Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ho hlidej, kdyby měl průjem nebo zvracel, tak na pohotovost, aby to nebyla salmonela. Ono je to stejně nacpany konzervanty, jinak už by to po 4 dnech na lince zplesnivelo.
Hlidej a kdyby cokoliv tak k dr. Priste ochutnavej co mu davas.
@Alkata A proc? Ze by mu pumpovali zaludek? To fakt ne! ![]()
Příspěvek upraven 10.03.20 v 19:09
4-5dní jsi měla na lince starý příkrm?
hele, max. se pose-e a zeblije.. salmonela tam snad nebude, hlídej teplotu..
a příště to rovnou vyhazuj ![]()
@Lucy75 píše:
4-5dní jsi měla na lince starý příkrm?hele, max. se pose-e a zeblije.. salmonela tam snad nebude, hlídej teplotu..
a příště to rovnou vyhazuj
No jsem blbá. Je to fakt dlouho, já ho tam odložila, že to vykydám do wc až bude čas a zapomnela jsem na to, nebyli jsme teď moc doma ![]()
Kdyz neumis uvarit cerstvou zeleninu s masem. To je pak tezke… lenost to je strasna vec
dnesny zensky jsou totalne neschopný davají sraj.dy svym detem a myslí jen na sebe fuj
@Euforia píše:
@Andrewww no tak na tebe tu zakladatelka fakt cekala![]()
![]()
![]()
Mam pravdu a to vas vazne stve. Je to tak davate detem jidlo ve sklenickach ktere tam lezi nekolik mesicu mozna i roky proste hnus,. Horsi nez cigani…
A jste si klepete na vzajem po rameni jak je to v pohode
Hele mladýmu jednou za gauč zapadla taková ta ovocná kapsička otevřená. Vím, že mi to hlásil, zapomněla jsem na to. asi za týden chodí a něco cucá. vlezl pod postel, našel to a snědl to. Bylo to v pohodě
@Andrewww píše:
Mam pravdu a to vas vazne stve. Je to tak davate detem jidlo ve sklenickach ktere tam lezi nekolik mesicu mozna i roky proste hnus,. Horsi nez cigani…
A jste si klepete na vzajem po rameni jak je to v pohode
ježiš marjá, aby ses nepo… ![]()
Ahoj holky prosím vás, dneska jsem dala synkovi zeleninový příkrm s kuřetem ve skleničce. Jenže jsem si myslela, že dávám čerstvý a neotevřený, ale omylem jsem vzala příkrm, který jsem měla připravený k vyhození, protože jsem ho před několika dny otevřela a zdálo se mi že to neklaplo to víčko, tak jsem se tehdy rozhodla ho nedávat. Takže jsem mu dala příkrm, který už byl otevřený a mimo lednici, a to několik dní. Nevím přesně kolik dnů už to bylo, ale možná 4 nebo 5. Dobře jsem ho predtim zavřela a nevšimla jsem si že je už otevřený.
Nezdálo by se mi, že by třeba smrděl ale byl takový řidčí, to mi bylo divné ale on to normálně jedl, tak se mu to dala. Vím že budu asi za blbce a oprávněně, ale teď mám opravdu obavu, jestli se mu nemohla něco udělat. Je mu 9 měsíců.