Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nepleť se do toho. Je to její věc. Nech ji ať si to vyžere sama. Tobě do toho nic není.
Soud na to nic. Dítě nechtěl, měl se chránit. Jeho problém.
Moc nechápu co tu chceš slyšet. Je to jen a jen jejich věc. Ať si to vyřeší.
@JancaS84 věř, že bych se do toho nepletla, kdyby mi každý den nepsala či nevolala.. sama jsem řekla, že je mi to jedno..
@Adripe píše: Více
Tak ji řekni, že tě to nezajímá. Ať si vyžere co si upekla. ![]()
Mas pravdu, chudak chlap, co s ni dite nemel. Dite bez otce a on bude muset platit. Soud nezajima, ze dite nechtel.
Tak když nechtěl dítě, měl se chránit
Ona je pitomá a ano, on na to nejspíš pěkně dojede, ale je to jejich život. Ty si o tom můžeš myslet co chceš, ale nekecej jim do toho.
Co sis spískal, to máš, hele, soud bude zajímat jen, jestli jsi otcem, můžeš to popřít, ale testy DNA jsou spolehlivé. Pokud otcovství nepopřeš, bývalá partnerka má nárok na alimenty na dítě a do jeho, tuším, dvou let i na sebe. Požadovat z5 můžeš snad jen ty peníze na interrupci. Jediná možnost je, že tě neuvede do rodného listu, jinak máš smůlu a alimenty musíš platit.
Jakékoliv zastrašování a nucení podepsání nějakých -dokumentů-, nemá cenu, situaci tím jenom zhoršíš. příště radím prezervativ nebo rovnou vaserktomii..A pokud skutečně nejde o tebe, tak se do toho nesej a nikomu nenadávej.
@unuděná Chci jí dostat do hlavy, že když mu bude dělat zle, stejně si tím nepomůže. A ona se stále brání tím soudem. Že ať si řekne o cokoliv, soud na to kývne… Proto mě zajímá, jak se na to soud bude dívat… On má celkem vysoký plat, takže čeká vysoké výživné… A nic jinýho než to výživný jí vlastně nezajímá…
A pleteš se do toho proč? Stejně si to musí zařídit a udělat sama.
Vysoke výživné na sebe a na dite mit muze, kdyz ji to soud priklepne, to ma pravdu. A nikoho nebude zajimat, jestli otec dite chtel. A neres ji, stejne ji nehodlas pomahat, nebo jo?
@Atisia To je jasný, a psala jsem to sem. Stále mě tím otravuje, den co den… A já v takové situaci nebyla, tak mě jen zajímá, jak to vlastně může dopadnout… Třeba jí odradím něčím, Aby už přestala dělat zle… Ale ona prostě řekne, chci mu dělat zle… Když se jí ptám proč, řekne protože chci… Na jednu stránku je mi líto toho chlapa
@Gerbera001 No když mi o tom řekla, nabídla jsem jí, že ji nechám veškerou výbavičku po svém dítěti..
Jinak mi volá a ptá se, ale já tomu chlapovy nechci dělat zle.. A když jí řeknu, co z toho má, že píše jeho přítelkyni, tak mi řekne, chci jim dělat zle… Mě tady v podstatě šlo jenom o to, co na to ten soud… O nic víc
Ale samozřejmě, že mu soud stanoví vysoké výživné, pokud má vysoký plat
To holt bude jeho cena za pohodlí, kdy se nemusel starat oantikoncepci. Ona je svi. ně, ale bohužel v právu. To dítě je i jeho.
No tak ji nech ať si nabije tu… Ústa
kdyby mě někdo otravoval svoji tvrdohlavosti nejspíš by jel ze dveří. Dala bych osobě dost jasně najevo, že jestli chce přijít na návštěvu tak ne tím otravovat nebude a bude se bavit o něčem jiném.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ženy! Jdu jsem za vámi s dotazem. Jelikož já už nevím, co na to říci…
Jedná se o mojí sestřenici… Našla si přítele, který jí snesl modrý z nebe…, Tak se rozhodla, že otěhotní. Řekla mu, že antikoncepci užívá, a po chvíli tedy otěhotněla, a když se to on dozvěděl, poslal ji na potrat.. Dal jí na to i peníze, ale na potrat nešla…
Když se dozvěděl, že je stále těhotná, rozešel se s ní. Chce po ní, aby mu podepsala nějaký dokument, o tom, že po porodu po něm nebude nic vyžadovat… našel
Si novou přítelkyni.. a ji řekl, že dokud si nenajde jiné bydlení, může u něj zůstat..
Samozřejmě, ona zhrzená, on tím pádem musí trpět..
když ji za to nadávám, neposlouchá mě.,
Mě zajímá, co na to soud? Absolutně netuším, jak na to bude přihlížet.. ona si myslí, že bude mít vysoké výživné na sebe i na dítě a že se mu tím pomstí.. chudák chlap..!
Chci ji postrašit tím, co na to řekne soud.. nechtěl dítě, otěhotněla, lhala o potratu 🤔..
Je 20tt. Doufám, ze se ji po porodu rozsvítí.. ale moc tomu nevěřím..
Je to idiot a musí se smířit s tím, že to podělala! Ale trpět musí jen on.. 🤦🏽♀️