Jedlý papír, jak přilepit bez lepidla?

131
18.4.14 14:58

Jedlý papír, jak přilepit bez lepidla??

Ahoj holky, potřebuji expres rychle radu 8o Nechala jsem si vytisknout jedlý papír, ale nějak mě už bohužel nenapadlo k němu objednat i lepidlo… Dort budu dělat večer a ráno ho budeme předávat, takže doobjednat lepidlo nestíhám :( Potřebovala bych poradit čim jiným můžu papír přilepit? Bojim se aby se mi papír neroztekl, to bych se šla picnout! Eventuelně by mi možná pomohla i rada kde v Praze můžu to lepidlo sehnat… ale to nevim jestli ještě dneska stihnu :,( Díky moc za každou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
18.4.14 15:00

Ja lepim jedly papir na pernicky bilkem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
18.4.14 15:05
@Alumina píše:
Ahoj holky, potřebuji expres rychle radu 8o Nechala jsem si vytisknout jedlý papír, ale nějak mě už bohužel nenapadlo k němu objednat i lepidlo… Dort budu dělat večer a ráno ho budeme předávat, takže doobjednat lepidlo nestíhám :( Potřebovala bych poradit čim jiným můžu papír přilepit? Bojim se aby se mi papír neroztekl, to bych se šla picnout! Eventuelně by mi možná pomohla i rada kde v Praze můžu to lepidlo sehnat… ale to nevim jestli ještě dneska stihnu :,( Díky moc za každou radu!

Lepidlo mivaji v kazde cukrarne, kde tisknou na lepici papir.Ja kupovala na Vinohradske,zalezi.zda to nemas z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.4.14 15:10

Cukrová voda, želatina, vaječný bílek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.4.14 15:14

Já pomažu vršek dortu krémem a tím přilepím jedlý papír, nikdy se mi neroztekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.4.14 15:33

@puntice @flos @Klementyna holky děkuju moc za rady :dance: Hrozně mě uklidnilo že to jde i něčim jinym! Něco z toho asi vyzkoušim, jestli se mi ho už nepodaří sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.4.14 15:33

@Cricry Vinohradskou mám kousek, jsem z Žižkova. Napíšeš mi přesně kde jsi to kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.4.14 15:47

@Alumina @Alumina neím jak máš daleko ale tady možná, nejsem z rpahy a endělá, ale co jsem pohledala
 http://dortisimo.cz/…nt/4-kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
18.4.14 16:23
@Alumina píše:
@Cricry Vinohradskou mám kousek, jsem z Žižkova. Napíšeš mi přesně kde jsi to kupovala?

Na Vinohradske je Potrefena husa, tak naproti ta jidelna s cukrarnou u zast.Radhostska.Meli by tam byt do 19h. i zitra. Je to Vinohradska 106 a daji se vygooglovat telefony, at tam nejezdis zbytecne!

Příspěvek upraven 18.04.14 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.4.14 16:33

@tumpach @Cricry Díky moc! Jedno z toho snad stihnu. Na proseku zase pracuje přítel, tak uvidíme jestli bude ochotný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
18.4.14 16:35

Upresnila jsem adresu, editovala prispevek. Cinkni tam, dle adresy vyjedou odkazy.Ja tam tiskla a lepidlo bylo k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.4.14 17:05

@Cricry Tak na stránkách mají dokonce do 19 hodin. Tak to je super. Tak já za chviličku vyrazim. Ještě jednou díky, moc jsi mi pomohla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
18.4.14 18:15
@Alumina píše:
@Cricry Tak na stránkách mají dokonce do 19 hodin. Tak to je super. Tak já za chviličku vyrazim. Ještě jednou díky, moc jsi mi pomohla :kytka:

Napis, jak jsi dopadla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
20.4.14 23:45
@Cricry píše:
Napis, jak jsi dopadla 8)

Tak dnes jsme se vrátili. Dopadlo to super!!! Včera se oslavenci dort moc líbil :hug: Stihla jsem koupit lepidlo na Vinohradské, šlo to bezvadně! Díky moc za rady a pomoc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
21.4.14 15:06

@Alumina. Tak to jsem rada. Hezky Velikonoce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie