Ohřátý příkrm ve skleničce

Anonymní
17.5.24 15:38

Ohřátý příkrm ve skleničce

Anonymně, protože si přijdu jak kopyto na odstřel :oops: začínáme prikrmama a ohřála jsem ZAVRENOU skleničku v mikrovlnce. Taky se někomu povedlo? Příkrm byl teplý, sklo dole horký. Efektivnější je asi ohřívat tak že odběru a ohřeju v misce že? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10833
17.5.24 15:46

Se divím, že ti to nevybuchlo 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
17.5.24 15:53

Já jsem to jednou inteligentně znovu prikryla víčkem, tak jsem pak rovnou uklidnila mikrovlnku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.5.24 16:04
@Anonymní píše: Více

No. Část odebrat a ohřát. 2× ohřátý ze sklenice bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SestraHuňková
17.5.24 16:54

Hele, s malýma dětma se stavají různý hovadiny :lol:

Jinak tip na nespotřebovaný masozeleninový přikrm - namazat na topinku, posypat sýrem a máš veceři ;)

• Citovat
  • Upravit
10029
17.5.24 16:54

Odeber par lzicek a to ohrej, vic ti nejspis na zacatku stejne nesni. Dvakrat bych to neohrivala a bez vicka. Mne se jednou podarilo dat ohrat prikrm v otevrenem sacku (predchozi porci jsem odebrala do misky, ale ted jsem si rikala, ze to pak prendam do misticky). No jak tam bylo takove to stribrne, tak to zacalo v mikrovlnce horet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.5.24 16:55
@SestraHuňková píše: Více

To mě nikdy nenapadlo😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 17:22

A ta mikrovlnka asi není všeobecně ideální, nejčastěji ohřívám v ohřívači nebo ve vodní lázni z převařené vody…

• Citovat
  • Upravit
2384
17.5.24 17:29

;) Tak asi se muze stat.ja ohrivam jen porci, kterou dite sni. takze prendam do jine sklenicky a ohrivam v ohrivacce nebo ve vodni lazni. V mikrovlnce treba jen na navsteve nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.5.24 17:50

Kupované obědy ve skle se u nás teplé nejedli :nevim: a to jsem se snažila. Obecně neměli úspěch žádné zeleninové kupované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 18:25

Díky za tipy, „pomazánka“ ze zbylého prikrmu byla dobrá :palec:
No já teda ohrivam v mikrovlnce i vodu na UM :oops: tak jste mě tím vyděsily :think: s ohrivackou lahví jsem se nezkamaradila a dala jsem ji pryč 8o

• Citovat
  • Upravit
7221
17.5.24 18:33

Ještě by to možná šlo „ohřát“ v termosce. Prolit termosku vařící vodou s do té horké termosky dát trochu toho příkrmu. Třeba na nějakou cestu by to stačilo. Nebo jako příprava třeba pro babičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
17.5.24 19:46

Ze zacatku jsem ohrivala ve vodni lazni sklenicku, ale docela to trvalo a dcera chtela vzdycky hned jist. Takze jsem pak sklenicku normal ohrivala v mikrovlnce. I primo na sklenicce je napsany, ze to mas ohrat ve vodni lazni nebo v mikrovlnce. Jen teda otevrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
17.5.24 21:20

Ohrivam přímo ve sklenicce bez víčka, pak ji zavřu a poradně zamicham. Stačí 20 sekund, když je z lednice tak 30.. Bez problému :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
17.5.24 22:09

Tak hlavně to kovové víčko může v mikrovlnce jiskřit… Jinak není potřeba to dávat do misky, stačí jen skleničku otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí