Onlyfans začátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
24.7.25 12:56

onlyfans začátek

Zdravím dámy, vím že vás je tu spousta kterých je proti tomu ale najde se tu nějaká která by dokázala pomoct ve zprávách? Začala jsem s onlyfans ale potřebovala bych trochu poradit. Budu moc vděčná. Jde o to že sem musela začít nějak vydělávat protože práci si sice hledám ale podle všech buď nemám zkušenosti nebo se neozvou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silverine247
24.7.25 13:31

A myslis, ze emimino je zrovna ten spravny server, kde hledat rady a zkusenosti? :think:

• Citovat
  • Upravit
1972
24.7.25 15:32

A jak hezká jsi?
Dneska se OnlyFans pokouší dělat každá druhá průměrná holka, které se nechce makat. Konkurence je obrovská.

Máš něco co tě odliší od ostatních? Vypadáš jako topmodelka? Jsi profi tanečnice? Jsi extra charismatická? Umíš skvěle editovat fotografie a videa, takže výsledek vypadá profi? U
Máš nějakého fotografa? Manažera? Rozumíš sociálním sítím?

Nebo si prostě myslíš, že si dvakrát týdně doma před zrcadlem vyfotíš zadek a budeš z toho mít stovky tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
26.7.25 15:14

@Tayen Řekla bych, že za B je správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.7.25 19:49

Ženská, která je na Onlyfans si sebe buď vůbec neváží nebo je ku…
Chlapi tak na vás budou nahlížet. To vám nevadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.9.25 20:59

Začina to byt normalizování

Ahoj. Já se sama setkávám běžně v práci s holkami, co si přivydělávají tím, že se fotí na OF. Jako druhý příjem, proč ne? Většinou je fotí sami jejich protějšky. Znám i 45leté, i 20leté. Dnes je to už normální. Mě fotí manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
9.9.25 23:31

Mne to zcela normální nepřijde, nicméně v jakoukoliv lidské činnosti platí, že pokud umíš nebo výborně, dá se z toho profitovat. Takže pokud jsi opravdu krásná nebo můžeš oslovit nějaké specifické publikum, šlo by o tom uvažovat. Druhý rozměr je ta prezentace - aby to bylo na úrovni.
A za třetí, ono to možná zní jako rychlý a nenáročný výdělek, ale pokud z toho něco má být, bude třeba se naučit co a jak, a to zabere minimálně dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
10.9.25 07:16

Já nevím, toto nikdy nepochopím… Je mi jasné, že toto řemeslo tu vždy bylo a bude :lol:. Ale proboha, copak nemáte žádnou sebeúctu? Co na to v budoucnu váš manžel/děti? Kde je nějaké zajištění (mateřská, nemocenská, důchod)? Někteří zaměstnavatelé dnes projíždějí sociální sítě, myslíte si, že vás někdo zaměstná, když to tam uvidí? V době, kdy už o normální zaměstnání třeba stát budete? Nedělala bych si moc iluze, že vše jde odstranit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
10.9.25 09:25

Já bych chtěl někdy potkat člověka, který za to platí a pokecat s ním. Protože to fakt nechápu. Dnes jsou všude mraky nahatých fotek zdarma a už je to docela nuda. I na tom Tolegramu jsou videa a fotky z OF všechny dostupné zdarma, hezky roztříděné podle národnosti a nicků a stejně je naprostá většina nezajímavých a nestojí mi ani za stažení. Natož abych za něco takového platil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat