OK Gel

Rose-k
9.1.12 16:30

Ok gel

Ahojky,
Máte někdo zkušenosti stímto gelem??
Mám ted poslední dobou fakt hnusnou pleť, takovou jsem neměla snad ani jako puboš..
Zkusila jsem kde co, ale účinek nic moc…
A někde jsem četla,že je na akné apod.dost dobrý, ale ta cena :roll: Tak by mě zajímalo jestli někomu opravdu zabral na pupencovou pleť :D A prý vymizí aj některý jizvičky, což by bylo super… děkuju za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
9.1.12 16:36

Je skvělej. Já měla jizvičky ještě co mi zůstaly od puberty - hlavně na čele a na bradě) a všechny mi po něm zmizely. Akné se mi nedělá už prakticky vůbec a když cítím, že se mi někde něco klube, tak to namáznu a za pár hodin je to pryč. A perfektně se mi osvědčil i na děti - boule, modřiny, odřeniny, popáleniny,… Skvělej pomocník a mám ho u sebe pořád…
A co se týče ceny, tak doporučuji registraci slevového zákazníka. Potom si můžeš celoročně nakupovat za velkoobchodní ceny, které jsou o 40% nižší než maloobchodní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
F1ona
13.1.13 07:31

Na jaké stránce bych si měla udělat tu registraci slevového zákazníka? Když si zadám OK GEL, tak mi vyjede hned několik internetových obchodů. :?

• Citovat
  • Upravit
5533
13.1.13 08:35

Zkoušela jsem ti poslat odkaz, ale je to zablokováno administrátory :zed:. Tak mi písni soukromou zprávu a já ti pošlu odkaz na firemní registraci ;)
Buď si tam můžeš zvolit, že neznáš svého sponzora, nebo si můžeš vyhledat kohokoliv jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haly
1.3.13 14:27

jecne zerno

Dobry den dela se mi pozad jecny zrno na hornim vicku ma nekdo skusenosti z tim ok gelem na to jecne zrno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml