Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, toto tema uz tu urcite je.. ale mam prosbu.. poznatr, zda je to holcicka či chlapeček?
vypadá to ma klučíka? dekujuuuu ![]()
@Lumpis krásné fotky ![]()
Popravdě…láká to pytlíkem a pinďou
..ale zaráží mě to jasné,, kávové zrno,,. Já u obou kluků měla pytlík jako celou bambulku ![]()
Proč ses nezeptala? ![]()
@Liška2014
Chtěli jsme se nechat překvapit.. ale v průkazce jsem nasla zalozene tyto dve fotky. Pravděpodobně omyl sestřičky
manžel nic neví, ale já jsem teď napnutá jak kšandy
![]()
@Lumpis dobrý
fotky fakt super. Pokud to není pupečník..za mě kluk ![]()
@Lumpis Říká se že v určitém období vývoje je pohlaví hodně podobné…
@Lumpis vidíš…zůstane to asi tajemstvím ![]()
Já jen doplním…u jasného kluka mi těsně před nástupem do porodky dělali utz a byla jsem v šoku, tipla Dr holku..i já jasně viděla zrno. Ale ne..uff..byl to kluk ![]()
Ono když se podíváš zespodu na klučičí pytlík, je taky rozpůlený rýhou. Sestřenice měla holku…jasné zrno..rozdíl byl v tom, že u holky bylo jakoby rozevrené.
Za mě tedy stále kluk ![]()
Dr. neřekla nic… neví o tom. Našla jsem v prukazce dnes tyto fotky. Proto jsem psala, ze je tam pravděpodobně omylem zalozila sestřička
tak teď zkoumam, co by to mohlo byt. Holcicku mame a kdyby to byl kluk, tak na sále manžela radostí klepne. Svou princeznu má a teď chlapečka… ![]()
To muže být i pupecnik…Já jsem na utz taky hned videla pindika, ale doktorka pohlaví jeste hodne dlouho hledala než se vyslovila ![]()
Takhle vypadal můj kluk 😃 přijde mi to dost podobné, ale těžko říct, typiju kluka.