okoli loun

32
20.3.06 15:51

okoli loun

Ahojky,mam dotaz nenasla by se tu maminka,ktera ma za sebou porod v nektere z techto nemocnic? Zatec, Rakovnik, Slany, Chomutov, Most, Kadan? Vsechny tyto moznosti zvazuji, ale chtela bych slyset vice nazoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.3.06 19:39

Ahojky mediku,
mám velice pozitivní zkušenost s porodem v Žatci. A nejen já. Mně to vlastně doporučily kamarádky, protože jsem původně plánovala porod v Mostě nebo v Ústí nad Labem.
Je tam hezké prostředí, televize na pokoji, nádherná prostorná koupelna.
Přístup porodníka (měla jsem paní doktorku) byl skvělý, porodní asistentky se moc snažily, když jsem „trpěla“ na hekárně.
Dětský doktor taky dobrý, bral vše s humorem a leccos mi po porodu tím svým přístupem ulehčil. Sestřičky dětské taky dobré (jedna byla doslova jak andílek),pouze jedna starší byla mírně nevrlá, když jsme něco pořád potřebovaly, ale říkám, to byla jen jedna. A jakmile se pak naše problémy vyřešily, tak taky nahodila úsměv 8)
Jediná nevýhoda je, že v Žatci nemají oddělení pro nedonošená miminka, ale byla jsem svědkem, jak maminku, která tam ležela na udržování, převezli do Mostu, protože jí začly kontrakce v 35. týdnu. Takže nakonec vše v pohodě.
Jsem z Loun.
Nemocnici Žatec doporučuji. A je tam skvělý primář.
Doufám,že někdo připíše zkušenosti ještě z jiných porodnic, aby sis mohla vybrat. Myslím ale, že Žatcem nic nezkazíš.
ahojky Petra

• Citovat
  • Upravit
32
31.3.06 15:47

Dekuji za vyjadreni. Jen jsi me ujistila, ze Zatec bude asi ta nejlepsi volba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí