OnePlay – neustále výpadky

59
14.4.25 13:19

OnePlay - neustále výpadky

Všechny Vás zdravím :mavam:.

Co říkáte na nové OnePlay? :think:
Pro nás vcelku zklamání. Měli jsme sdílené s rodinou Voyo a to krásně jelo bez problémů.

Ale teda OnePlay, strašné. Řekli jsme si, že si koupíme ten KOMFORT(zatím jsme ale ve zkušební době) a komfortní to rozhodně není :lol: :pocitac:.
Nevím, jak Vám, ale nám to neustále padá.

Furt nám tam skáčou hlášky typu, že nefunguje přehrávač, nejde internet, slabé připojení k internetu, chyba apod. Zdlouhavé čekání, než se daný seriál/film načte a když už se mi to konečně povede pustit, tak to jede chvíli (někdy máme štěstí a jede to celou dobu 😁, ale málokdy se to stane) a najednou to spadne celý :pocitac:. Neustále nás to odhlašuje. S Voyo takové problémy nebyly.

Na telefonu a notebooku nám to jede krásně, ale jakmile to chceme pustit v telce, tak je to za trest :pocitac:. Zkoušeli jsme aplikaci z televize úplně odstranit, pak zase nainstalovat, ale bezúspěšně.

Zatím jsme ve zkušební době, tak v pohodě, ale moc se nám pak nechce dávat peníze za něco, co nám nefunguje.
Budu muset napsat asi na podporu :cert:. Někdo nějaký tip, kdo měl stejný problém a šlo Vám to nějak zprovoznit? :? :D :kytka:

Příspěvek upraven 14.04.25 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
14.4.25 13:28

Tak vidim, že to není chyba u nás. Jsme připojení 2 uživatelé a jak píšete neustálé problémy. Obraz se seká, vypadává signál a ano hlášky že. není signál :cert:. Musím vypnout kolikrát celou telku, chvílí počkat a někdy to jde, někdy až na další pokus. Takže jsme taky pěkně na.. raní :zed:. Voyo bylo v klidku, bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.4.25 13:39
@Danula11 píše: Více

Takže úplně to samé :(
Strašné, jsem zvědavá, kdo napíše dál. Snad dá někdo nějaký tip na zprovoznění, jinak asi napíšu na tu podporu no :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
14.4.25 13:48

No..tak o2tv uz roky pořádně nefunguje.. Neustale chyby, odpojovani se od internetu, pad apky..
Myslet si, ze kdyz se spoji nefunkcni apka s relativne funkcni, tak vysledek bude fungovat, je opravdu naivni. Bohuzel..

• Citovat
  • Upravit
9280
14.4.25 13:54

Nám to jede bez problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.4.25 13:59
@Svetluska55 píše: Více

Jasný no 🙈. Ale stejně je zajímavý, že někomu to jde a někomu prostě skoro vůbec 🙈.
Tak s O2tv máme zkušenost jen na notebooku, ale jen dočasně, měli jsme půjčené od rodiny přihlášení. Ale apku jsme na TV nezkoušeli, jen v notebooku a tam to jelo krásně.
U VOYO spokojenost, ale je fakt, že jednou za čas, to taky jen tak spadlo 🙈, ale jak říkám, fakt jednou za čas, nebylo to na denním pořádku jako nějaký OnePlay 😁 😁 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.4.25 14:00
@kavenka píše: Více

Tak to závidím! :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.4.25 14:22

Nám to taky funguje úplně v pohodě. Ono jestli to není televizí, to i avizovali, že některá zařízení můžou mít problém. A jak tu někdo píše, že na pc v pohodě a na televizi problém, tak bych to viděla v té televizi. Bohužel to udělali tak, že některé televize na to nejsou uzpůsobené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11804
14.4.25 14:25

Nám jede bez problémů akorát občas když mám něco puštěného a rovnou vypnu TV tak se pak apka. nechce spustit, musím tv restartovat (vyytahnoutbze zásuvky) ale to je spíš problém TV ne apky protože mi to dobcas dela i MAX a dělalo to i voyo. Na druhé TV se to ale nestává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
14.4.25 16:21

Máme jí nově asi měsíc, účet máme jen pro sebe a jede úplně bez problémů, nezasekla se snad ani jednou. Máme TV asi tři roky novou, ale funguje dobře i na starší TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.4.25 17:44

Do teď mi bez problémů fungovalo červené tlačítko. Od té doby, co pustili OnePlay, tak mi nic nejde přehrát. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.4.25 22:48

Jede nám to bez problémů, kolikrát se jeden díváme na televizi, druhý na ntb a nic se neseká, spešl net nemáme, že by nějaký jo zrychlený; asi to bude u vás, kteří máte potíže tech. zařízením - my máme v jedné domácnosti hloupou plazmu, tak u té máme dokupovanou jakousi krabičku a ve 2. domácnosti máme rovnou chytrou TV, tam to jede přímo, nic se na žádné televizi neseká. Máme komfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.4.25 22:52

Já to hned jak přišli s tím, že to bude nejen dražší, ale už nebude možné ani na víc zařízení zároveň, tak jsem to zrušila a přešla na Disney+, za což jsem ráda, jinak by mě to ani nenapadlo. Pro děti super a já tam objevila Mandaloriana 😀. Hlavně člověk dostane novou knihovnu věcí, co ještě neviděl… Nicméně kamarádce se to taky seká a občas se jí to při sledování prostě dokonce prý samo vypne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.25 12:55
@Zuzka_Sindel píše: Více

Tak jestli jste spokojená s Disney+, tak super!

No my to vlastně chceme hlavně kvůli ULICI a SURVIVORU😁, to je pro nás TOP, co právě potřebujeme vidět :lol:.
Sice se to dá zkouknout v TV i bez OnePlay :D, ale my to většinou prostě nestíháme v TV zkouknout :D, takže jsme pak doháněli díly na VOYO 😁 🙈. Samozřejmě tam máme i oblíbené seriály, pohádky, filmy 🙈. Samozřejmě kvůli reklamám je to skvělý.

Mrzí nás, že to nejde. A přesně jak píšete, nám se to taky jen tak úplně samo vypne :pocitac: 🙈. No nic, budeme se muset spokojit na sledování jen na notebooku nebo telefonu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.25 13:03

Tady posílám pár tipů po dopisování si s GPT 😁 ❤️.
Já osobně žádný tip pořádně nezkusila, ale dneska se do toho pustím a uvidím 😁 🙈. Kromě teda odinstalování a nainstalování, to nepomohlo 😁

A jak už někdo psal, je to opravdu asi tím, že máme starší televizi. Má už kolem 10let :), ale SMARTfunkce má, tak to ještě nějak zkusím zprovoznit a uvidím 😁.

@Danula11 @Zuzka_Sindel @Paní.Norrisová @Svetluska55 a další, co máte problém a šel by možná vyřešit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí