Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Niky7 fičela bych k dr jak namydlený blesk.. není na co čekat.. Může být cokoliv, od hlubokého zánětu až po bůhvíco…
@martina.se dekuji no nemine me to, myslela jsem ze se to ztrati, ale budu se muset objednat, co clovek nadela. Ja jen jestli nekdo nema zkusenosti co to zazil. Treba je to banalita a byla bych klidnejsi. No necham se prekvapit. A nejlepsi bude asi se objednat na gyn nez k obvodakovi ze?
@Niky7 s takovou věcí na gyn, on Tě nejspíš pošle na sono nebo mamograf. Záleží, jak on to zváží.. Můžeš mít hluboký zánět, který se navenek neprojeví. měla jsem něco podobného, vzali mi krev a šla jsem na sono…
@martina.se tak moc dekuji a jak to u tebe probihalo? Z ceho jsi to mela? Byla jsi taky tak unavena a to prso tak tvrde?
Tak tohle teda neni vec, kterou bych podcenovala. Jdi k dr. hned a nechod ani k obvodakovi, ani na gyndu, ale rovnou do mamologicke poradny pri nejake vetsi nemocnici, nekam, kde maji screeningove centrum nejlepe.
Nemusi to byt nemoc prsu, ale treba otok pri onemocneni uzlin, nebo i pruvodni znamka uplne jine choroby.
@Niky7 u mě probíhalo tak, že jsem nahmatala bulku.. naštěstí jen zánět, ale od té doby mě hlídají na mamologii.. tohle nechce podceňovat…
Ahoj holky chci se zeptat zda-li z vas nektera nema nebo nemela podobne problemy s prsama jako ja. K doktorovi zatim neni cas jit, vidim to tak, ze se tam dostanu pristi tyden, tak se chci zeptat jestli je to spise normalni nebo neco horsiho a kdyz tak bych se podle toho zaridila. Jiz je to tyden, co mi oteklo leve prso. Je znacne vetsi nez to prave, poboliva me to v boku prsa a nahmatam jakoby bulku, mozna zdurela zlaza? Nekojim, mala ma dva roky. Cele prso je horke a tvrde, nic nevyteka a ani neni cervene jak pisou, ze to byva u zanetu. Nezazila jste to nektera? Co by to mohlo byt? Jsem hrozne unavena jako bych porad drela, porad bych spala. ( Tehu nemuzu byt, beru HA a jsem mesic po operaci delohy). Mam trosku strach a uprimne nejsem na litani doktoru. Predem dekuji za odpovedi.