Odstupné a pak pracák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@elinka90 píše:
Na podporu budeš mít nárok až po 5 měísících co vyčerpáš odstupné. Doufám, že se nemýlím.
Je to tak, jak pise elinka
jinak na netu to najdes.
Sem si aspon rozsirila obzory. Sem zila v domeni, ze odstupne je jako podpora. A ono se to zatim jen odklada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elinka90 píše:
Na podporu budeš mít nárok až po 5 měísících co vyčerpáš odstupné. Doufám, že se nemýlím.
Já bych řekla, že po 3 měsících, protože se počítá zákonné odstupné, ale 100% to nevím. A dokonce možná, že dostane podporu hned, protože bude mít jen tu malou (nemá odpracovaných 12 měsíců za poslední rok) a ta se dokonce možná ani neodsouvá. Takže bych to @Verun83 zkusila se zaregistrovat hned a alespoň nám poreferuješ výsledek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Já bych řekla, že po 3 měsících, protože se počítá zákonné odstupné, ale 100% to nevím. A dokonce možná, že dostane podporu hned, protože bude mít jen tu malou (nemá odpracovaných 12 měsíců za poslední rok) a ta se dokonce možná ani neodsouvá. Takže bych to @Verun83 zkusila se zaregistrovat hned a alespoň nám poreferuješ výsledek
volala jsem na pracák, a jelikož jsem byla poslední roky na rodičovské dovolené nárok bych měla mít, ale jen těch cca 4000.
- Citovat
- Upravit
@Verun83 Jojo, to je přesně to, co píšu, že to bude jen ta malá… ale vím, že mi někdo říkal, že ji dostal hned, i když měl odstupné, prý mu to zdůvodňovali právě tím, že to vychází z té náhradní doby péče o dítě a nikoliv z práce, proto že ji dostane rovnou a ne až po odstupném, ale jak píšu, bylo to jen info od někoho… nicméně zkusit to můžeš a alespoň zjistíš zda to tak je nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit