Omylem obarvené oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Niki0011
10.3.13 11:38

Dovča

Ahojky,
to ja zese na dovolene nosila na namornickych plavkach bile bavlnene saty a samo jsou naruzovely od tech plavek :/ nevite co s tim?!

• Citovat
  • Upravit
4961
10.3.13 11:45

Savo Perex, používám ho na všechno bílý, pokud není bílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki0011
10.3.13 12:33

Ja zapomnela napsat, ze ty bily saty maji fialovy prouzky…neponici je to?

• Citovat
  • Upravit
4961
10.3.13 15:58
@Niki0011 píše:
Ja zapomnela napsat, ze ty bily saty maji fialovy prouzky…neponici je to?

Zkus to tam nechat jen chvilku, ale za vysledek nerucim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki0011
10.3.13 19:22

Tak nakonec jsem se vrátila k ověřené metodě- v ruce, studená voda a obyčený jelen…(Lanza-mýdlo asi do 20ti Kč v drogerce)a vypadá to celkem dobře :))Tak ještě uvidím až to uschne…:)

• Citovat
  • Upravit
efleden98
15.6.13 19:21

bunda

Ahoj.. potřebovala bych poradit jak vyčistit jarni světlou bundu kterou mi obarvil zeleny svetr když pršelo a ta bunda prosakla na ten svetr (nebo jak to mám napsat) :D kdyžtak děkuji za radu:-)

• Citovat
  • Upravit
819
16.6.13 20:31

Tak to bych zkusila jedině savo(namočit a pak vyprat) a nebo odbarvovač na omylem obarveny pradlo maj v dm i rosmannu stojí pár korun ale u obojího není záruka jak to dopadne myslim si že třeba zeleny skvrny zmizi ale původní barva bundy taky pak jedině koupit barvu taky v drogerii a v pračce obarvit ale na to pozor pak při praní pouští trošičku barvu takže prát s černym nebo stejně barevnym prádlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.14 15:25

Poradtemi prosim. Mam koupene bilo modre saty satenove. Potrebovala bych tu bilou cast vyprat, protoze jsem zjistila ze ta modra barvi docela dost. Myslite ze takove ty uterky, ktere pohlcuji barvu by na to sli? Mam strach abych je neznicila. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.1.14 16:05

Ahojky tak to bohužel nevím utěrky jsem nikdy nezkoušela nechápu dvoubarevné oblečení kde jedna barva barví :zed: mám takhle plno obarvených rukávů u triček :zed: pokud vyzkoušíte utěrky dejte vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný