Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Zdědila jsem napůl se svým sourozencem nemovitost se zahradou,každá jednu čtvrtinu,druhou polovinu zdědila má teta která tam i jediná žije se svou rodinou.Chtěla bych vědět zda pokud nás nevyplatí,jak postupovat,protože obývá celý dům a my tam téměř nejezdíme.
Zakladatelko-neměla jsi už tady diskuzi o podílu na domku po babičce?
https://www.emimino.cz/…ctvim-69759/
myslela jsem tuto diskuzi
ale ona vás musí vyplatit, nedohaduje se to už u notáře? pokud vás nevyplatí, můžete svou část domu prodat - ale nejprve nabídnout k odkupu tetě a pak teprve cizímu…NO a nebo když vás nevyplatí, s prodejem budou problémy, tak bych tam začala jezdit nebo se nastěhovala. Myslím, že by se pak rychle našly peníze k vyplacení
ještě dodám, ke všem stavebním úpravám na domě byste měli dát i vy souhlas, měli byste se podílet finančně na opravách, pokud nedáte na to peníze nebo nebudete souhlasit, neměla by tam ona cokoli dělat
Zdědila jsem napůl se svým sourozencem nemovitost se zahradou,každá jednu čtvrtinu,druhou polovinu zdědila má teta která tam i jediná žije se svou rodinou.Chtěla bych vědět zda pokud nás nevyplatí,jak postupovat,protože obývá celý dům a my tam téměř nejezdíme.