Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@cukratko33 píše:
Taky a navíc občas jezdím za přítelem do Brna ikdyž málo ale když by byl čas tak se to dá i tak spojit.
No jasne, a muj manžel zas nekdy chodí do Tišnova mají tam kanceláre jejich firma, tak nekdy mužu taky ![]()
@cukratko33 píše:
Aha,,to by bylo fajn to jo,,a můžu vědět aspon zhruba věk?
22let čekám prve mimi, jsem vdana, už češka, ![]()
Aha to je pěknej věk a kdy máš termín? taky bych už chtěla jen situace mi to ted nedovoluje.
@cukratko33 píše:
Aha to je pěknej věk a kdy máš termín? taky bych už chtěla jen situace mi to ted nedovoluje.
A tebe je kolik let? ty mas mimi? no termin jsem mnela 5.7 a už 2 den prenášim
Aha až tak? teda tak to můžeš klidně i dneska nebo spíše v noci. Tak to ti přeji aby ti to dobře dopadlo. A co to bude? A co jsi za národnost? Píšeš že už jsi češka a jinak mě je 26
A mimi nemám právě ani nečekám protože ted to situace nedovoluje
@cukratko33 píše:
Aha až tak? teda tak to můžeš klidně i dneska nebo spíše v noci. Tak to ti přeji aby ti to dobře dopadlo. A co to bude? A co jsi za národnost? Píšeš že už jsi češka a jinak mě je 26A mimi nemám právě ani nečekám protože ted to situace nedovoluje
Aha no ja sem jinak slovenka, teda byla sem,
No chci už rodit ale neak to neprichází
čekáme holku Terezku. No a že nemas mimi to nevadí ale určite brzo príde že? ![]()
Aha no však to je skoro jak češka
Závidím taky bych už chtěla jen musím počkat ještě nějakej čas. Dávám si limit do tý 30tky tak snad to tak bude.
@cukratko33 píše:
Aha no však to je skoro jak češkaZávidím taky bych už chtěla jen musím počkat ještě nějakej čas. Dávám si limit do tý 30tky tak snad to tak bude.
Určo to vyjde
![]()
@Hana89 Ted je taková situace že jsem delší dobu bez práce takže až si něco najdu tak zase hned to nepůjde že jo a kdoví jak to bude pak no. Takže takové složité.
@cukratko33 píše:
@Hana89 Ted je taková situace že jsem delší dobu bez práce takže až si něco najdu tak zase hned to nepůjde že jo a kdoví jak to bude pak no. Takže takové složité.
To chápu,situace je nekdy takova
ale stačí vydržet a nespechat,a pujde to ![]()
@Hana89 já nespěchám, sice holky v mým věku mají min dítě a jsou ještě i vdané třeba ale co, nenadělám nic a navíc já se ani vdávat nechci. Navíc přítel je rozvedený a do toho se už znova taky nepohrne.
@cukratko33 Ja sem se chtela vdavat, ale navrhl svadbu manžel, a miminko jsem take moc chtela ale nespechala jsem, no podarilo se 14dni po svadbe, ale to proto že sem mnela brat prásky a ja je brala jen 5 dnu a pak sem se na to vyprdla
a ted nelituju jen ja posloucham od holek že sem mnela cas, a že sem se uponáhlila a atd
každy to ma jinak
Ale dneska to tak je co vidím kolem sebe že začínají brzo ale co je to každýho věc přeci
Je fajn že ti to tak všechno vyšlo.
@cukratko33 píše:
Ale dneska to tak je co vidím kolem sebe že začínají brzo ale co je to každýho věc přeciJe fajn že ti to tak všechno vyšlo.
Jo no nektere začínají brzo, ale ja sem to tak opravdu chtela a manžel taky nechtel čekat, je mu 30let a nechce mít díte v 50… ja by sem jakš-takš ješte čas mnela ale on ne ![]()