Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@123l píše:
Byla jsem na přednášce na imunitě a ucitelovi děti ochutnavaly občas na zahradě výkaly psa. Chválil si jejich naprostou brznemocnost a doporučoval. Jen predavam.
No to je humus
![]()
@123l píše:
Byla jsem na přednášce na imunitě a ucitelovi děti ochutnavaly občas na zahradě výkaly psa. Chválil si jejich naprostou brznemocnost a doporučoval. Jen predavam.
a já to vyhazuju venku do koše, přitom by mohla být sváča ![]()
@babulka01 jsem si kvůli tobě zapla podpisy, a
kurnik to to letí.
![]()
Máme zlatého retrívra, který samozřejmě miluje naše dítě a taky se občas stane, že malé vyčistí obličej
dokonce když pes leží tak se mu hrabe v puse. Neřeším, dítě je zdravé jak řípa, ještě nebyla nemocná, nevím co je na tom pravdy, ale pes prý má v hubě čistěji než člověk ![]()
Taky ji líže. Nevadí mi to nikde, jen na obličeji zakazuju, ale už jsem taky neuhlídla a a oblízla jí i čuňu. Kupodivu zůstala zdravá a ani se neosypala.. Neboj, aspoň si zvyknou. Ale je fakt, že moje babi by nejradši viděla psa na 5 metrů od malé, ale její smůla, pes je člen naší rodiny ![]()
@K-Black píše:
a já to vyhazuju venku do koše, přitom by mohla být sváča@babulka01 jsem si kvůli tobě zapla podpisy, a
kurnik to to letí.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já se z tebe fakt pokadím.
No, letí to, jenom doufám, že je všechno v pořádku.
![]()
@123l píše:
ovšem toto už je extrém, nechce se mi to ani věřit ![]()
@babulka01 píše:
Já se z tebe fakt pokadím.![]()
![]()
![]()
No, letí to, jenom doufám, že je všechno v pořádku.
![]()
samozřejmě že je všechno v pořádku
jinak uvidíš
![]()
Hele a můj otec jedl prý jako dítě snad i kuřince a taky přežil…
Opravdu prehanis
Klid, ja takovym vecem rikam prirozene posilovani imunity
Jsem zdravotnik a ve sterilnim prostredi je na prd deti drzet a deti jsou pak jen nemocne. Tuhle jsem cetla vysledky jednoho vyzkumu kde bylo zjisteno, ze deti vyrustajici na venkove, se zahradkou, kde si utrhnou kde co ( jabka, maliny, jahody atd) a neumyji, nebo kdyz jim to upadne a neumyte snedi jak uz na zahradce nebo doma, jsou zdravejsi, maji mensi, mnohem mensi vyskyt alergii atd. Navic, kdyz se zamyslime, tak zvirata olizuji sve rany, maji to jako desinfekci a lepe se jim rany hoji. Takze, netvrdim, ze denne nechat oblizat od hlavy k pate, ale kdyz pejsek obcas olizne tak umyt a neresit ![]()
Mimochodem moje tchyne sili z mych nazoru ta je presne ten typ ala sklenikova vychova
Jinak je to ale fain zenska ![]()
@Haku píše:
Opravdu prehanisKlid, ja takovym vecem rikam prirozene posilovani imunity
Jsem zdravotnik a ve sterilnim prostredi je na prd deti drzet a deti jsou pak jen nemocne. Tuhle jsem cetla vysledky jednoho vyzkumu kde bylo zjisteno, ze deti vyrustajici na venkove, se zahradkou, kde si utrhnou kde co ( jabka, maliny, jahody atd) a neumyji, nebo kdyz jim to upadne a neumyte snedi jak uz na zahradce nebo doma, jsou zdravejsi, maji mensi, mnohem mensi vyskyt alergii atd. Navic, kdyz se zamyslime, tak zvirata olizuji sve rany, maji to jako desinfekci a lepe se jim rany hoji. Takze, netvrdim, ze denne nechat oblizat od hlavy k pate, ale kdyz pejsek obcas olizne tak umyt a neresit
Mimochodem moje tchyne sili z mych nazoru ta je presne ten typ ala sklenikova vychovaJinak je to ale fain zenska
Hele ja jsem pry jako mala jedla v parku nedopalky, mama mi je rvala z pusy. U dedy na zahrade jsme s brachou taky nacpali do pusy kde co, lezli mezi zvirata a pusinkovali se se psem. Hlidali nas, ale neuhlidali. Meli jsme minimum nemoci a alergii zadnou. Tim netvrdim, ze to je jen diky tomu.
Ale chapu te, taky bych stresovala
jestli ma pes zakladni ockovani, neni co resit. A asi bych davala casteji prasky proti vnitrnim parazitum. My je i tak ted v lete davame co dva mesice.
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venku
todle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru
vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem
jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse
zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom
fůj
Tak u psa který je doma a vím co kde sežral, to ještě zvládám, když malé náhodou tu čuňu olízne… ovšem tchánovci mají 3 jezevčíky a jedna z nich je takový malý žumpík, olízne kdeco, venku žere ho*na, olizuje zadky i těm druhým dvěma jezevčíkům… a z neznámého důvodu je šíleně zamilovaná do malé, takže od ní jako od jediné by mi olíznutí vadilo, protože to je fakt o hubu ![]()
@Anonymní píše:
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venkutodle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru
vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem
jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse
![]()
zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom
![]()
![]()
![]()
![]()
fůj
no fuj ![]()
@Anonymní píše:
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venkutodle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fůj