Okradli nás :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
27.5.11 09:49

Jak to dopadlo? Co vám řekli v bance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.5.11 15:28
xyz píše:
Jak to dopadlo? Co vám řekli v bance?

Tyk by mě zajímalo, jak banka zareagovala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.5.11 20:59

čau holky! díky za optání :kytka: no každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině :( jsem opravdu z toho špatná a smutná, vše jen svědčí proti špatnému zabezpečení, karta je embosovaná a má čip, prostě tomu nerozumím jak je tohle možné, prý vše budou zkoumat a bude to trvat měsíce, :cry: no nemám slov jak mě to pardon se*e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.5.11 21:11
Tea 24 píše: čau holky! díky za optání :kytka: no každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině :( jsem opravdu z toho špatná a smutná, vše jen svědčí proti špatnému zabezpečení, karta je embosovaná a má čip, prostě tomu nerozumím jak je tohle možné, prý vše budou zkoumat a bude to trvat měsíce, :cry: no nemám slov jak mě to pardon se*e

Je mi to vážně moc líto a chápu naprosté nasr*ní. Jenže je to opravdu tak, podvodníci jsou vynalézavější a dokáží kartu bez problémů zkopírovat. Vím jak to chodí s reklamací a musíte se s manželem obrnit OBROVSKOU trpělivostí, ještě když jsem pracovala v bance tak měla kartová asociace (tj. Visa nebo Mastercard, nevím jaká karta byla zneužita, ale je to v podstatě jedno) opravdu několik měsíců na prozkoumání a uznání či odmítnutí reklamace. Reklamace byly ve většině případů uznány, ale ta doba je pekelná. Zkuste s manželem apelovat na banku, aby sama posoudila vážnost situace, zda jste dobří klienti apod. a peníze Vám vyplatila banka. Té to pak vyplatí zpětně kartová asociace (to jde ovšem jen v případě, že je případ opravdu zcela jasný a musíte na banku neustále tlačit). No držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.5.11 09:33
Tea 24 píše: čau holky! díky za optání :kytka: no každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině :( jsem opravdu z toho špatná a smutná, vše jen svědčí proti špatnému zabezpečení, karta je embosovaná a má čip, prostě tomu nerozumím jak je tohle možné, prý vše budou zkoumat a bude to trvat měsíce, :cry: no nemám slov jak mě to pardon se*e

Docela mě zaráží ten počet výběrů, nepíšeš, za jakou dobu to bylo, ale divím se, že se nad tím nepozastavila banka… :nevim: Mohlo jí to být podezřelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.5.11 10:46
Pomka píše:
Docela mě zaráží ten počet výběrů, nepíšeš, za jakou dobu to bylo, ale divím se, že se nad tím nepozastavila banka… :nevim: Mohlo jí to být podezřelé.

taky mě to zaráží, vše bylo vybráno za 2 dny, ani ne :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.5.11 10:51
grepik02 píše:
Je mi to vážně moc líto a chápu naprosté nasr*ní. Jenže je to opravdu tak, podvodníci jsou vynalézavější a dokáží kartu bez problémů zkopírovat. Vím jak to chodí s reklamací a musíte se s manželem obrnit OBROVSKOU trpělivostí, ještě když jsem pracovala v bance tak měla kartová asociace (tj. Visa nebo Mastercard, nevím jaká karta byla zneužita, ale je to v podstatě jedno) opravdu několik měsíců na prozkoumání a uznání či odmítnutí reklamace. Reklamace byly ve většině případů uznány, ale ta doba je pekelná. Zkuste s manželem apelovat na banku, aby sama posoudila vážnost situace, zda jste dobří klienti apod. a peníze Vám vyplatila banka. Té to pak vyplatí zpětně kartová asociace (to jde ovšem jen v případě, že je případ opravdu zcela jasný a musíte na banku neustále tlačit). No držím palce :mavam:

díky moc, no čekáme na telefonát, snad se brzy ozvou :-? a zkusíme si zažádat o vyplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.5.11 11:29
Tea 24 píše:
Pomka píše:
taky mě to zaráží, vše bylo vybráno za 2 dny, ani ne :-x

No, tak to je síla… 8-o Podle mě je to velký pochybení i z její strany, když vás nekontaktovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová