Abeceda na marcipán

307
17.4.14 22:02

Abeceda na marcipán

Potřebuji poradit, jaký typ ABECEDY si koupit na marcipán a i jiné potahovací a modelovací hmoty??? :nevim: Už jsem si koupila vytlačovací lištu http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…
ale vubec mi to s ní nejde a ani se mi ty písmenka moc nelíbí jsou moc uzký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
17.4.14 22:09

S listou musis trenovat, vytrit pismenka olejem a trochu namatlat potahovku a vyklepnout, ptak to jde

jinak je fajn silikonova forma, to dam do mrazaku a za chvili to jde vyloupnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.4.14 22:12

Ja mám tuto abecedu a celkem to s ni jde, jen se musi trochu potrenovat :lol: a na dortu vypada moc pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.4.14 22:15

Pismenka jsou celkem velka, jen jeste musim natrenovat vyklepavani, aby se to nelamalo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.4.14 22:32

Toto je jedna z nejpovedenějších abeced vůbec, ale vyžaduje grif (a správnou hmotu, ne třeba pravý marcipán).
Kup si nějakou s vyhazovačem, ta je blbuvzdorná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.4.14 22:37

Já si objednala od tescomy, zítra jdu vyzvednout, tak snad to bude OK :)
 http://eshop.tescoma.cz/…elicia-deco/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.14 08:48

No tak zkusím ještě ty písmena vytřít tim olejem. Jinak budu objednávat ty s tim vyhazovačem. Přijdou mi ty písmena i o dost silnější než co mám doma tak že by se s nima mělo i líp pak pracovat. http://www.obchudekusvicky.cz/…ovaci-listou
Jen škoda že nedělaj třeba s vyhazovačem po jenom písmenku jako třeba jsou vykrajovátka kytiček s pístem. Nebo jsem to nikde nenašla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.4.14 09:17

Písmenka zvlášť jsem taky nikde neviděla :) Ale kytičky s pístem jsem si objednala taky, chystám se na svůj první dort, tak jsem si objednala co se dalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.14 10:23

@rainucha Já taky pořád něco objednávám :)Taky jsem ted začala s dortíkama mám jich za sebou teprve 5 ale už mi známí píšou že chtěj pro svoje dětičky k narozeninám tak právě ted řeším ty písmenka. A popravdě jsem z toho docela jelen ty 2-2,5cm mi příjdou docela malý a ty vykrájovátka maj zase 5cm a to mi příjde velký :nevim: :nevim: potřebovala bych něco mezi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.4.14 10:34

@Terezie231
Tak to jsi šikula :palec: Já právě doufám, že se mi povede, bude pro mamku k narozeninám. Objednala jsem si abecedu, lístečky, kytičky, a taky vykrajovátka na perníčky a tak, do zásoby na Vánoce :mrgreen: Mně zase přijdou 5cm docela akorát, tak to budeš muset hledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí