Olizování od psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2383
14.8.13 13:50
@123l píše:
Byla jsem na přednášce na imunitě a ucitelovi děti ochutnavaly občas na zahradě výkaly psa. Chválil si jejich naprostou brznemocnost a doporučoval. Jen predavam.

No to je humus :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 13:50
@123l píše:
Byla jsem na přednášce na imunitě a ucitelovi děti ochutnavaly občas na zahradě výkaly psa. Chválil si jejich naprostou brznemocnost a doporučoval. Jen predavam.

a já to vyhazuju venku do koše, přitom by mohla být sváča :zed:

@babulka01 jsem si kvůli tobě zapla podpisy, a 8o kurnik to to letí. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2962
14.8.13 13:51

Máme zlatého retrívra, který samozřejmě miluje naše dítě a taky se občas stane, že malé vyčistí obličej :) dokonce když pes leží tak se mu hrabe v puse. Neřeším, dítě je zdravé jak řípa, ještě nebyla nemocná, nevím co je na tom pravdy, ale pes prý má v hubě čistěji než člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.8.13 13:52

Taky ji líže. Nevadí mi to nikde, jen na obličeji zakazuju, ale už jsem taky neuhlídla a a oblízla jí i čuňu. Kupodivu zůstala zdravá a ani se neosypala.. Neboj, aspoň si zvyknou. Ale je fakt, že moje babi by nejradši viděla psa na 5 metrů od malé, ale její smůla, pes je člen naší rodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.8.13 13:53
@K-Black píše:
a já to vyhazuju venku do koše, přitom by mohla být sváča :zed:@babulka01 jsem si kvůli tobě zapla podpisy, a 8o kurnik to to letí. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Já se z tebe fakt pokadím. :lol: :lol: :lol: :lol: No, letí to, jenom doufám, že je všechno v pořádku. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
14.8.13 13:53
@123l píše:

ovšem toto už je extrém, nechce se mi to ani věřit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 13:54
@babulka01 píše:
Já se z tebe fakt pokadím. :lol: :lol: :lol: :lol: No, letí to, jenom doufám, že je všechno v pořádku. :roll: :mrgreen:

samozřejmě že je všechno v pořádku :roll: jinak uvidíš :lol: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
21848
14.8.13 13:55

Hele a můj otec jedl prý jako dítě snad i kuřince a taky přežil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 13:55

Opravdu prehanis :D Klid, ja takovym vecem rikam prirozene posilovani imunity :pankac: Jsem zdravotnik a ve sterilnim prostredi je na prd deti drzet a deti jsou pak jen nemocne. Tuhle jsem cetla vysledky jednoho vyzkumu kde bylo zjisteno, ze deti vyrustajici na venkove, se zahradkou, kde si utrhnou kde co ( jabka, maliny, jahody atd) a neumyji, nebo kdyz jim to upadne a neumyte snedi jak uz na zahradce nebo doma, jsou zdravejsi, maji mensi, mnohem mensi vyskyt alergii atd. Navic, kdyz se zamyslime, tak zvirata olizuji sve rany, maji to jako desinfekci a lepe se jim rany hoji. Takze, netvrdim, ze denne nechat oblizat od hlavy k pate, ale kdyz pejsek obcas olizne tak umyt a neresit ;)
Mimochodem moje tchyne sili z mych nazoru ta je presne ten typ ala sklenikova vychova :mrgreen: Jinak je to ale fain zenska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
14.8.13 14:17
@Haku píše:
Opravdu prehanis :D Klid, ja takovym vecem rikam prirozene posilovani imunity :pankac: Jsem zdravotnik a ve sterilnim prostredi je na prd deti drzet a deti jsou pak jen nemocne. Tuhle jsem cetla vysledky jednoho vyzkumu kde bylo zjisteno, ze deti vyrustajici na venkove, se zahradkou, kde si utrhnou kde co ( jabka, maliny, jahody atd) a neumyji, nebo kdyz jim to upadne a neumyte snedi jak uz na zahradce nebo doma, jsou zdravejsi, maji mensi, mnohem mensi vyskyt alergii atd. Navic, kdyz se zamyslime, tak zvirata olizuji sve rany, maji to jako desinfekci a lepe se jim rany hoji. Takze, netvrdim, ze denne nechat oblizat od hlavy k pate, ale kdyz pejsek obcas olizne tak umyt a neresit ;)
Mimochodem moje tchyne sili z mych nazoru ta je presne ten typ ala sklenikova vychova :mrgreen: Jinak je to ale fain zenska :srdce:
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.8.13 14:20

Hele ja jsem pry jako mala jedla v parku nedopalky, mama mi je rvala z pusy. U dedy na zahrade jsme s brachou taky nacpali do pusy kde co, lezli mezi zvirata a pusinkovali se se psem. Hlidali nas, ale neuhlidali. Meli jsme minimum nemoci a alergii zadnou. Tim netvrdim, ze to je jen diky tomu.
Ale chapu te, taky bych stresovala :) jestli ma pes zakladni ockovani, neni co resit. A asi bych davala casteji prasky proti vnitrnim parazitum. My je i tak ted v lete davame co dva mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.13 14:29

Lenka

Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venku :nevim: todle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru 8o vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem :lol: jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse :lol: :lol: zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom :oops: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: fůj

• Citovat
  • Upravit
quassa
14.8.13 14:30

Tak u psa který je doma a vím co kde sežral, to ještě zvládám, když malé náhodou tu čuňu olízne… ovšem tchánovci mají 3 jezevčíky a jedna z nich je takový malý žumpík, olízne kdeco, venku žere ho*na, olizuje zadky i těm druhým dvěma jezevčíkům… a z neznámého důvodu je šíleně zamilovaná do malé, takže od ní jako od jediné by mi olíznutí vadilo, protože to je fakt o hubu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
quassa
14.8.13 14:31
@Anonymní píše:
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venku :nevim: todle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru 8o vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem :lol: jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse :lol: :lol: zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom :oops: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: fůj

no fuj :D

• Citovat
  • Upravit
1312
14.8.13 14:34
@Anonymní píše:
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venku :nevim: todle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru 8o vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem :lol: jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse :lol: :lol: zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom :oops: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: fůj
:poblion: :mrgreen: A jakou jste měli tenkrát z toho balónku radost, že? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný