Omylem jsem dala starý příkrm otevřený

Anonymní
10.3.20 18:53

Omylem jsem dala stary prikrm otevřený :(

Ahoj holky prosím vás, dneska jsem dala synkovi zeleninový příkrm s kuřetem ve skleničce. Jenže jsem si myslela, že dávám čerstvý a neotevřený, ale omylem jsem vzala příkrm, který jsem měla připravený k vyhození, protože jsem ho před několika dny otevřela a zdálo se mi že to neklaplo to víčko, tak jsem se tehdy rozhodla ho nedávat. Takže jsem mu dala příkrm, který už byl otevřený a mimo lednici, a to několik dní. Nevím přesně kolik dnů už to bylo, ale možná 4 nebo 5. Dobře jsem ho predtim zavřela a nevšimla jsem si že je už otevřený. :zed: Nezdálo by se mi, že by třeba smrděl ale byl takový řidčí, to mi bylo divné ale on to normálně jedl, tak se mu to dala. Vím že budu asi za blbce a oprávněně, ale teď mám opravdu obavu, jestli se mu nemohla něco udělat. Je mu 9 měsíců. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
10.3.20 18:56

Já bych volala erzetu, na nic necekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5041
10.3.20 18:57

Tak ho hlidej, kdyby měl průjem nebo zvracel, tak na pohotovost, aby to nebyla salmonela. Ono je to stejně nacpany konzervanty, jinak už by to po 4 dnech na lince zplesnivelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37283
10.3.20 19:01

Hlidej a kdyby cokoliv tak k dr. Priste ochutnavej co mu davas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
10.3.20 19:08

@Alkata A proc? Ze by mu pumpovali zaludek? To fakt ne! 8)

Příspěvek upraven 10.03.20 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
10.3.20 19:09

4-5dní jsi měla na lince starý příkrm? 8) hele, max. se pose-e a zeblije.. salmonela tam snad nebude, hlídej teplotu..
a příště to rovnou vyhazuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.3.20 19:17

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 19:24
@Lucy75 píše:
4-5dní jsi měla na lince starý příkrm? 8) hele, max. se pose-e a zeblije.. salmonela tam snad nebude, hlídej teplotu..
a příště to rovnou vyhazuj ;)

No jsem blbá. Je to fakt dlouho, já ho tam odložila, že to vykydám do wc až bude čas a zapomnela jsem na to, nebyli jsme teď moc doma :(

• Citovat
  • Upravit
227
10.3.20 20:03

Kdyz neumis uvarit cerstvou zeleninu s masem. To je pak tezke… lenost to je strasna vec
dnesny zensky jsou totalne neschopný davají sraj.dy svym detem a myslí jen na sebe fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
10.3.20 20:10

@Andrewww no tak na tebe tu zakladatelka fakt cekala :lol: :roll: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.3.20 20:15
@Euforia píše:
@Andrewww no tak na tebe tu zakladatelka fakt cekala :lol: :roll: :roll: :zed:

Mam pravdu a to vas vazne stve. Je to tak davate detem jidlo ve sklenickach ktere tam lezi nekolik mesicu mozna i roky proste hnus,. Horsi nez cigani…
A jste si klepete na vzajem po rameni jak je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
10.3.20 20:16

Hele mladýmu jednou za gauč zapadla taková ta ovocná kapsička otevřená. Vím, že mi to hlásil, zapomněla jsem na to. asi za týden chodí a něco cucá. vlezl pod postel, našel to a snědl to. Bylo to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
10.3.20 20:17
@Andrewww píše:
Mam pravdu a to vas vazne stve. Je to tak davate detem jidlo ve sklenickach ktere tam lezi nekolik mesicu mozna i roky proste hnus,. Horsi nez cigani…
A jste si klepete na vzajem po rameni jak je to v pohode

ježiš marjá, aby ses nepo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13883
11.3.20 08:00

Neboj, nic mu nebude, max. ho bude bolet bříško ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí