Okolí Teplic a Bílina

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Teplic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
18.3.14 22:32

@Pirana No jo nedivím se ti, no počasí taky nevím, vypadá to všelijak tak se uvidí. Dneska jsme měla zatmění mozku uplně jsem zapoměla že mám jít na gynekologii. Sedím u počítače čumím na diskuze a tam bylo něco o gynekologii a to se mi zablesklo ještě že byli 3 hodiny a byla jsme objednaná na 3.20 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.3.14 22:35

@bobin Tak to bylo fakt štěstí, teď ještě kam chodíš, já bych to k mojí doktorce za 20 minut se zaparkováním asi stejně nestihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.3.14 22:37

@Pirana Ke Kasalovi ale času dost, vzal mě až ve 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.3.14 22:42

@bobin Tak to jo, to máš kousek. Já od něj právě už před lety zdrhla do Teplic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.3.14 22:45

@Pirana No tak já si na něj nestěžuju, jen to čekání dlouhý mi vadí. Hlavně když nejsi objednaná tak to tam sedíš skoro celej den. Na štěstí chodím jednou do roka a pro prášky a ještě odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.3.14 22:54

@bobin No mě tak ani nevadil on jako sestřička. u něj mi vadilo snad jen to, že neustále nabízel nějaké zaručené prášky na to a tamto, pak jeden čas i na hubnutí, asi na něj tlačili dealeři. Ale se sestrou jsem se párkrát chytla, byla jsem s ním domluvená, že přijdu, když… a ona mě k němu normálně nechtěla pustit, že nejsem objednaná a nebo, že mám napsanou kontrolu za 14 dní, tak ať přijdu až za těch 14 dní a já byla v těhotenství dost přecitlivělá, tak jednou na ní i Kasal vyběhl, když jsem se tam rozbrečela, jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.3.14 23:00

@Pirana To je blbý já ani ze sestrou neměla problém i když ono se to tam dost střídá. Jednou jsem byla objednaná na kontrolu ale přišla jsem dřív, tak říkala že jako co tady dělám a já měla před porodní bolesti a taky mě nechtěla pustit že stejně musím počkat. Byla tam paní co mě pustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.3.14 23:16

@bobin Tohle právě bylo, když jsem čekala Páju, tak se mu při jednom z prvních vyšetření něco nezdálo a říká kontrolu Vám píšu normálně za čtyři týdny, ale přijďte si za 14 dní nechat přeměřit tlak a kdyby cokoliv, tak přijďte okamžitě. Já přišla za 14 dní přeměřit tlak a ona, že tam nemám co dělat, tlak nízkej a já sebou druhý den v práci švihla, tak k němu běžím a sestra vystartovala, co tam věčně otravuju a to už na mě bylo moc. je to už 12 let, takže už tam možná tahle sestřička ani není. A já se s ní chytla už před těhotenstvím, zase kvůli antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.3.14 23:18

V Teplicích zase pořád říkám, jak jsou sestřičky (jsou tam 2) super, chodila jsem k nim i na těhotenské cvičení a pak jsem úplně koukala, když jsem tu jednu slyšela telefonovat, jak uměla být taky hnusná, ale naštěstí ne na mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
19.3.14 09:46

@Pirana Jo to se určitě sestry vyměnili, ale když jsem včera čekala v kabince tak docela pomlouvali lidi. Jak chodej až po pracovní době a strašně se diví že už je zavřeno a jak volaj pořád a ptaj se nebo že telefon vyzvání jak se zavře atd. Jo tady sestra taky nesnaší cikány, že nic neví, nic si nepamatují atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.3.14 16:50

@bobin Tak to, že nesnáší cikány se nedivím, ono jim něco vysvětlit je kolikrát nadlidskej výkon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
19.3.14 17:09

@Pirana jo to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.3.14 12:41

@bobin Jdete zítra do Klokánka? My byli 3 dny po sobě plavat a Evička teď usnula jak zabitá, chudinka unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
20.3.14 14:57

@Pirana jedeš pro kluka nebo máš volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.3.14 16:17

@bobin Právě po cestě pro kluka jsme se stavili v těch Hrobčicích a ještě v Baumaxu :) teď jsme dorazili domů a rychle klohním jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny