Ubytování ČR - tipy kam s dětmi hezky a levně

341
4.6.10 09:38

Ubytování ČR - házíme tipy kde s dětmi hezky a levně

Zakládám tohle téma, páč mám doma mužského, kterému dovolená nic moc neříká…Takže vždycky vyjíždíme někde po tuzemsku, max. na 5 dní. Snažím se hledat místa, kde je hezky a zároveň ubytování tak, aby se to dalo v pohodlí přežít a nestálo to majlant. Já jsem povaha dobrodružná, takže bych spala i pod širákem, ale drahá polovička musí mít pohodlíčko :roll:
Proto bych byla ráda, kdybyste sem holky mohly taky přispět tipy na pěkné ubytko v tuzemsku s dětmi, tzv. za málo peněz hodně legrace :-P

Já tedy začínám: Krásnou výletodovču jsme prožili ve Štramberku, zde jsem našla krásné ubytování na faře Českobratrské církve. V zadní části fary mají malinký byteček, který jsme si pronajali, za 250,– na dospělou osobu za noc, dítko zdarma. Bylo to moc pěkné, čisté - pokoj s manželskou postelí + nová kouplena a nový kuchyňský kout. K tomu i parkovací místo v uzamykatelné zahradě a k dispozici farská zahrada, pískoviště, domeček, odrážedla…
Pan farář mladý a moc fajn. Je to ale už 3 roky, tak nevím, zda se ceny za ubytko neposunuly.
Na netu jsem našla tento telefon, 556 812 350, tak snad je platný.
Budu se těšit na Vaše tipy!!!
 Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6651
4.6.10 10:00

Tak já dávám do placu http://www.rokytnice.com/rezek-hajenka
Platili jsme 250,– Kč /za dospělého, mimo sezonu 170,– Kč. Byli jsme už dvakrát a obrovská spokojenost… Pro děti je venku hřiště, trampolína a na kukandu ovce a koně. Uvnitř vyhřívaný bazének. Majitelé moooc příjemní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
4.6.10 10:06

moc hezke tema, napadu na vylety a dovolene neni nikdy dost.
Pridavam tohle http://www.pension-tereza.cz/ Ja tam bohuzel jeste nikdy nebyla, ale dostala jsem to nekolikrat doporucene

(Snad to nebude nepovolena reklama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.6.10 10:12

my byli letos v zimě (březen) ve špindlu v Pensionu borůvka. Noc stála 350 Kč/os (což na špindl super) dítě zdarma, snídaně, postýlka, dětské židličky, herna a kočárek na zapůjčení. Na to kolik tam bylo rodin s dětmi tak to bylo tiché a klidné místo Doporučuju

www.pension-boruvka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edi
152
4.6.10 10:33

Benecko

Ahoj, super téma,
taky přidám tip - levné ubytování na Benecku, čisté, majitelé příjemní, blízko běžeckých tratí a kousek je i sjezdovka, prima i na jaro a podzim …

http://www.nasehory.cz/…erlebachova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.6.10 10:59

dovolená

ahojda,

tak jste mě s tímto penzionem tak navnadila,že jsem tam hned poslala objednávku na prodloužený víked:o)
teď ještě aby bylo volno o))
vypadá to tam fakt moc dobře

hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkahouska
14.6.10 21:56

Penzion Agáta

Ahooj,
doporučuji z loňské zkušenosti Penzion Agáta v Českém ráji. Pro děti fakt super.hlavně vyhřívaný bazén a dětské hřiště. je tam kuchyňka,tak se dá ušetřit na jídle.
 Lenka

• Citovat
  • Upravit
1115
5.7.12 19:53

Jeseniky

Moc doporucujeme chatu Ramzovske sedlo www.ramzova.cz Byli jsme tam letos a bylo to supeeeer. U jidelny herna pro deti, venku spoustu hracek pro deti, vlacek, piskoviste, bazen, a bylo to hodne levne i s polopenzi. Moc doporucujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačása
19.4.13 13:55

dovča

Ahoj, holky,
taky přidám svou trošku do mlýna.
Loni jsme byli na Šumavě v Apart hotelu Šumava v Kašperských Horách. Využili jsme levnější formu ubytování v pokojích „bed and breakfast“. Pokojíky jsou v patře a v přízemí je veliká, krásná herna a malá tělocvična. K areálu patří velká zahrada s obrovskou skluzavkou, malou lezeckou stěnou, velkou trampolínou, pískovištěm, bazénem a velikým indiánským teepee. Všechny restaurace v okolí mají dětské koutky a nekuřácké prostory. Personál penzionku je ohromně příjemný a vstřícný. A během letních prázdnyn můžete pro dítka využít služby klubu Horálek, který se vám o ně na 5 hodin denně postará. Náš prcek, tehdy čerstvě tříletý byl nadšený. Dodnes říká, že chce jet zase na Šumavu :-)

• Citovat
  • Upravit
1185
26.6.13 11:12
@Moniq1 píše:
Taky přidám jeden odkaz… www.kozichlivek.cz. Moc pěkná dovolená v Orlických horách, u chaty dětské hřiště. Kousek lanový park, rybnicek, kde si muzete vylovit pstruha pak Vám ho připraví. Možnost výletů..koupání, les, atd…

na to, že je to Kozí chlívek, tak trochu drahé!!! :mrgreen: Ale vypadá to tam pěkně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
26.6.13 11:36

My byli loni u Buchlovic v lázních Leopoldov - Smraďavka, bydleli jsme v chatce a bylo to super! Kolem spousta možných výletů, krásné prostředí…a přivezli jsme si odtamtud druhého prcka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!
 http://www.lazneleopoldov.eu/ubytovani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.7.13 03:28

Ahoj, obnovuji tema:) Planujeme s kamaradkou par dni nekde nejlepe s prirodou bez chlapu, s detmi =tudiz babyfriendly:D dojezd z Prahy busem nebo vlakem, napada Vas neco?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamil0909
30.9.13 21:15

Hurá do ostravy

• Citovat
  • Upravit
622
17.6.14 13:20

Taky bych ráda obnovila a získala nějaké typy na levné ubytování.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.14 09:48

@Darcakarca Ahoj Darcakarco, nám doporučil kamarád ubytování u kapra v Třeboni www.ukapra.cz . Ceny u nich začínají na 350 Kč za noc, což mi nepřijde tolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí