Okolí Teplic a Bílina

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Teplic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
9.3.14 23:48

@bobin Nic moc, celý víkend vrtali a bouchali já mám nejspíš ruce dlouhý jak opice, jak jsem furt někde něco přidržovala a je hotový akorát pouzdro na posuvný dveře, podlaha je zase o týden odložená :( a z toho vrtání mám zase prach v celým bytě. Ale Evička už začíná znát názvy veškerého nářadí, jak pomáhá :). To je dobře, že se uzdravujete, venku začíná jaro a to je dvojnásob škoda být zavřený doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
10.3.14 12:27

No jo tak ten prach ten tam bude pořád a toho bordelu. Jo už takhle jsme byli doma celý víkend a to nejde, ted jsem to chytla já ale ven s ní půjdu je tam fakt nádherně a já to přežiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.3.14 13:14

@bobin Jestli je jí lépe a nemá teplotu, tak jí to venku jenom prospěje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
10.3.14 13:49

Nemá teplotu ani neměla, jen jsem nechtěla aby se to zhoršilo ale dneska půjdeme a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.3.14 17:55

My se před chvílí vrátili z podlahářství, kde jsem strávila 2 hodiny zanícenou debatou s podlahářem a závěr je, že vůbec nevím, co do té chodby dáme, přitom se musíme urychleně rozhodnout, protože aby mohl truhlář udělat dveře, tak musí znát výšku podlahy :(. Jinak počítám, že zítra do Klokánka dorazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
10.3.14 20:55

@Pirana Tak to je taky dobrý, my asi taky půjdeme do klokánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.3.14 21:45

Proč nic nemůže být, jak si člověk naplánuje? Máme zítra přesunuté plavání na desátou, takže Klokánka nestíháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.3.14 08:18

@Pirana tak to nevadí, tak půjdete příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.3.14 14:20

@bobin To je jasný, že příště přijdeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.3.14 16:38

@Pirana No tak v pátek nebyl nikdo, v sobotu bylo víc tatínků a dnes jsme byli 2 ale domu nás neposlala a zustala tam s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.3.14 17:45

@bobin V pátek nebyl nikdo? No tak to musíme tenhle týden napravit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
12.3.14 09:45

@Pirana No ono jako jestli tam příjdeme zase třeba jen 2 tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.3.14 10:20

@bobin A kde jsou všichni, pokud vím, tak nikdo nový do školky nastupovat neměl :( v nejhorším vymyslíme nějaký náhradní program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
12.3.14 10:23

@Pirana No právě, můžou bejt nemocný nebo prostě se jim nechce a chodej ven z dětma když je hezky. To nejsou jak my co chodíme pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.3.14 09:47

@bobin To je docela možný, ale ven můžeme jít odpoledne a ten klokánek je podle mě dobrá změna, byla by škoda, kdyby se odpískal úplně jako ta výtvarka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny