Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venkutodle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru
vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem
jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse
![]()
zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom
![]()
![]()
![]()
![]()
fůj
Maminky díky moc za postřehy a komentáře, ja jsem pejskař a zvířata miluju, líbala jsem toulavé kočičky a kdoví jak byly nemocné, ale ja začala zmatkovat protože přece jen 2 měsíce staré mimčo…hm, no snad nic.
Jinak teda s tím condomemeje to síííííla,
ja to teda vidím často pohozený někde třeba v parku nebo tak fujtajbl
No holky já z toho fakt neměla rozum
fůj no taky to dnes nechápu. Měli jsme takovou radost ale mamka mě pěkně zmalovala zadek
ježiš už je to skoro 25 let zpět ale stejně se mi pořád zvedá žaludek, a dodnes nemohu kondomy ani vidět
![]()
Neboj, dítěti se nic nestane
Náš pes dcerku zbožňuje a ačkoliv se mu snažím vysvětlovat, že na pusu lízat nemá, stejně mu v tom 100% nezabráním, pro psa je to prostě přirozený projev náklonnosti. A braň mu v tom, když mimino samo tu pusu nastavuje a ještě ji otvírá a směje se na celé kolo… To je fyzicky nemožné ![]()
Malá má 8 měsíců a ještě nebyla ani jednou nemocná. Teď jak leze, tak občas v nestřeženém okamžiku i ona ožužlá nějakou zapomenutou psí hračku nebo se vykoupe v jeho vodě. No a co, však se neotráví.