Ohrádka, nevím, jakou vybrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
1.6.13 13:36

@Jardinera
noo, to mne práve príde zbytočné mať 2 postielky a potom ohrádku..ešte chcem toto, na to malé mimi:http://www.pacipaci.cz/…oo-seat.html
ale inak už sa z toho asi zbláznim..ja sa práve,,bojím´´ toho, čo bude robiť s tými zvieratami a zvieratá s ním.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.6.13 13:38

@miisenka no já nevím, to mi příjde - no divný, píšou do 30 kg a to mimino na fotce to zaplňuje skoro celý. A pes ti tam skočí snadno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.6.13 13:43

@gabriela82
to jo..ono ten vrchný potah dáš preč a potom máš z toho sedátko typu fat boy..http://www.babydirekt.eu/sedatko-doomoo-seat..pes tam síce vleze, ale to by som brala len na spanie, alebo ležanie, keď budem v miestnosti..ohrádku ke´d budem potrebpvať niečo robiť a prcek bude vacsi, že nevydrží ležať..už to samozrejme vidím, ako nakúpim plno pííííp a potom čo s tým..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.6.13 13:46

@miisenka no právě :mrgreen: To zjistíš až pak, že dítě vlastně nic nepotřebuje a že je mu fakt jedno v jakém body a na jaké matraci leží. Hlavně když je maminka poblíž :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.6.13 13:56

Taky jsem o ohradce hodne premyslela, jestli tam nebude jako vezen, ale nakonec jsem poridila tuto
http://www.malvik.cz/…vercova-2012
Je hlavne skladaci, takze ji muzu stehovat po pokojich. Nevydrzi tam dlouho, ale na to, abych doma udelala co potrebuji, tak to staci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
1.6.13 15:54

@miisenka
No u nás to spíše vyplynulo, postýlku jsme vyfasovali zdarma jinou a potřebovali jsme vyřešit honemhonem dítko ležící na zemi, bylo fakt chladno… Tak postýlka Ikea to holt vyřešila na tu chvilku, měla jsem v ní danou hrazdičku a na ležáčka to bylo dobrý. jakmile se začal otáčet, už byla blbá :-)

Nic jiného jsme neměli, to už mi přišlo být zbytečné. Respektive se mi nelíbí varianta, že dítko někam přikurtuju a nemůže se hýbat volně, to se mi ta postýlka za pár peněz zdála být lepší a i s kočkami bezpečnější. Ale každému, co je libo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.6.13 16:05

@Jardinera
no my mame tiez moznost vyfasovat druhu postielku, ale nejak sa tomu branim..a to prikurtovanie v tom sedatku, by som asi do doby, nez sa zacne otacat neriesila..a čo kočky? liezli Ti k prckovi?..ta nasa je na nas hodne zvyknuta, i spi v posteli cuza s nami, takze sa bojim tohoze bude lozit kam nema..pesan je takisto s nami vacsinou dna, ale predsa len, pes poslucha, a clovek to viac zkoordinuje..len aby neziarlili..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
20.2.14 12:18

Obnovuji a chci se zeptat na vaše zkušenosti s ohrádkou - pro a proti. V současné době se malá začala plazit. Máme malý byt a asi bych o ní vůbec neuvažovala, ale máme psa, takže chlupy všude i když pořád uklízím, navíc člověk pořád musí být ve střehu.. Zvažujeme, jestli to má vůbec cenu, malá potřebuje poznat terén, stejně po bytě bude dřív nebo později lézt. Neznám nikoho, kdo by ohrádku používal, na jak dlouho je tak použitelná? Hrajou si vaše děti v ohrádce nebo ji máte jen jako „odložení“ na nezbytně nutnou dobu? Pokud jste měli, pořídili byste znovu? Hledám proč ne a pro ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.2.14 12:23

Máme ohrádku na odložení, když potřebuju jít otevřít pošťákovi apod, ráno než vytřu, taky v ní přebaluju, aby mi nezdrhal bůhvíkam :) má tam hračky, takže se tam zabaví, ale na dlouho to není. Od bohatého zachlupacení ohrádka nepomůže, taky máme doma zvěř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.14 12:26

Ahoj, mám ohrádku od doby co malá zčala objevovat svět. Dávala jsem ji tam aby si hrála, kulila se a plazila. Samozřejmě měla dětský koberec na který jsem ji dávala když jsem byla vyloženě jen u ní a hlídala aby se neskulila na parkety hlavičkou. Takže pro mě to bylo jen na chvíle kdy jsem vařila a odbíhala a do tedˇje ji 21 měsíců a taky ji tam na chviličku dám než ji mám opět plně pod dozorem :P A psa máme taky a v pohodě na dětském koberečku, ten jsem vždy zbalila a vytáhla až zase na popolézání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
20.2.14 12:44

Ja jsem ohradku vyuzivala od osmeho do zhruba 15 mesice veku dcery. Mame dum a zver, takze tam byla, kdyz jsem potrebovala prilozit nebo jit nakrmit zvirata. Taky jsem ji tam obcas frkla, kdyz jsem potrebovala uvarit. Ja jsem tedy ohradku vyuzila. Mala tam byla cca 1h. denne a nijak v ni netrpela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
20.2.14 13:20

Ja ohradku vyuzivam do ted a synovi je 18m. Nekdy je to na nezbytne nutnou chvili, ale kdyz vidim, ze si tam hraje a je spokojeny, tak ho tam necham klidne i hodinku. Ma tam hracky a je celkem samostatny, takze mne pak bodne, ze mam cas na starsiho syna nebo na nejakou praci. Samozrejme ho tam nenechavam cele dny, proste kdyz nechce, tak ho tam vytahnu a lita po byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
20.2.14 13:21

Máme ohrádku a je tam jen když potřebuju udělat něco u čeho nemůže asistovat. :mrgreen: Má tam pěnové puzzle a prakticky všechny hračky…Je to myslím největší ohrádka, která se dělá, takže prostoru je tam hodně, ale jako řve tam…Když si tam vlezu s nim a jsou otevřená vrátka, tak si tam hraje a někdy si dovnitř vleze i sám, když šmejdí po bytě a hraje si, ale běda, jak ho tam na okamžik zavřu. Určitě je to ale praktická věc. Do postýlky ho dávám jen na spaní, takže ohrádka poslouží ve chvílích, kdy potřebuju něco málo udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.2.14 13:22

My jsme ohrádku kupovali nedávno pro čtyřměsíční dcerku. Je to také kvůli tomu, že máme psa a ty chlupy mě neuvěřitelně rozčilují :lol: Ale koupili jsme ohrádku 130×140 cm, takže se tam vejdu v pohodě s ní a můžeme si hrát. Teď tam trénujeme přetáčení na bříško a nemůžu si to vynachválit. Na zemi, kam má přístup i pes, by byla celá obalená :mrgreen: Navíc máme spoustu hraček, které se přidělávají na příčky a do postýlky by se jí to nevešlo. Navíc chci, aby postýlku nebrala jako hřiště, ale aby věděla, že je jen na spaní. Takže já si to nemůžu vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
20.2.14 14:00

@Etcetera78 no já už si zvykám, že je furt jak prase:-) myslela jsem právě spíš na to zabavení než něco udělám @Hanule81 takže ještě ve 21.měsících? no my koberce vůbec nemáme, jen malé dva pidikousky a ty když zmerčí, je hned u nich:-) ale určo by tam nevydržela sama.
@anahry do baráku to chápu, náš byt je taková ohrádka:-) @jakuve @triada @Kiky86 všem moc děkuju za názory, přesně tohle jsem potřebovala zjistit, na jak dlouho se dá asi ohrádka využít - takže do toho 1,5roku určo? taky ji tam nechci zavírat na celé dny, bylo by to jen vždy na nezbytně nutnou dobu. koukali jsme na 120×120, to máme skoro přes celý obývák:-)) no uvidíme, možná se nám zadaří si ji půjčit na vyzkoušení a uvidíme, jestli tam vůbec bude chtít být. vaše děti v poho nebo to tak prokřičely? zvažovala jsem jí dát přes den na chvíli do postýlky, ale přesně, nechci aby to chápala jako hernu, ona postýlku všeobecně nemá ráda, jsem ráda, že ji jakžtakž akceptuje večer na spaní, jinak to bere jako strašné příkoří:-) ale tak v ohrádce v obýváku mě uvidí pobíhat kolem, tak by to snad mohla dát. ještě to musíme probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí