Olejíčky od Eoné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Olejíčky od Eoné
Ahojky maminky, hledala jsem na netu nějakého sympatického prodejce éter. olejů a našla jsem www.eone.cz
Nadchlo mne, že mají i např. květovou vodu Růži pro období porodu a jiné. Máte někdo s touto značkou zkušenosti? Pocit z nich mám dobrý, ale nejsu si jistá. Jinak zatím používám olejíčky od Weledy, ale chcu si koupit nějakou levanduli, olejíček na masáž miminka a tak. A jestli nemáte tip na nějaký éter. olej, který bych mohla teď v těhotenství „čichat“, provonit byteček a také později do ložnice, až bude mimíšek na světě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já sice nemám s Eoné žádné zkušenosti, ale koupila jsem si pár olejíčků od Hádka. Mám od nich i knížku Aromaterapie v pediatrii a tam je i co a jak se může používat v těhotenství, při porodu a u malých miminek(docela dost se toho nesmí). Já mám pro mimi mandarinku a levanduli do ložnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Faninko,
já olejíčky od Eoné používala jsko těhulka, a občas si od nich něco koupím i teď. V těhotenství jsem používala olej proti striím, před porodem jsem si dala jejich posilující koupel, po porodu jsem měla masážní olej na podporu kojení (snad nekomolím názvy). Na aroma kosmetiku nedám dopustit. Nejraději mám Nobilis Tilia www.nobilis.cz , Hádek je také dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám na malého z www.hadek.cz mandlový olej koupila jsem rovnou litrovku. Jinak éterický olejíčky od něj zatím nemám, mám od Salusu http://www.salus-mh.cz/index.php , kupuju je u nás v květinářství a jsou jedny z nejlepších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zase nekupuju nikdy Salus, ale většinou Hadka, ev. Nobilis. To Eoné, odnož Nobilisu, bych klidně zkusila taky, hned se tam jdu podívat. Nepřihláš Goody
- Citovat
- Upravit
Nejlepší by bylo asi kombinovat. Bo Nobilis mají lepší ceny o trošičku, spoustu olejíčků, dokonce i přípravky na pleť, kterou bych mohla zkusit..ale Eoné má zase tu vodu pro období porodu, na osvěžení a tak..takže asi obětovat poštovné a zkusit oba
U nás ve městě se sehnat nedají. Škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, doporučuji diskusi o přírodní kosmetice v oddělení stejné názory
https://www.emimino.cz/modules.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit