Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Edris je arabský jméno a jelikož je jeho tatínek z Tunisu,tak se klučík jmenuje po něm.Ale on je i dost exotickej,tak mu to jméno sedí
Tak mě se Adrian líbí moc. Až se nám zadaří druhátko a bude to kluk, chceme mu dát jméno Adrien. Skoromuž je cizinec, takže to půjde pěkně k příjmení… Jinak ať si děti pojmenuje každý podle svého gusta - je to jen jeho věc ![]()
Můj syn se jmenuje Adrian, a hodně lidí nám to jméno pochválilo. Hlavně na našeho syna se opravdu hodí, prostě mu sedlo
dá se různě skloňovat, a sedí nám i s příjmením… jinak jsme měli v plánu ještě Roberta, líbí se mi tvrdá jména ![]()
@von.iveta píše:
Můj syn se jmenuje Adrian, a hodně lidí nám to jméno pochválilo. Hlavně na našeho syna se opravdu hodí, prostě mu sedlodá se různě skloňovat, a sedí nám i s příjmením… jinak jsme měli v plánu ještě Roberta, líbí se mi tvrdá jména
A jak synkovi říkáte?
Adri, Adrís, Adrísku, Adriánku, Eidriene. Když zlobí, tak Adriane a Aďouchu. Jinak nejčastěji zkráceně Áďo, Ádi, Ady…
Adrian proč ne, je to kasické jméno u slováků. Edris je pro mě na české poměry příšerný. A Josef je hezký jméno… Nevidím na něm nic špatnýhoa tudíž enchápu proč bohužel ![]()
@Avokado píše:
Adrian proč ne, je to kasické jméno u slováků. Edris je pro mě na české poměry příšerný. A Josef je hezký jméno… Nevidím na něm nic špatnýhoa tudíž enchápu proč bohužel
Josef se mi tedy nelíbí vůbec. Kamarádka dala Josefa, že prý to zní krásně„Pepo, Pepíčku“No mě se to tedy nelíbí vůbec…
@Boudice23 On je taky tmavej, po tatínkovi a maminka modrooká blondýna ![]()
@jannina1 Mě se Josef na malý miminko taky vůbec nelíbí. Nakonec máme Jakuba ![]()
@manca 1 a dala jste k sebastianovi adriana nakonec? uz je to stary prospevek,_¥{ asi budeme mit stejnou variantu-;)
@Pandy77 ne nedala. Kluk už se nekonal po Sebastianovi se narodili dvě holky.
Nelíbí ani jedno. Edris je jak Iris (kondomy) a Adrián jak Hadrián.
Abych jen nehaněl, přidám svoje návrhy, i s příjmením. Kluk - Rambo Horváth, holčička Esmeralda Bílá. Líbí? ![]()