Ohřívačka mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ohřívačka mléka
Ahoj máme skoro 3 měsiční dcerku, bohužel jsem ztratila mleko jeste v prvnim mesici po porodu takže krmíme Nutrilonem AR - malá má reflux. Chtěla bych e zeptat která ohřívačka je z vašich zkušeností nejlepší? Potřebovala bych takovou která oihřeje mléko/vodu na těch požadovanych 40stupňů sama bez toho abych ji musela kontrolovat ( i mě dělá problém poznat spravnou teplotu někdy) aby se po dosažení teto teploty bud sama vypnula. nebo jeste lépe udržovala alspon chvili vodu či mleko v teto teplotě napříkald když jdu koupat abych si to dala ohrat dopredu a bylo to pripraveno az budem hotovy ale zaroven takovou abych na ohrev necekala ctvrt hodiny kdyz bude mit mala hlad po dlouhem spanku.
otevrírám diskuzi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hele my máme konvici která ukazuje teploty.. A nebo prevarim vodu do termosky, a celej den je tepla.. Není ohrivacka zbytečná? V konvici je to za minutu ohrate…
- Citovat
- Upravit
Spíš si kup kvalitní termosku a měj vodu v ní. Hodí se to i na cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem vodu na 10 vteřin do mikrovlnky, teplotu jsem neměrila nikdy. Mléko déle než 30 minut v ohřívače už mi přijde trochu ekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeLaLuna mě se osvědčilo mít v termosce teplou vodu a ve skleněné lahvi vedle převařenou studenou a smíchat to. Nebo pak tu mikrovlnku. Ohřívání vody v konvici, že které funguje celá domácnost mi nepřijde moc fajn. Ale je to každého věc. Pak jsem měla cestovní ohřívač z Lidlu, byl tam adaptér do auta a ta byla fajn i na příkrmy na cestách. Jezdíme hodně mimo civilizaci, tak se nám to hodilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ohrivacku a super. Večer jsme vložila lahvičku s vodou a když se dcera vzbudila, jen jsem přidala um a rovnou krmila. Zároveň jsem do ohrivacky vložila další lahvičku s vodou na další krmení. Ohrivacka funguje i jako ohrivacka prikrmů a jako sterilizator. Ale to jsem ještě nevyužila. Značka asi Avent, nevím jistě. Je už sklizená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja neohřívám v konvici ale v horké vodě. termosku sice mám ale já se neptám na toto ale na ohřívačku která má nastavitelnou teplotu kterou je schopna urdžet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji hezký sváteční den,
Jdu možná s trapným dotazem
. Dostala jsem ohrivacku mléka truelife. Tak jsem ji chtěla večer vyzkoušet, dala flašku s vodou, zapla na požadovanou teplotu, po chvíli vypla, ale voda studená
. Tak jsem udělala klasiku a flašku v ohrivacce nechala, po nějaké době byla tepla. Já naivně myslela, že ta ohrivacka mi vodu ohřeje aktuálně. Nebo ono je to tak že ji udrží teplou po určitou dobu? To může být třeba celou noc v zásuvce? Ptám se jako blbec, já vždy kojila, syn se odstavil v 8mi měsících a nemám zkušenost. A když už ji mám, tak jsem ji chtěla používat, ale zatím teda zlata konvice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit