Odtok plodovky 39tt

Anonymní
27.9.22 00:02

Odtok plodovky 39tt

Ahoj holky možná už to tu je několikrát napsané, ale já bych si to radši přečetla takhle.. dnes jsem 39+0tt. Jsem,,trošku’’ nemocná mám 37,8 kašel, rýmu a kýcham no a teď k věci… po sprše jsem si sedla na gauč a při kašlaní jsem si asi 3 krát cvrnkla do kraťasů😄omlouvám se jestli je to nechutné jsem prvorodička tak ještě nevím co čekat a nemám žádné kamarádky, kterých se na to zeptat. Na kraťasích byl trosku takový narůžovělý flek, ale v moči ani na toaletaku potom ne…myslíte, že to byla hlenová zátka? To cvrnknutí nešlo ani ovládnout proste mi to uletělo🤣

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1004
27.9.22 04:03

Hlenova zátka je spíš takový velmi vazky hlen (může být s příměsí krve). Ono stačí, když uvnitř praskne malá žilka a výtok může být naruzovely 🙂
nevím, jestli se ptáš i na odtok plodovky podle nadpisu. Plodovka může odtekat postupně, mně teda začal porod prasknutím vody a bylo jí dost a už nepřestala odtekat (ještě že jsme měli v tý době starý auto, část pretekla na sedačky i s igelitem), tak tady neporadím 🤷‍♀️ ale plodovka má charakteristický oder, tak bys to nejspíš poznala 🙂
A samozřejmě pokud si nejsi jistá, vem vložku, dojeď do porodnice a tam tě zkontroluji a udělají test na plodovku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
27.9.22 07:30

I kdyby to byla hlenova zatka, tak je ti ta informace celkem k nicemu. Po jejim odchodu muzes zacit rodit za par hodin nebo taky za 3 tydny. Nekomu odejde az na sale.

A plodovka ma naruzovelou barvu a takovou nasladlou vuni (podle toho jsem v druhem tehotenstvi poznala odtok plodovky v 21. tt, tu vuni jsem si pamatovala od prvniho porodu). Klidne se jed nechat zkontrolovat do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.9.22 08:06

Hlenova zatka je hlen, takovy velky chrchel no…plodovka ma podobny oder jako sperma, ale ja to na obleceni treba nepoznala, u prvniho porodu mi prave jen pomaloucku ucmrndavala, ze i nemocnice mela problem to potvrdit…pokud necitis vyslovene moc, coz by mohla byt druha verze, jela bych se nechat zkontrolovat. S unikajici plodovkou je lepsi byt pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.9.22 08:08

@beruska9 já si říkala, jestli to tak smrdelo jen mně 😀 všude píšou, jak voní sladce, někde jsem četla dokonce jak po vanilce 🤣 no a když to přišlo, tak jsem byla docela v šoku 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.9.22 08:12
@Clue píše:
@beruska9 já si říkala, jestli to tak smrdelo jen mně 😀 všude píšou, jak voní sladce, někde jsem četla dokonce jak po vanilce 🤣 no a když to přišlo, tak jsem byla docela v šoku 😀

No, zjevne se jen stydi to nazvat pravym jmenem :mrgreen: Nam to rekli na predporodnim kurzu, zlate PA :mrgreen: Ale u prvniho jsem mela taky na zacatku jen flek na pyzamu cca velikosti ruky, cichala jsem k tomu jak uchyl (sorry za detailni popis :mrgreen:, byla jsem jen 36+0 tak jsem tomu moc neverila) a v tom mnozstvi jsem necitila vubec nic. U druheho porodu mi voda fakt rupla, a to pak bylo „aha, no mely pravdu :lol: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
27.9.22 08:47

@Clue @beruska9 Mne sperma voni :mrgreen: Vonela mi i plodovka. Ale po vanilce teda nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.22 22:42

@beruska9 no já mám úplně zacpany nos nic necítím 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat