Líbí se Vám jméno Edris a Adrian?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
24.5.11 14:31

Líbí se Vám jméno Edris a Adrian?

Co říkáte na tato dvě jména?Zajímal by mě Váš názor.
Edríska jsem kdysi hlídala,jeho táta byl Tunisan,tak předpokládám,že jméno je tuniskýho původu.Jméno Adrian jsem někde zaslechla už hodně dávno a od té doby se mi moc líbí.Bohužel já mám doma Josefa,tak by se naše případný dítě jmenovalo po něm :oops: ale Adrian mi prostě nedá spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
24.5.11 14:35

Adrian se mi líbí moc. Edris slyším prvně, představila bych si pod tím nějakou bohyni římské mytologie :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Řecké ne, bohy řecké mytologie znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
24.5.11 14:38

Edris neznám a ani se mi nelíbí :nevim:
Adrián je moc pěkné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
24.5.11 14:42

Zrovna hledám jména pro psy na „E“ a Edris by se mi možná líbil..ale pro dítě ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.5.11 14:45

Nelíbí se mi ani jedno jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.5.11 14:46

Edris se mi nelíbí vůbec.Adrian docela,ale nedala bych ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.5.11 14:46

Adrian možná ano :think: mám problém s mužskýma jménama vždy si představim to jméno na dospělém muži a pak nějak zkončim u našich českých jmen.U nás taky řešíme chlapecké jméno,muž chce Maxima to fakt néé.Tak když bude kluk tak bude po manželovi Lukáš.I když jsem nikdy nechtěla dávat po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.5.11 14:49

Adriana mám ve škole a příjde mi v pohodě, ale Edris je strašné-připomíná mi vzhledově slovo Aids. Nevím proč.
Kamádka má Doriana. Což se mi taky nelíbilo, ale už jsem si zvykla. Takže pokud se ti líbí Edris dej ho, ostatní si také zvyknou. :-)
Doma taky nechtěli ani slyšet o Brunovi a te´d jim to ani nepříjde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
24.5.11 14:50

Edris se mi nelíbí, ale možná jen kvůli tomu, že jsem ho nikdy neslyšela. Ale Adrian se mi líbí, co vím, tak je to celkem časté jméno na SK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.5.11 14:51

Já jméno Edris taky neznala,ani neni český,ale jak jsem toho chlapečka pak denodenně hlídala a používala to jméno,začalo se mi docela líbit,asi jde o zvyk.Ono se to nesklonuje,volala jsem na něj Edris,ne Edrisi.A zdrobněle Edrísek je taky docela pěkný.Jak říkám,má tátu Tunisana,ale zase žijou v čechách :nevim: Každopádně když jsem na něj volala na pískovišti,otočil se jen on jediný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.5.11 14:55

Tak Adrian se mi líbí moc!!!!!!A Edris nevím ještě jsem to neslyšela.. :-)

• Citovat
  • Upravit
683
24.5.11 14:57

Wikipedia mi Edris nenašla (jméno boha), jen Eris (řecká bohyně sporů). Ale to není podstatné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.5.11 14:58

Adrian je nejhezčí jméno :srdce: Ani ho tu nikde v diskuzích pro jistotu nezmiňuji :lol: :lol: Edris slyším prvně já bych nedala, ale nezní špatně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.5.11 15:02
Pep@e píše:
Wikipedia mi Edris nenašla (jméno boha), jen Eris (řecká bohyně sporů). Ale to není podstatné :wink:

No dyť píšu, „…představila bych si pod tím nějakou bohyni římské mytologie :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Řecké ne, bohy řecké mytologie znám…“

Příspěvek upraven 24.05.11 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 15:05
Pep@e píše:
Zrovna hledám jména pro psy na „E“ a Edris by se mi možná líbil..ale pro dítě ne :roll:

Taky mě to hned napadlo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová