Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj nastávající maminky, za tři týdny mám termín. Tak si ráda poslechnu, jestli tady máte někdo zkušenosti a poradíte, kterou vybrat. Já minule rodila v Kroměříži, ale tu teď neplánuji. díky za každou radu
Ale já se přestěhovala právě od Kroměříže do okresu Prostějov, takže variantu Zlínský kraj vůbec nezvažuji. I když po dálnici je všechno kousek ![]()
@maminaA ja mam vybranou rozhodne Olomouc, sem kousek od pv, ale i ke gyndari chodim do ol, a ted uz mozna i k zub
ari.
Ja byla s prostejovem 3× spokojena, ale tezko muzu srovnavat s olomouci, kde jsem nebyla. Jen u jednoho porodu byl na konci hnusny doktor, ale prisel jen nakonec, PA byly dobre a sestry taky.
Tak to bych taky rada vedela
za mesic rodim, a taky se rozhoduju mezi Ol, a Pv ![]()
@Minki píše:
Ja byla s prostejovem 3× spokojena, ale tezko muzu srovnavat s olomouci, kde jsem nebyla. Jen u jednoho porodu byl na konci hnusny doktor, ale prisel jen nakonec, PA byly dobre a sestry taky.
kterej, prijemnous,, to byl
?
Prostějov si moc maminek chválí i sestřička v soukromé gyn. ordinaci o něm mluvila, nicméně bydlím ulici nad olomouckou nemocnicí, takže půjdu určitě tam a nebudu vymýšlet
Doktoři tě ošetřit musí všude a jejich rozpoložení si nevybereš.
@wildcherry tak to nevim, kdyby tak byly nekde fotky tak ho poznam. Asi chtel ve tri rano jeste spat a tak byl neprijemny a zpackal siti. To ostatni byli perfektni. Je to o tom, ze obcas clovek na blba musi narazit ![]()
@Minki nebyl nahodou mensiho vzrustu? ja jsem z Pv a porod mam za dlouho, ale kamaradky byli spokojeny v Pv
@ @beruska29 ja jsem byla spokojena 3× jen se proste obcas zadari. Ale PA jsem mela u vsech tri porodu uzasny.
@Minki taky jsem cetla a slysela ze je to tam ok.mam to za barakem, tak budu urco rodit v Pv
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.