ohřívačka lahví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
787
29.1.14 13:22

Jeste jednou vam moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.5.14 10:50

@střepina Ahojky,jakej tip ohřívačky prosím máš? a udržuje teplotu, taky nákou vybírám, tak sháním zkušenosti, doufám že nakonec nepřeberu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
18.5.14 10:54

@Sagi77 Ahoj,mám LOVI, chicco jsme vrátili, mlíko bylo strašně horký, já doporučuji určitě digitální, vidíš jakou to má teplotu, jo asi hodinu udržuje teplotu, já mám obyčejnou a skleněnou flašku ohřeje perfektně, když se rozsvítí zelená kontrolka, mlíko má teplotu akorát, když jsem tam dala umělou flašku, tak to trvalo dýl, takže kup si skleněný flašky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.11.15 09:21

Ahoj holky, prosim o tip na ohravacku.. Pouzivame lahve MAM, tak aby se tam vesly. Dal bych potrebovala, aby udrzovala teplotu dele jak hodinu a taky, aby ohrev trval tak do peti minut nejvic. U prvniho syna jsem mela Topcom 3v1 a tam to trvalo i 15 minut, coz bylo na prd. Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.11.15 12:24

@Lejaa první jsem měla chicco, mléko z toho bylo horké, tak jsme vyměnili, mám Lovi a s tou jsem celkem spokojená, sice nejlepší by byla digitální, ale tu jsem neviděla, lahve MAM jsem v pohodě ohřívala, ale nejlépe a nejrychleji se mi ohřívalo ve skleněných lahví, ohřívání cca 8 minut, pokud narazíš na lepší dej vědet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí