Olomouc nebo Prostějov?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
27.5.13 12:56

Olomouc nebo Prostějov

Ahoj nastávající maminky, za tři týdny mám termín. Tak si ráda poslechnu, jestli tady máte někdo zkušenosti a poradíte, kterou vybrat. Já minule rodila v Kroměříži, ale tu teď neplánuji. díky za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7725
27.5.13 13:01

@maminaA A co Zlín? To je z Kroměříže přeci kousek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.5.13 13:05

Ale já se přestěhovala právě od Kroměříže do okresu Prostějov, takže variantu Zlínský kraj vůbec nezvažuji. I když po dálnici je všechno kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
27.5.13 13:10

@maminaA ja mam vybranou rozhodne Olomouc, sem kousek od pv, ale i ke gyndari chodim do ol, a ted uz mozna i k zub :D ari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.5.13 13:11

Ja byla s prostejovem 3× spokojena, ale tezko muzu srovnavat s olomouci, kde jsem nebyla. Jen u jednoho porodu byl na konci hnusny doktor, ale prisel jen nakonec, PA byly dobre a sestry taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.5.13 13:41

Rodila jsem v PV a absolutní spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.5.13 13:41

PV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
27.5.13 13:53

Tak to bych taky rada vedela :-) za mesic rodim, a taky se rozhoduju mezi Ol, a Pv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.5.13 14:48
@Minki píše:
Ja byla s prostejovem 3× spokojena, ale tezko muzu srovnavat s olomouci, kde jsem nebyla. Jen u jednoho porodu byl na konci hnusny doktor, ale prisel jen nakonec, PA byly dobre a sestry taky.

kterej, prijemnous,, to byl :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.5.13 16:04

Prostějov si moc maminek chválí i sestřička v soukromé gyn. ordinaci o něm mluvila, nicméně bydlím ulici nad olomouckou nemocnicí, takže půjdu určitě tam a nebudu vymýšlet :) Doktoři tě ošetřit musí všude a jejich rozpoložení si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.5.13 17:29

@wildcherry tak to nevim, kdyby tak byly nekde fotky tak ho poznam. Asi chtel ve tri rano jeste spat a tak byl neprijemny a zpackal siti. To ostatni byli perfektni. Je to o tom, ze obcas clovek na blba musi narazit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
27.5.13 17:40

Ono si clovek asi nevybere. vsude je nejaky pro a proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
27.5.13 17:45

@Minki nebyl nahodou mensiho vzrustu? ja jsem z Pv a porod mam za dlouho, ale kamaradky byli spokojeny v Pv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.5.13 17:49

@ @beruska29 ja jsem byla spokojena 3× jen se proste obcas zadari. Ale PA jsem mela u vsech tri porodu uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
27.5.13 17:53

@Minki taky jsem cetla a slysela ze je to tam ok.mam to za barakem, tak budu urco rodit v Pv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková