Odznacky na leto

4984
14.6.15 16:05

Odznacky na leto

Ahoj chtela bych vytvorit nejake odznacky nebo nalepky (jeste uvidime co z toho) na leto, a za kazdou splnenou aktivitu dostane jednu nalepku s prislusnym obrazkem. Treba odznacek za navstevu hradu, za sber ovoce, za koupani v rybnice atd. A potrebovala bych jeste inspiraci na letni aktivity za ktere budem sbirat odznacky nebo nalepky. Diky za tipy :) je to pro 4letaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
14.6.15 16:16
@CokeLady píše:
Ty kráso, to neznám 8o Tak mě napadá:
  1. za sběr hub
  2. za víkend strávený u babičky
  3. za návštěvu kina… prostě podle toho, co pro něj fakt reálně plánuješ. A ještě milion samolepek za to, že bude hodný :D Kup kulatý sušenky, večer budu rozdávat odměny…

Diky ja to taky neznala. Ale dneska prisel kluk s tim ze ce zlatou minci za vyhrany zavod a privedl me na tuhle myslenku. Ale fakt nevim kde na to prisel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.6.15 16:16
@Ondrášovka.N píše:
Diky ja to taky neznala. Ale dneska prisel kluk s tim ze chce zlatou minci za vyhrany zavod a privedl me na tuhle myslenku. Ale fakt nevim kde na to prisel :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.6.15 16:19

@Ondrášovka.N ještě mě napadají sportovní aktivity: jízda na kole, pěší výšlap. :think:

• Citovat
  • Upravit
6525
14.6.15 16:42

No ja bych udělovala speciální odznak za neotravování maminky, nechání maminku po obědě vyspat /bonus obřího odznáčku/, za mytí nádobí a vynášení smetí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.6.15 17:03
@Black Cat píše:
No ja bych udělovala speciální odznak za neotravování maminky, nechání maminku po obědě vyspat /bonus obřího odznáčku/, za mytí nádobí a vynášení smetí. :mrgreen:

To by asi nedostal ani jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.6.15 17:46

Možná bys měla chodit víc mezi lidi. Už ti doma hrabe. Za chvíli z tebe bude bydlenka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.6.15 18:23

@Ondrášovka.N Nápad je to super :) ale zase bych to s tím odznáčkováním nepřeháněla. Mělo by to být něco vyjimečného.
Třeba neumí plavat? Tak bych nachystala 2-3 odznáčky za snahu se to naučit. Nebo za nějaký opravdu pořádný výšlap při výletu. Prostě aby to byla odměna ;)
Při návštěvě hradu bych spíš koupila klasický turistický přívěšek (taková placka, nebo mince), to může mít schované na památku, že tam byl.

Jinak já teď synovi a jeho kamarádům (děti kolem 1,5 roku) dělala den dětí a každé dostalo medaili za kostým (vyrobila jedna z kamarádek) a malý přívšek, co jsem jim ušila, za „účast“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
14.6.15 20:05

To je dobrý nápad. Mám doma pětiletou.
Osobně se mi líbí ten systém nálepek. Sbíráme turistické vizitky a známky, ale tohle by bylo jen její. Na styl kalendáře a denně by si mohla nějakou splněnou nálepku nalepit.
K věci. Asi bych mrkla, co máte v okolí a co plánujete navštívit třeba?
U nás by se třeba hodilo vyplet záhon s jahodama :) Nebo návštěva zoo, rozhledny. Nějaká trasa ujetá na kole. Upéct třeba bábovku. Taky záleží, co syna baví, jestli to mají být vyloženě výzvy apod.
Třeba poznám 5 květin, upletu věneček (prstýnek) z pampelišek,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
14.6.15 20:11

Ještě mě třeba napadá, naučit se skákat panáka, střílet z luku na terč, plavat s brýlemi nebo se potápět, jízda na koni
My se třeba chystáme i na hudební festival (je tam program pro děti-divadlo, dílničky, písničky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí