Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
xyz píše:
Jak to dopadlo? Co vám řekli v bance?
Tyk by mě zajímalo, jak banka zareagovala? ![]()
čau holky! díky za optání
no každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině
jsem opravdu z toho špatná a smutná, vše jen svědčí proti špatnému zabezpečení, karta je embosovaná a má čip, prostě tomu nerozumím jak je tohle možné, prý vše budou zkoumat a bude to trvat měsíce,
no nemám slov jak mě to pardon se*e
Tea 24 píše: čau holky! díky za optáníno každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině
jsem opravdu z toho špatná a smutná, vše jen svědčí proti špatnému zabezpečení, karta je embosovaná a má čip, prostě tomu nerozumím jak je tohle možné, prý vše budou zkoumat a bude to trvat měsíce,
Je mi to vážně moc líto a chápu naprosté nasr*ní. Jenže je to opravdu tak, podvodníci jsou vynalézavější a dokáží kartu bez problémů zkopírovat. Vím jak to chodí s reklamací a musíte se s manželem obrnit OBROVSKOU trpělivostí, ještě když jsem pracovala v bance tak měla kartová asociace (tj. Visa nebo Mastercard, nevím jaká karta byla zneužita, ale je to v podstatě jedno) opravdu několik měsíců na prozkoumání a uznání či odmítnutí reklamace. Reklamace byly ve většině případů uznány, ale ta doba je pekelná. Zkuste s manželem apelovat na banku, aby sama posoudila vážnost situace, zda jste dobří klienti apod. a peníze Vám vyplatila banka. Té to pak vyplatí zpětně kartová asociace (to jde ovšem jen v případě, že je případ opravdu zcela jasný a musíte na banku neustále tlačit). No držím palce ![]()
Tea 24 píše: čau holky! díky za optáníno každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině
Docela mě zaráží ten počet výběrů, nepíšeš, za jakou dobu to bylo, ale divím se, že se nad tím nepozastavila banka…
Mohlo jí to být podezřelé.
Pomka píše:Tea 24 píše: čau holky! díky za optáníDocela mě zaráží ten počet výběrů, nepíšeš, za jakou dobu to bylo, ale divím se, že se nad tím nepozastavila banka…no každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině
taky mě to zaráží, vše bylo vybráno za 2 dny, ani ne ![]()
grepik02 píše:Tea 24 píše: čau holky! díky za optáníJe mi to vážně moc líto a chápu naprosté nasr*ní. Jenže je to opravdu tak, podvodníci jsou vynalézavější a dokáží kartu bez problémů zkopírovat. Vím jak to chodí s reklamací a musíte se s manželem obrnit OBROVSKOU trpělivostí, ještě když jsem pracovala v bance tak měla kartová asociace (tj. Visa nebo Mastercard, nevím jaká karta byla zneužita, ale je to v podstatě jedno) opravdu několik měsíců na prozkoumání a uznání či odmítnutí reklamace. Reklamace byly ve většině případů uznány, ale ta doba je pekelná. Zkuste s manželem apelovat na banku, aby sama posoudila vážnost situace, zda jste dobří klienti apod. a peníze Vám vyplatila banka. Té to pak vyplatí zpětně kartová asociace (to jde ovšem jen v případě, že je případ opravdu zcela jasný a musíte na banku neustále tlačit). No držím palceno každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině
díky moc, no čekáme na telefonát, snad se brzy ozvou
a zkusíme si zažádat o vyplacení
Tea 24 píše:Pomka píše:taky mě to zaráží, vše bylo vybráno za 2 dny, ani neTea 24 píše: čau holky! díky za optáníDocela mě zaráží ten počet výběrů, nepíšeš, za jakou dobu to bylo, ale divím se, že se nad tím nepozastavila banka…no každopádně nic moc, snad o ty peníze nepříjdem. manžel není pojištěný,tak jsme zažádali o reklamaci karty. paní v bance nám ukázala všechny výběry a všechny byly prováděny v mexiku, celkem toho bylo přes 40ku a prý pořád zkoušeli a zkoušeli vybrat víc, svině
No, tak to je síla…
Podle mě je to velký pochybení i z její strany, když vás nekontaktovala.