Dohoda o dědictví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.5.11 21:57

dohoda o dědictví

Zdědila jsem napůl se svým sourozencem nemovitost se zahradou,každá jednu čtvrtinu,druhou polovinu zdědila má teta která tam i jediná žije se svou rodinou.Chtěla bych vědět zda pokud nás nevyplatí,jak postupovat,protože obývá celý dům a my tam téměř nejezdíme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
24.5.11 22:07
Tak to už je u vás na domluvě, vy se s bratrem můžete domluvit že nemovitost budete chtít prodat a nebo Vás tetka musí vyplatit. Jestli však na to bude mít že. A jestli Vám to stojí za to. Podle toho jakou má domek hodnotu atd… aby zase teta kvuli Vám nešla s rodinou na ulici. Jinak samozřejmě je to težší o to že tam má trvalé bydliště.
Anonymní píše:
Zdědila jsem napůl se svým sourozencem nemovitost se zahradou,každá jednu čtvrtinu,druhou polovinu zdědila má teta která tam i jediná žije se svou rodinou.Chtěla bych vědět zda pokud nás nevyplatí,jak postupovat,protože obývá celý dům a my tam téměř nejezdíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.5.11 22:22

Zakladatelko-neměla jsi už tady diskuzi o podílu na domku po babičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.5.11 22:26

https://www.emimino.cz/…ctvim-69759/

myslela jsem tuto diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
24.5.11 22:44

ale ona vás musí vyplatit, nedohaduje se to už u notáře? pokud vás nevyplatí, můžete svou část domu prodat - ale nejprve nabídnout k odkupu tetě a pak teprve cizímu…NO a nebo když vás nevyplatí, s prodejem budou problémy, tak bych tam začala jezdit nebo se nastěhovala. Myslím, že by se pak rychle našly peníze k vyplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
24.5.11 22:45

ještě dodám, ke všem stavebním úpravám na domě byste měli dát i vy souhlas, měli byste se podílet finančně na opravách, pokud nedáte na to peníze nebo nebudete souhlasit, neměla by tam ona cokoli dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová