Olomouc nebo Prostějov?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
27.5.13 20:49
@Minki píše:
@wildcherry tak to nevim, kdyby tak byly nekde fotky tak ho poznam. Asi chtel ve tri rano jeste spat a tak byl neprijemny a zpackal siti. To ostatni byli perfektni. Je to o tom, ze obcas clovek na blba musi narazit :nevim:

myslim, ze to byl Konecny, nebo Kincl :lol:.Pv je opravdu paradni. U prvni dcerky jsem si tam polezela par mesicu, pak nekolikrat diky problemum a zakrokum a nedavno s druhou, za me velka spokojenost.Je to tam pekny, cisty a blbec de najde bohuzel vsude.Vtdy vysli vstric, pece sester a doktoru uzasna. Hodne maminek si stezuje na novorozeneckym na jednu sestru starou, holky z ni byly dost vyplaseny, ale musim rict, ze ja s ni vubec nemela problem :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
27.5.13 21:20

@wildcherry myslim Konecny je nekdy podes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
coin fleuri63
31.5.13 11:13

Ja jsem rodila v PV i OL a byla jsem spokojena u obou - ale oba porody bez komplikaci i deti zdravi. V PV je uzasny dr. Kincl a Feit, zbytek nic moc. Je tam ale moc hezky prostředí na porodnim sale (vlastní sprcha i zachod) i na sestinedeli. Moc se tam ale neparali s kojenim, dite po porodu si na noc odnesli, zase mi dovolili byt s nim při jakemkoliv osetreni.
Olomouc je dost anonymni - je to tam jak na bezicim pasu. Dr. se mnou moc nebavili. Porodni sal i sestinedeli - spis jak na ubytovne a strasne malicke pokoje. Ale hned po porodu dite polozili na bricho (musela jsem si o to ale rict)a i na sestinedeli se ty sestry urcite vic snazili o kojeni (je tam i spesl laktacni poradkyne) i o pomoc s dítětem, jak matka potrebovala.
Zkratka PV je trochu lepsi na porod a Ol na sestinedeli:-)

• Citovat
  • Upravit
24379
31.5.13 11:33
@coin fleuri63 píše:
Ja jsem rodila v PV i OL a byla jsem spokojena u obou - ale oba porody bez komplikaci i deti zdravi. V PV je uzasny dr. Kincl a Feit, zbytek nic moc. Je tam ale moc hezky prostředí na porodnim sale (vlastní sprcha i zachod) i na sestinedeli. Moc se tam ale neparali s kojenim, dite po porodu si na noc odnesli, zase mi dovolili byt s nim při jakemkoliv osetreni.
Olomouc je dost anonymni - je to tam jak na bezicim pasu. Dr. se mnou moc nebavili. Porodni sal i sestinedeli - spis jak na ubytovne a strasne malicke pokoje. Ale hned po porodu dite polozili na bricho (musela jsem si o to ale rict)a i na sestinedeli se ty sestry urcite vic snazili o kojeni (je tam i spesl laktacni poradkyne) i o pomoc s dítětem, jak matka potrebovala.
Zkratka PV je trochu lepsi na porod a Ol na sestinedeli:-)

Me zas vyhovovalo to sestinedeli.Bud jsem mela 2×stesti, nebo nevim. Pravda je, ze u prvni mi kojeni jen ukazala sestra, ale ja vic nepotrebovala, u druhe po CS na gynde kam mi ji vozily sestry, tak u me stala, povidala si a malou mi pridrzovala. Dokonce jedna sestra valila injekci na stahovani, druha dovezla malou na sati a pak az od bolesti-no horor, protoze jsem myslela ze u toho zavinovani delohy pojdu a malou mi neslo drzet. Rekla jsem to sestricce a hned dalsi mi pichla prvni na bolest, pockala, druhou na stshovani, pockala 20min nez se vykroutim a dovezla dcerku na kojeni.Tam ta pak za mnou prisla a rikals ze se omlouva, ze mi to pichla tak blbe. Druhy den mi uzasne pomohly na sestinedeli. Malou jsem chtela u sebe hned a prej dobre, ale at zazvonin kdyz cokoli bude potreba. Chodily i bez zavolani, malou si na noc vzaly a v noci mi ji dovezly i na kojeni a omlouvaly se, ze me budi.Na kontrolu prisli vsichni doktori behem dne co byli u CS se zeptat, jak se mi dari.Ani dokrmovani UM nebyl problem. Detska doktorka naprosto mila. Chlapa mi tam nechali i vecer po osme hod.Ja opravdu hlasuji pro PV :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
coin fleuri63
31.5.13 12:13

Tak ne, ze by v PV sestry byly spatny. Ale ja jsem mela problém se rozkojit a spis mi tam vrazili prikrm a dal se tomu moc nevenovali. Byli hodny, udelali, co jsem potrebovala a zase odkvacili. V Ol to bylo kupodivu vic individualni, vic resili potřeby maminky - ne podle rutiny. Taky je tam ta extra laktacni poradkyne, která je fakt vyborna. Zkratka mi prisly v OL ještě lepsi:-)

• Citovat
  • Upravit
135
2.6.13 10:11

No, tak jsem byla v Prostějově na prvních ozvech a po ozvech jsem čekala hodinu a půl, než přišla mladá paní doktorka na to, aby si jen opsala pár údajů do počítače. Přitom jsem ji tam párkrát viděla, zatímco jsem čekala před ambulancí, se ploužit kolem. Ale přišla, až když nás tam čekalo asi deset. Takový situace mě fakt štvou, že nechají maminky čekat. No, uvidím příští týden. Já se hlavně doufám v dobrou porodní asistentku, protože při posledním porodu v Kroměříži to byla hrůza!!! a nerada bych to znova zažila, tu bezmoc, když člověka všechno bolí a asistentka je nepříjemná. Na novorozeneckým mě snad už nic nepřekvapí, když čekám třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková