Omlouvaní absence v Bakaláři a neomluvené hodiny

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.4.26 15:14

Omlouvani abscence

Ahoj, jsem na sš a teď se budou udělovat neomluvene hodiny. Myslíte, že mohu dostat neomluvene hodiny, když jednou jsem chybela celou jednu hodinu kvůli zpoždění autobusu, třídní se ptala, proč jsem chyběla a já ji řekla, že kvůli tomu zpoždění a když jsem si chtěla absenci omluvit přes bakaláře hodina už byla v omluvenych i když jsem žádnou omluvene neposlala. A taky máme posilat omluvenky nejpozději do 3 dnu od začátku jeho nepřítomnosti se musi naosat omluvenka a já chybela 5.3. a omluvenku jsem poslala až 8.3. vešla jsem se stále do lhůty? a jednu omluvenku jsem poslala až 8.3. a chybela jsem 2.3. jednu hodinu. V bakalarich to sviti jako omluvene, ale může se to nějak ještě přepsat? Mohu dostat neomluvene nebo ne pokud je to v bakalarich jako omluvene?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24613
28.4.26 15:26

Když je to omluvené, je to omluvené. Proč by to někdo přepisoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
28.4.26 15:27
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

pakliže je to omluvené, tak je to omluvené. Na neomluvené hodiny musí vyučující dopředu upozornit rodiče. Takže bud v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
28.4.26 15:33
@chs.jasmin píše: Více

Pokud je jí 18, tak rodiče určitě ne. Psala, že se omlouvá sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
28.4.26 15:33

Tak autobus je jasný tam by jsi měla mít zpožděnku, ale někde to omlouvají bez problémů u nás dětem tolerují 10 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 15:36

@ka2ka já ale nebyla celou tu hodinu

• Citovat
  • Upravit
64980
28.4.26 15:36
@ka2ka píše: Více

kdyby to neomluvili, bylo by to jasně vidět. Pokud to má omluvené, není třeba už nic řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
28.4.26 16:50

Pokud ti to v bakalářích figuruje jako omluvené, tak to už nikdo řešit nebude. Neboj se. Prostě máš vše v pořádku omluvené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 18:24

Asi nechápu proč řešíš omluvene hodiny když jsou tedy :mrgreen: :lol: omluvene :zed: :zed:

Ty budeš ta s Matikou, co?

• Citovat
  • Upravit
3187
28.4.26 20:19

Ako vidis na obrazku neomluvene absence je ten stlpcek nad ktorym svieto to cervene N a sucet 0+0+0+0 = 0. Teda sucet styroch nul je nula (zatial este stale). Teda pocet neomluvenych hodin na obrazku je 0 (slovom: nula).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 20:58

@IcePlanet7 to vím, ale ptám se jestli se to může ještě přepsat?

• Citovat
  • Upravit
64980
28.4.26 21:47

Tak přepsat muže cokoliv. Ale proč by to dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 22:47

@vokishka ona nám psala, že se blíží udělování neomluvenych hodin. A nevím, jak to delaji, jestli zpětně nějak kontrolují omluvenky nebo jak to je. Na základě toho, co jsem psala vyse, myslíte, že mi může dát neomluvene hodiny?

• Citovat
  • Upravit
TRG
5377
28.4.26 22:57

Ty jsi prostě hned při pozdním příchodu dodala ústní omluvenku a to stačilo. Škola si to zapsala do omluvených hodin. Tebe se přidělování neomluvených hodin netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
28.4.26 23:44
@lucad77 píše: Více

No jasně, že si ty omluvenky může psát úplně sama, když je to přes elektronickou žákovskou. :P
Nikdo to nebude nijak zvlášť prověřovat, pokud k tomu není nějaký pádný důvod.
Ale, když to vezmu tak, jak se věci mají správně mít, tak každá škola to má určené jinak… Zrovna u nás na SPŠ, i když má dotyčný osmnáct let, tak i přesto, veškeré omluvenky musí psát rodiče. Ale třeba na gymplu, je to už v režii těch studentů. Takže si za to zodpovídají sami, tudíž si nesou i patřičné následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí