ohřívačka lahví
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ohřívačka lahví
Mohl by mi někdo poradit, jakou vybrat ohřívačku lahví. Našla jsem Ohřívač lahví In&Out (Výrobce: Babymoov) nebo Ohřívač lahví a dětské stravy EXPRESS (Výrobce: Avent). Nebo jestli má někdo lepší typ, tak mi prosím poraďte.
Děkuju za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my meli od Aventu a nemuzu si ji vynachvalit, jen doporuciji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemáte někdo, prosím, zkušenost s tímto ohřívačeM?
http://www.eshopbaby.cz/…tefal-p2424/
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ohrivace lahvi
ahoj, myslim ze je to zbytecne si kupovat ohrivac lahvi… Vzdyt staci tak malo… Vodni lazen nebo Mikrovlnka (samozrejme se musi napoj poradne protrepat)… Maminy Zbytecne utracite penize…
Krasny den od Lenky a dcery Fanynky z Pardubic
- Citovat
- Upravit
Já nejsem zastáncem ohřevu jakéhokoliv mléka v mikrovlnce!!! Jsem bohužel nekojící matka a při cestách ohřev mléka v reastauracích nebo čerpacích stanicích překousnu, ale při běžném stravování používám ohřívačku Avent. Vřele doporučuji!!! Kamarádka má Tefal, která vyjde cenově líp a taky je spokojená! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj - podle mě ohřívačka rozhodně není luxus nebo vyhozené peníze kojila sem krátce a ohřívačku AVENT využívám dodnes - vlastně je pořád v provozu - přes den i noc v ní udržuju čaj v teplotě, kterou má malá ráda. Určitě je to lepší cesta, než ohřívat věci v mikrovlnce.
Takže, pokud pořídíš Avent - tak jsem pro. S jinou bohužel zkušenosti nemám.
Neumím si představit, co bych bez ní dělala v noci - malá chce čaj pouze teplý..a letět do kuchyně?? uff, ani náhodou.
Lucka a Kika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohřívačku jsme využívali, samozřejmě na začátku a jen na MM, ale koupila jsem ji z druhé ruky, i tak to byla jedna z těch levnějších, ale princip a vybavení bylo stejné, takže jsem neviděla důvod kupovat drahou.
Po ukončení kojení se dostala na řadu mikrovlnka ![]()
Až dávněji po té jsem objevila i ohřívačku do auta, což si myslím ocení maminky, co jezdí delší trasy, i když už to vybavení benzinek je dneska na dobré úrovni.
Pa, Ha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
také se připojuji, že ohřívačka je dobrá věc.
Máme zn. Philips a je s tím adaptérem do auta ( ten jsme ještě neměli možnost vyzkoušet ). A jak psala Lusie, potom, co ohřeji příkrm, tam má Kubík pořád čaj, také ho má rád teplejší. Takže já jsem určitě pro ![]()
Ahoj Vavryska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mela jsem zasobnik na suspense mleko a termosku s vodou. Ale jaka je dobra ohrivacka na jidlo a odsate mleko? Svych to neohrivala v Noci 20 minut! Dekujiii za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji nějakou digitální, aby jsi viděla jakou to má teplotu, přítel nejdříve koupil od chicca, tu jsme hned vrátili, mléko z ní bylo moc horký, ted mám lovi a pokud ohřívám skleněnou láhev, tak je to ohřátý, jak má být, ale plastové flašky, se ohřívají strašně dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo urco sklenenou,, a jak dlouho se to v ni ohriva? napr sklenicka prikrmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každá ohřívačka to má jinak, ale většinou kolem 8 nebo 10minut
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano moc vam dekuji i za ten typ mit digitalni, a jeste se chci zeptat lahev se tam dava nebo se do nadobky kam dam lahev musi dat i trosku voda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ohřívačku kde je plastová nádobka na příkrmy, má i víčko a lahev se tam dává samotná, ano voda se tam dává, ohřívačka ohřeje vodu a ta ohřívá flašku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit