Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mohla bych se zeptat těch co bydlí v domečku jak velké okno máte v koupelně? Velikost koupelny je 3×2,3 metry. Jedná se o přízemní domek. Máme navržené 6Ox120 a myslím si, že je to dost malé. Díky moc
Měla jsem okno v koupelně v bytě 1Mx1M bylo to na severní stranu a děs(promrzalo to, byla tam zima) Teď máme v domku taky v přízemní koupelně okno, je to 120×60 bohatě stačí.
Za me klidne jeste mensi, kvuli zime. My tam v zime diky oknu mrzli.
Holky díky moc za radu. Já jsem z paneláku a to mě teda vůbec nenapadlo. Hledím na to aby tam bylo světlo, které člověk ani nepotřebuje. Ale to nejdůležitější, abychom tam nezmrzli, na to jsem ani nepomyslela:-).
A můžu se ještě zeptat, jak velké máte okna v pokojích a ložnici. Pokojíky jsou docela malé 12, 13 a 15 m2 a máme okna 180×130 je to dostačující. A jsou dvoukřídlé.
Velkých oken není nikdy dost! Není nad přirozeně prosvětlený byt! Mám rád velká okna…
V koupelně máme tak poloviční, v pokojíkách cca 120×120cm, děti už tam spí, nejdu to měřit. Mohly by být větší. Když tam byly dřevěné, bylo to OK, ale vyměnili jsme za plastové a ty mají mnohem širší rámy.
V koupelně hlavně dobře osvětlené zrcadlo…
Příspěvek upraven 13.11.13 v 20:58
Máme asi 130×50??? tipuju… a stačí. V létě stačí denní světlo i když je tam zatažená žaluzie a v zimě stejně svítíme. Znova bych si dala mléčné a nedávala žaluzky. Hrozně se nám potí okna a pod žaluziema je to 100× horší ![]()
Tak máme 120 na 60 a stačí to a taky bych už nedala žaluzie, ale dala mléčné sklo.
Ještě se zeptám k tomu mléčnému sklu. Jestli myslíte mléčné jako do bíla nebo takové neprůhledné.
Máme okno cca 120×90 a stačí bohatě. Rozhodně nám to nepromrzá. Jo a sklo máme neprůhedné, takové vzorované.
@majjja3 Klidně jen takové to neprůhledné, nějak „zdeformované“… taky záleží, jak moc hrozí, že vám tam někdo bude koukat.
Máme okno koupelny přímo na cestu. Tak teď přemýšlím, jestli neprůhledné okno bude stačit.
Máme 80 cm x 2 m, bílé neprůhledné. Zima tam fakt není a to ještě nemáme namontovaný žebřík (je jen podlahovka)
Tak my máme okno dozadu do pole a nikde nikdo a je dost vysoko, takže ani nezatahujeme žaluzie. To by na nás musel koukat někdo tak z dvoumetrového žebříku z dálky, ale dala bych nějaké vzorované sklo, ale měla by ti poradit firma, která vám bude dělat okna.
Ahoj, holky, ozivuji diskuzi. Mame rozmery koupelny 3×2,7m, na kratsi stene ma umisteno podelne okno o navrhovanem rozmeru 1,5×0,6m. Myslite, ze je to dostatecny rozmer? A jak vysoko od zeme byste ho daly? Dekuji za reakce ![]()