Ohřátý příkrm ve skleničce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jsem to jednou inteligentně znovu prikryla víčkem, tak jsem pak rovnou uklidnila mikrovlnku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No. Část odebrat a ohřát. 2× ohřátý ze sklenice bych to nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, s malýma dětma se stavají různý hovadiny ![]()
Jinak tip na nespotřebovaný masozeleninový přikrm - namazat na topinku, posypat sýrem a máš veceři ![]()
- Citovat
- Upravit
Odeber par lzicek a to ohrej, vic ti nejspis na zacatku stejne nesni. Dvakrat bych to neohrivala a bez vicka. Mne se jednou podarilo dat ohrat prikrm v otevrenem sacku (predchozi porci jsem odebrala do misky, ale ted jsem si rikala, ze to pak prendam do misticky). No jak tam bylo takove to stribrne, tak to zacalo v mikrovlnce horet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ta mikrovlnka asi není všeobecně ideální, nejčastěji ohřívám v ohřívači nebo ve vodní lázni z převařené vody…
- Citovat
- Upravit
Tak asi se muze stat.ja ohrivam jen porci, kterou dite sni. takze prendam do jine sklenicky a ohrivam v ohrivacce nebo ve vodni lazni. V mikrovlnce treba jen na navsteve nebo tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupované obědy ve skle se u nás teplé nejedli
a to jsem se snažila. Obecně neměli úspěch žádné zeleninové kupované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tipy, „pomazánka“ ze zbylého prikrmu byla dobrá ![]()
No já teda ohrivam v mikrovlnce i vodu na UM
tak jste mě tím vyděsily
s ohrivackou lahví jsem se nezkamaradila a dala jsem ji pryč ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě by to možná šlo „ohřát“ v termosce. Prolit termosku vařící vodou s do té horké termosky dát trochu toho příkrmu. Třeba na nějakou cestu by to stačilo. Nebo jako příprava třeba pro babičku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze zacatku jsem ohrivala ve vodni lazni sklenicku, ale docela to trvalo a dcera chtela vzdycky hned jist. Takze jsem pak sklenicku normal ohrivala v mikrovlnce. I primo na sklenicce je napsany, ze to mas ohrat ve vodni lazni nebo v mikrovlnce. Jen teda otevrit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohrivam přímo ve sklenicce bez víčka, pak ji zavřu a poradně zamicham. Stačí 20 sekund, když je z lednice tak 30.. Bez problému
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně to kovové víčko může v mikrovlnce jiskřit… Jinak není potřeba to dávat do misky, stačí jen skleničku otevřít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymně, protože si přijdu jak kopyto na odstřel
začínáme prikrmama a ohřála jsem ZAVRENOU skleničku v mikrovlnce. Taky se někomu povedlo? Příkrm byl teplý, sklo dole horký. Efektivnější je asi ohřívat tak že odběru a ohřeju v misce že?