Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Copak se to děje?
U všech diskusí na kterých sem byla mi pořád bliká oko,i když už mám příspěvky přečtené ![]()
Když vylezu z diskuse mám tam pořád oko a když se do ní vrátim,tak tam nový příspěvek není,ale je to pořád označené červeným rámečkem i když sem to už četla ![]()
Proč?
Mám to u veřejných diskusí i v uzavřené skupině.
Mám to taky tak a když někam přispěju, tak mi to hodí nějakou anglickou hlášku…
A mně zas oko nebliká… na profilu, kde by se mi mělo ukazovat, kde diskutuji a jestli tam jsou nové příspěvky, mi všechna očka zmizela. ![]()
A mně zas oko nebliká… na profilu, kde by se mi mělo ukazovat, kde diskutuji a jestli tam jsou nové příspěvky, mi všechna očka zmizela. ![]()
A dvakrát je tu můj příspěvek proto, že když cokoli odešlu, ukáže se mi „fatal error“…
![]()
A dvakrát je tu můj příspěvek proto, že když cokoli odešlu, ukáže se mi „fatal error“…
![]()
Tak před chvílí oka pořád blikaly a ted pro změnu neblikaj vůbec ![]()
A při odesílání předchozího příspěvku mě to úplně vyhodilo z emimina
Fatal eror mi to píše taky a ještě nemizí ta očička a jako bonus
se mi dole na té bílé liště pořád něco složitě načítá…M
mado píše:
Fatal eror mi to píše taky a ještě nemizí ta očička a jako bonusse mi dole na té bílé liště pořád něco složitě načítá…M
Mám to úplně stejně…
Mě taky,tak snad už to bude v pohodě.
Všimla sem si že tu byl chvilku admim,tak asi opravil.
Díky ![]()
mě nebliká taky nic,červený okna-nový příspěvek mám i když jsem to četla.Fatal error to taky hlásí ![]()
Napadlo mě, jestli admini (potažmo programátoři) nepracují na vylepšení viz https://www.emimino.cz/…skusi-54607/