Líbí se Vám jméno Edris a Adrian?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
31.3.12 15:09

Edris je arabský jméno a jelikož je jeho tatínek z Tunisu,tak se klučík jmenuje po něm.Ale on je i dost exotickej,tak mu to jméno sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.3.12 16:45

Tak mě se Adrian líbí moc. Až se nám zadaří druhátko a bude to kluk, chceme mu dát jméno Adrien. Skoromuž je cizinec, takže to půjde pěkně k příjmení… Jinak ať si děti pojmenuje každý podle svého gusta - je to jen jeho věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.6.12 11:43

adrian

Můj syn se jmenuje Adrian, a hodně lidí nám to jméno pochválilo. Hlavně na našeho syna se opravdu hodí, prostě mu sedlo :-) dá se různě skloňovat, a sedí nám i s příjmením… jinak jsme měli v plánu ještě Roberta, líbí se mi tvrdá jména :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
9.6.12 14:57
@von.iveta píše:
Můj syn se jmenuje Adrian, a hodně lidí nám to jméno pochválilo. Hlavně na našeho syna se opravdu hodí, prostě mu sedlo :-) dá se různě skloňovat, a sedí nám i s příjmením… jinak jsme měli v plánu ještě Roberta, líbí se mi tvrdá jména :-)

A jak synkovi říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.12 12:18

Adri, Adrís, Adrísku, Adriánku, Eidriene. Když zlobí, tak Adriane a Aďouchu. Jinak nejčastěji zkráceně Áďo, Ádi, Ady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.5.14 12:28

Adrian proč ne, je to kasické jméno u slováků. Edris je pro mě na české poměry příšerný. A Josef je hezký jméno… Nevidím na něm nic špatnýhoa tudíž enchápu proč bohužel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.5.14 12:43

Edris… Edris… Něco mi to silně připomíná…

• Citovat
  • Upravit
7257
17.5.14 13:34
@Avokado píše:
Adrian proč ne, je to kasické jméno u slováků. Edris je pro mě na české poměry příšerný. A Josef je hezký jméno… Nevidím na něm nic špatnýhoa tudíž enchápu proč bohužel ;)

Josef se mi tedy nelíbí vůbec. Kamarádka dala Josefa, že prý to zní krásně„Pepo, Pepíčku“No mě se to tedy nelíbí vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
17.5.14 14:06

Edrise jsem znala jedneho, a to černocha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.5.14 22:20

@Boudice23 On je taky tmavej, po tatínkovi a maminka modrooká blondýna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.5.14 22:21

@jannina1 Mě se Josef na malý miminko taky vůbec nelíbí. Nakonec máme Jakuba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.8.21 11:20

@manca 1 a dala jste k sebastianovi adriana nakonec? uz je to stary prospevek,_¥{ asi budeme mit stejnou variantu-;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
16.11.21 12:43

@Pandy77 ne nedala. Kluk už se nekonal po Sebastianovi se narodili dvě holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.11.21 17:49

Nelíbí ani jedno. Edris je jak Iris (kondomy) a Adrián jak Hadrián.
Abych jen nehaněl, přidám svoje návrhy, i s příjmením. Kluk - Rambo Horváth, holčička Esmeralda Bílá. Líbí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová