Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem v šoku a je mi z toho všeho zle
!!! manžel se dnes díval na výpisy z účtu na netu a zjistil že má vybráno do mínusu,–10.000 přitom na tomto účtu měl asi 30tis,všechny výběry byly prováděny v MEXIKU! kde v životě nebyl. volal do banky, tam se dozveděl, že se to ted celkem často stává,prej se dá z bankomatu zkopírovat kartu! nechápu jak je to možné, je to opravdu tak lehké??? a co pin?
jsem znechucená,ten pocit, že tě někdo tak vychcaně okradl a pak si krásně užíval našich těžce vydělaných peněz je hroznej…
no uvidíme, zítra jdem do banky snad by nam to měli proplatit…
teda!! to je mi opravdu líto, pokud to jde tak lehce, může se to stát každemu.. hrůza!! ![]()
Cože?? ![]()
To snad není možné??
Hlavně ať zítra v bance dobře dopadnete! ![]()
Tak to by mě asi kleplo. Ale možný to je, lidi vymyslí cokoliv jenom aby nemuseli sami makat rukama. Ale na druhou stranu by to banky měli zabezpečit jinak. Je mi z toho
. Držím palce, ať vám vrátí banka penízky co nejdříve zpět.
Taky jsem to dokonce videla na spekktru,ted nevim jak se to jmenovalo podvodnici snad tak tam ukazovai i jak na to ![]()
Bohužel pokud ji zkopírovali, že věděli číslo karty a 3-místný CVV kód ze zadní strany, tak si peníze mohli přes internet stáhnout..
Neměla nedávno nějakej takovejhle problém s kartama komerčka tuším?
Je to tak půl roku zpátky, ale teď si nejsem jistá, jak to bylo, co bylo…
Jste opatrní kam zadáváte své údaje?Každopádně tohle je problém banky dle mého, vždyť se to může stát komukoliv z nás tedy…
v bance nám říkali, že bylo vybráno z různých bankomatu, že zkoušeli i víc, ale limit máme jen těch deset, naštěstí! opravdu by mě zajímalo, jak je tohle možné!
Hrozné!
Doufám, že jste měli uzavřené Pojištění proti zneužití karet..
Tea 24 píše:
no on to má u komerčky
A měl sjednaného Merlina?
tak to je nepříjemný. a co máte za banku?
mně se totiž často stává, že když jsem na cestách, tak mi z banky volají i do zahraničí, jestli chci opravdu provést nějakou platbu. mají na to nějakou online službu, která to kontroluje.
jednou se mi stalo totéž - číslo karty bylo použito v nějakým casinu v Hong-Kongu, z banky hned volali, zda chci fakt provést takovou platbu… (řekla jsem, že o ničem nevím, tak hned blokli kartu).
Myslím, že pro tyto případy mají banky buď monitoring plateb nebo pojištění… zkus se poptat.
no jo teď mě napadlo, já mám účet u české spořitelny, bydlím na hranicích s Rakouskema dost často tam přes kartu nakupuji, když jsem tam platila kartou poprvé, hned mi volal někdo ze spořky a ptal se mě jestli jsem to byla opravdu já a jestli o pltabě vím…