Ohřívání omáčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
18.4.14 22:48
@lleennttiillkkaa píše:
děvčata běžte za dveře, a až se uklidníte, tak se vraťte…
a pozor, většinou to nefunguje :D

Vzdy jsem tam zustala az do zvoneni. Tohle opravdu, ale opravdu, nefunguje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.4.14 22:49

@Pizlam
To mi nevadí, nevadí cha cha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P Kdyby bez sexu je to horší :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 22:52
@Natálka26 píše:
@Pizlam
To mi nevadí, nevadí cha cha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P Kdyby bez sexu je to horší :*

8o vidim dobre? Sexu? 8o ktery normalni clovek by vymenil vecernicek za sex?
Takova Kata a Skubanek, pche! Kam se na to hrabe sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.4.14 22:55

@Pizlam
Káťa a Škubánek? To nevím, ale mám pocit, že jsem viděla dneska náký štěňata ve večerníčku :nevim: a sex bych vyměnila jedině!!! za Constantina :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 23:00
@Natálka26 píše:
@Pizlam
Káťa a Škubánek? To nevím, ale mám pocit, že jsem viděla dneska náký štěňata ve večerníčku :nevim: a sex bych vyměnila jedině!!! za Constantina :srdce: :srdce:

Jaky jsi rocnik, ze neznas Katu? Neee, to nemyslim, ze to davali dnes. Dnes snad uz ani vecernicek neni :(
Jako, myslis ten, jak tam hraje Keanu Reeves? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.4.14 23:02

@Pizlam
No Káťu znám to je jasný, ale že dneska nebyla abych se dívala, ale byli nějaký štěňata tak mě to nezaujalo vůbec. Jo přesně ten film myslím, to je moje srdcovka :srdce:

Edit: večerníček je, dávají na déčku nebo dvojce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 23:10
@Natálka26 píše:
@Pizlam
No Káťu znám to je jasný, ale že dneska nebyla abych se dívala, ale byli nějaký štěňata tak mě to nezaujalo vůbec. Jo přesně ten film myslím, to je moje srdcovka :srdce:Edit: večerníček je, dávají na déčku nebo dvojce ;-)

Aha. Ja uz nevidela vecernicek veky.
Moc si ten film nevybavuju. Bylo to nejake Sci-fi, tusim.
Moje :srdce: jsou Pelisky a Sedm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.4.14 23:17

@Pizlam
No sci- fi.. to bych neřekla, pod scifi mám mimozemšťany, tady šlo o vymítání ďábla, o archanděla Gabriela,.. takže spíš exorcismus než sci-fi, ale přesnej žánr vážně netuším, mě stačí že ten film miluju :-D No jo tak Pelíšky to ani nemusím zmiňovat, Sedm taky bezvadnej a vlastně z českých filmů je ještě dost dobrej film Želary - jak kniha (Jozova Hanule) tak ten film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 23:24
@Natálka26 píše:
@Pizlam
No sci- fi.. to bych neřekla, pod scifi mám mimozemšťany, tady šlo o vymítání ďábla, o archanděla Gabriela,.. takže spíš exorcismus než sci-fi, ale přesnej žánr vážně netuším, mě stačí že ten film miluju :-D No jo tak Pelíšky to ani nemusím zmiňovat, Sedm taky bezvadnej a vlastně z českých filmů je ještě dost dobrej film Želary - jak kniha (Jozova Hanule) tak ten film.

:pankac:
Asi pujdu spat. Nikde nevidim zadnou zajimavou diskusi, ve ktere bych mohla uplatnit muj intelekt :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.4.14 23:28

@Pizlam
No jo dneska tu nejsou žádný ovulky, těhulky, hleníky, můžu být těhu, vidíte dušíka, manža, kojeníčko… dneska je to mrtvý a to jsou prázdniny :-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 23:35
@Natálka26 píše:
@Pizlam
No jo dneska tu nejsou žádný ovulky, těhulky, hleníky, můžu být těhu, vidíte dušíka, manža, kojeníčko… dneska je to mrtvý a to jsou prázdniny :-D :mrgreen: :mrgreen:

Teda ted jsem si vzpomnela na jednu ranni diskusi, a to ti teda muzu rict, ze mit tu dotycnou u sebe, tak by dostala po tlame!! Byla hned smazana ale nastartovala me radne. Nadpis byl " otrava ditete" nebo tak nejak, a pod tim psala, jestli ma taky nekdo zlobive dite, a nevi si s nim rady. Vim, ze to bylo ucelne, ale uz jen to, ze to nekoho napadne, si z toho delat srandu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.4.14 23:38

@Pizlam
Jo?? Já o žádný nevím, já jak tu po ránu moc nejsem tak mi to utíká, ale já se cca od 12 bavím v diskuzi : Málem mi přejela dítě - taky záživná tam se dohadujeme doteď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 23:43

Natalka26: jako, ze si nekdo vymysli, ze treba jede k mori, ok, beru. Ale tohle? Neco pro moji povahu..
To jsem rano zahledla. A kvuli cemu se tam hadate? :think:
Jdu na kukacku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.4.14 23:54

Hm, tak procitat to cele nebudu, na to jsem mooc unavena. Ja osobne bych asi v tu chvili pani pekne servala a tim by to haslo. Kdyby teda pani byla ticho. Nikoho bych nevolala, ani nemela potrebu to resit na x strankach. Kazdy jsme jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.4.14 00:17

@Pizlam
Přesně to samé jsme se jí snažili vysvětlit, že bych jí seřvala, myslela si o ní že je to kráva ale rozhodně bych po x hodinách nevolala na policajty a už vůbec bych nezakládala diskuzi.. a pak začala osočovat z lenosti a pohodlnosti když taky zaparkuju na chodníku u lékárny protože nechci tahat děcko s horečkou mezi další lidi a do zimy, a u našich kde se prostě jinak zaparkovat nedá než na chodníku že taky odmítám tahat děcko, dřív kočár, psy a věci v rukou. Pak začala urážet, nadávat. Teď se tam se mnou dohaduje že se opírám o jejího manžela přitom já o něm nepsala a snažila se vysvětlit (její manžel zbořil auto a byla to jeho vina)že vůbec nevím o čem mluví. Prostě jak fanatik, pak začala že ji skoro zabila dítě - díte slo od silnice a ji to lehce lizlo blatník, a že kdyby a kdyby tohle a tamto, nepochopila to, že se jí snažíme vysvětlit že nic takovýho se nestalo, ale at je ráda že jsou v pořádku a ona furt to svoje, že na chodníku se parkovat nesmí, a vytahuje vyhlášky, zákony apod.. :-D

A teď ty co bylo v tý vaší ranní diskuzi?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport