Okolí Teplic a Bílina

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Teplic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
1.3.14 19:47

Tak co jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
1.3.14 20:27

@bobin Ahoj,já teď hlídám dvouletou neteř a musím teda říct, že je to zápřah :D Fakt obdivuju ženský, který to zvládají ještě s mimčem.. Navíc odpoledne malá nespala, takže byla protivná a teď už konečně oba spí a já jdu taky, protože jsem vyřízená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.14 20:31

@K.a.c.i.k93 Proto to říkám že to tak je však to poznáš, já je taky obdivuju že to vůbec zvládají. Domča taky už kolikrát nespí po obědě ale dnes šla spát už v 19.30.Dnes byla celkem v pohodě až na to že v krámě zas utíkala, vzala lízátko a utekla a pak ho šla jako vrátit a zas utekla a strašná sranda takže asi tak :mrgreen: Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 21:03

Ahojky, tak hlásím, že u nás dořezáno. Teď ještě zednický začištění, vyštukovat, vymalovat, udělat podlahy a mám hotovou chodbu a obývák. Pak už zbývá jen koupelna a kuchyně a můžu začít plánovat Evičky nový pokojík a také po x letech samostatnou ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 21:05

A málem bych zapomněla, samozřejmě také dveře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.14 21:44

Já jsem to vůbec nevěděla nebo jsem přeslechla předělávate byt nebo máte nový. To musí bít hrozný takhle žít ale když se musí tak se musí, to tam takhle bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 21:57

@bobin My jsme vyměnili náš byt a přikoupili vedlejší a teď je propojujeme, takhle bydlíme od listopadu, co proběhla výměna. Jsem v Klokánku vyprávěla, jaká sranda byly vánoce, my v jednom bytě a kuchyně ve druhém a neustále jsem běhala přes chodbu, tak ode dneška už můžu projít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.14 21:59

@Pirana JJ vlastně už si vzpomínám tak ted už to bude paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.14 22:00

Tak to bude velkej dohromady to se tam budete honit a nebo hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 22:00

Nemohli jsme se poskládat do 3+1 tak máme dva 2+1 a až to doděláme, tak to bude 5+kk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 22:02

Spíš budeme mít konečně trochu soukromí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.14 22:02

Tak to bude paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 22:05

Ale už aby to bylo, začíná to být moc dlouhý a konec v nedohlednu. jsem si to přestavovala nějak moc jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.14 22:07

@Pirana To věřím, já si to vždycky taky představuju to bude tak a tak. Jo ale ted už by to mohlo jít rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 22:11

@bobin Uvidíme, já už raději nic neplánuju. Nejhorší je, že se snažíme, co nejvíc udělat svépomocí, protože za všechno chtějí neskutečný prachy, takže to co firma udělá do deseti pracovních dnů, nám trvá třeba 5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny