Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, potřebuji expres rychle radu
Nechala jsem si vytisknout jedlý papír, ale nějak mě už bohužel nenapadlo k němu objednat i lepidlo… Dort budu dělat večer a ráno ho budeme předávat, takže doobjednat lepidlo nestíhám
Potřebovala bych poradit čim jiným můžu papír přilepit? Bojim se aby se mi papír neroztekl, to bych se šla picnout! Eventuelně by mi možná pomohla i rada kde v Praze můžu to lepidlo sehnat… ale to nevim jestli ještě dneska stihnu
Díky moc za každou radu!
@Alumina píše:
Ahoj holky, potřebuji expres rychle raduNechala jsem si vytisknout jedlý papír, ale nějak mě už bohužel nenapadlo k němu objednat i lepidlo… Dort budu dělat večer a ráno ho budeme předávat, takže doobjednat lepidlo nestíhám
Potřebovala bych poradit čim jiným můžu papír přilepit? Bojim se aby se mi papír neroztekl, to bych se šla picnout! Eventuelně by mi možná pomohla i rada kde v Praze můžu to lepidlo sehnat… ale to nevim jestli ještě dneska stihnu
Díky moc za každou radu!
Lepidlo mivaji v kazde cukrarne, kde tisknou na lepici papir.Ja kupovala na Vinohradske,zalezi.zda to nemas z ruky
Já pomažu vršek dortu krémem a tím přilepím jedlý papír, nikdy se mi neroztekl
@puntice @flos @Klementyna holky děkuju moc za rady
Hrozně mě uklidnilo že to jde i něčim jinym! Něco z toho asi vyzkoušim, jestli se mi ho už nepodaří sehnat.
@Cricry Vinohradskou mám kousek, jsem z Žižkova. Napíšeš mi přesně kde jsi to kupovala?
@Alumina @Alumina neím jak máš daleko ale tady možná, nejsem z rpahy a endělá, ale co jsem pohledala
http://dortisimo.cz/…nt/4-kontakt
@Alumina píše:
@Cricry Vinohradskou mám kousek, jsem z Žižkova. Napíšeš mi přesně kde jsi to kupovala?
Na Vinohradske je Potrefena husa, tak naproti ta jidelna s cukrarnou u zast.Radhostska.Meli by tam byt do 19h. i zitra. Je to Vinohradska 106 a daji se vygooglovat telefony, at tam nejezdis zbytecne!
Příspěvek upraven 18.04.14 v 16:34
@tumpach @Cricry Díky moc! Jedno z toho snad stihnu. Na proseku zase pracuje přítel, tak uvidíme jestli bude ochotný ![]()
Upresnila jsem adresu, editovala prispevek. Cinkni tam, dle adresy vyjedou odkazy.Ja tam tiskla a lepidlo bylo k tomu
@Cricry Tak na stránkách mají dokonce do 19 hodin. Tak to je super. Tak já za chviličku vyrazim. Ještě jednou díky, moc jsi mi pomohla ![]()
@Alumina píše:
@Cricry Tak na stránkách mají dokonce do 19 hodin. Tak to je super. Tak já za chviličku vyrazim. Ještě jednou díky, moc jsi mi pomohla
Napis, jak jsi dopadla ![]()
@Cricry píše:
Napis, jak jsi dopadla
Tak dnes jsme se vrátili. Dopadlo to super!!! Včera se oslavenci dort moc líbil
Stihla jsem koupit lepidlo na Vinohradské, šlo to bezvadně! Díky moc za rady a pomoc ![]()