Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co říkáte na tato dvě jména?Zajímal by mě Váš názor.
Edríska jsem kdysi hlídala,jeho táta byl Tunisan,tak předpokládám,že jméno je tuniskýho původu.Jméno Adrian jsem někde zaslechla už hodně dávno a od té doby se mi moc líbí.Bohužel já mám doma Josefa,tak by se naše případný dítě jmenovalo po něm
ale Adrian mi prostě nedá spát ![]()
Adrian se mi líbí moc. Edris slyším prvně, představila bych si pod tím nějakou bohyni římské mytologie
Řecké ne, bohy řecké mytologie znám…
Zrovna hledám jména pro psy na „E“ a Edris by se mi možná líbil..ale pro dítě ne ![]()
Adrian možná ano
mám problém s mužskýma jménama vždy si představim to jméno na dospělém muži a pak nějak zkončim u našich českých jmen.U nás taky řešíme chlapecké jméno,muž chce Maxima to fakt néé.Tak když bude kluk tak bude po manželovi Lukáš.I když jsem nikdy nechtěla dávat po nás.
Adriana mám ve škole a příjde mi v pohodě, ale Edris je strašné-připomíná mi vzhledově slovo Aids. Nevím proč.
Kamádka má Doriana. Což se mi taky nelíbilo, ale už jsem si zvykla. Takže pokud se ti líbí Edris dej ho, ostatní si také zvyknou. ![]()
Doma taky nechtěli ani slyšet o Brunovi a te´d jim to ani nepříjde. ![]()
Edris se mi nelíbí, ale možná jen kvůli tomu, že jsem ho nikdy neslyšela. Ale Adrian se mi líbí, co vím, tak je to celkem časté jméno na SK ![]()
Já jméno Edris taky neznala,ani neni český,ale jak jsem toho chlapečka pak denodenně hlídala a používala to jméno,začalo se mi docela líbit,asi jde o zvyk.Ono se to nesklonuje,volala jsem na něj Edris,ne Edrisi.A zdrobněle Edrísek je taky docela pěkný.Jak říkám,má tátu Tunisana,ale zase žijou v čechách
Každopádně když jsem na něj volala na pískovišti,otočil se jen on jediný ![]()
Tak Adrian se mi líbí moc!!!!!!A Edris nevím ještě jsem to neslyšela.. ![]()
Wikipedia mi Edris nenašla (jméno boha), jen Eris (řecká bohyně sporů). Ale to není podstatné ![]()
Adrian je nejhezčí jméno
Ani ho tu nikde v diskuzích pro jistotu nezmiňuji
Edris slyším prvně já bych nedala, ale nezní špatně ![]()
Pep@e píše:
Wikipedia mi Edris nenašla (jméno boha), jen Eris (řecká bohyně sporů). Ale to není podstatné
No dyť píšu, „…představila bych si pod tím nějakou bohyni římské mytologie
Řecké ne, bohy řecké mytologie znám…“
Příspěvek upraven 24.05.11 v 15:06
Pep@e píše:
Zrovna hledám jména pro psy na „E“ a Edris by se mi možná líbil..ale pro dítě ne
Taky mě to hned napadlo
![]()