Okolí Brna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
7.7.12 20:54
@cukratko33 píše:
Taky a navíc občas jezdím za přítelem do Brna ikdyž málo ale když by byl čas tak se to dá i tak spojit.

No jasne, a muj manžel zas nekdy chodí do Tišnova mají tam kanceláre jejich firma, tak nekdy mužu taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 20:55

Aha,,to by bylo fajn to jo,,a můžu vědět aspon zhruba věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:02
@cukratko33 píše:
Aha,,to by bylo fajn to jo,,a můžu vědět aspon zhruba věk?

22let čekám prve mimi, jsem vdana, už češka, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 21:06

Aha to je pěknej věk a kdy máš termín? taky bych už chtěla jen situace mi to ted nedovoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:09
@cukratko33 píše:
Aha to je pěknej věk a kdy máš termín? taky bych už chtěla jen situace mi to ted nedovoluje.

A tebe je kolik let? ty mas mimi? no termin jsem mnela 5.7 a už 2 den prenášim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 21:11

Aha až tak? teda tak to můžeš klidně i dneska nebo spíše v noci. Tak to ti přeji aby ti to dobře dopadlo. A co to bude? A co jsi za národnost? Píšeš že už jsi češka a jinak mě je 26 :) A mimi nemám právě ani nečekám protože ted to situace nedovoluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:13
@cukratko33 píše:
Aha až tak? teda tak to můžeš klidně i dneska nebo spíše v noci. Tak to ti přeji aby ti to dobře dopadlo. A co to bude? A co jsi za národnost? Píšeš že už jsi češka a jinak mě je 26 :) A mimi nemám právě ani nečekám protože ted to situace nedovoluje

Aha no ja sem jinak slovenka, teda byla sem, :D No chci už rodit ale neak to neprichází :zed: čekáme holku Terezku. No a že nemas mimi to nevadí ale určite brzo príde že? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 21:15

Aha no však to je skoro jak češka :) Závidím taky bych už chtěla jen musím počkat ještě nějakej čas. Dávám si limit do tý 30tky tak snad to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:16
@cukratko33 píše:
Aha no však to je skoro jak češka :) Závidím taky bych už chtěla jen musím počkat ještě nějakej čas. Dávám si limit do tý 30tky tak snad to tak bude.

Určo to vyjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 21:18

@Hana89 Ted je taková situace že jsem delší dobu bez práce takže až si něco najdu tak zase hned to nepůjde že jo a kdoví jak to bude pak no. Takže takové složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:20
@cukratko33 píše:
@Hana89 Ted je taková situace že jsem delší dobu bez práce takže až si něco najdu tak zase hned to nepůjde že jo a kdoví jak to bude pak no. Takže takové složité.

To chápu,situace je nekdy takova :hug: ale stačí vydržet a nespechat,a pujde to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 21:30

@Hana89 já nespěchám, sice holky v mým věku mají min dítě a jsou ještě i vdané třeba ale co, nenadělám nic a navíc já se ani vdávat nechci. Navíc přítel je rozvedený a do toho se už znova taky nepohrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:33

@cukratko33 Ja sem se chtela vdavat, ale navrhl svadbu manžel, a miminko jsem take moc chtela ale nespechala jsem, no podarilo se 14dni po svadbe, ale to proto že sem mnela brat prásky a ja je brala jen 5 dnu a pak sem se na to vyprdla :) a ted nelituju jen ja posloucham od holek že sem mnela cas, a že sem se uponáhlila a atd :nevim: každy to ma jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.7.12 21:39

Ale dneska to tak je co vidím kolem sebe že začínají brzo ale co je to každýho věc přeci :) Je fajn že ti to tak všechno vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.7.12 21:40
@cukratko33 píše:
Ale dneska to tak je co vidím kolem sebe že začínají brzo ale co je to každýho věc přeci :) Je fajn že ti to tak všechno vyšlo.

Jo no nektere začínají brzo, ale ja sem to tak opravdu chtela a manžel taky nechtel čekat, je mu 30let a nechce mít díte v 50… ja by sem jakš-takš ješte čas mnela ale on ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí