Odstupné a pak pracák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
9.8.18 10:27
@Verun83
@elinka90 píše:
Na podporu budeš mít nárok až po 5 měísících co vyčerpáš odstupné. Doufám, že se nemýlím.

Je to tak, jak pise elinka :pankac: jinak na netu to najdes.
Sem si aspon rozsirila obzory. Sem zila v domeni, ze odstupne je jako podpora. A ono se to zatim jen odklada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
9.8.18 10:48
@elinka90 píše:
Na podporu budeš mít nárok až po 5 měísících co vyčerpáš odstupné. Doufám, že se nemýlím.

Já bych řekla, že po 3 měsících, protože se počítá zákonné odstupné, ale 100% to nevím. A dokonce možná, že dostane podporu hned, protože bude mít jen tu malou (nemá odpracovaných 12 měsíců za poslední rok) a ta se dokonce možná ani neodsouvá. Takže bych to @Verun83 zkusila se zaregistrovat hned a alespoň nám poreferuješ výsledek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.8.18 11:25
@j.a.n.i1 píše:
Já bych řekla, že po 3 měsících, protože se počítá zákonné odstupné, ale 100% to nevím. A dokonce možná, že dostane podporu hned, protože bude mít jen tu malou (nemá odpracovaných 12 měsíců za poslední rok) a ta se dokonce možná ani neodsouvá. Takže bych to @Verun83 zkusila se zaregistrovat hned a alespoň nám poreferuješ výsledek ;-)

volala jsem na pracák, a jelikož jsem byla poslední roky na rodičovské dovolené nárok bych měla mít, ale jen těch cca 4000.

• Citovat
  • Upravit
101710
9.8.18 11:30

@Verun83 Jojo, to je přesně to, co píšu, že to bude jen ta malá… ale vím, že mi někdo říkal, že ji dostal hned, i když měl odstupné, prý mu to zdůvodňovali právě tím, že to vychází z té náhradní doby péče o dítě a nikoliv z práce, proto že ji dostane rovnou a ne až po odstupném, ale jak píšu, bylo to jen info od někoho… nicméně zkusit to můžeš a alespoň zjistíš zda to tak je nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat