Něví někdo o práci z domu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.7.25 19:45

Pracuj z domu

Zdravím neví někdo o práci z domova diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
230
17.7.25 20:35

Ano, já vím. Je to reálná práce na callcentru na zákaznické lince. Hledáme k nám do práce v Praze. Hledáš čistě jen home office bez docházení do kanceláře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
17.7.25 20:36
@J.prochazkova384 píše: Více

Tohle téma se tady objevuje pravidelně. Je řada věcí, které se dají dělat z domu, takže otázka zní: Co umíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
17.7.25 21:57

Ano, dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
18.7.25 08:22

Strasidylka uz se doma nelepi, většina prace z domova je prace u PC, která se obejde bez dochazeni do firmy a ma stejně požadavky a nároky jako prace v kanceláři, včetně pozadavku na praxi a odbornost.
Nebo doma spustit podnikání- šití, pletení, háčkování, soustružení a najít si odbyt.

• Citovat
  • Upravit
3520
18.7.25 09:12

Minimální základ je ovládat počítač a umět s ním pracovat. Je tady xy diskuzí ať už aktuálních nebo starších, kde ses mohla dočíst tipy. Ale když ani to nezvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21201
18.7.25 10:04
@Lucie008 píše: Více

Dočíst tipy 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.25 10:09

@FraDeu info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
19.7.25 11:57
@J.prochazkova384 píše: Více

HTML, SAP konzultant. Na jobs.cz jsou toho mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 19:05

Ahoj, dávej si pozor. Hodně takových nabídek je zavádějících, lživých a často podvodných.

Každopádně chybí jaké máš vzdělání, kvalifikace, zkušenosti v oboru, na jaký typ pracovního poměru…

• Citovat
  • Upravit
21133
19.7.25 19:24

Vim. Ale musis mit titul nebo alespon praxi ve specifickem oboru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.7.25 19:49
@Lucie008 píše: Více

Aneb jak si jízlivě kopnout si za každou cenu. V čem tě jako nová diskuze tak strašně omezuje ty „tipe“ 😀?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2937
22.7.25 23:07

A co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
24.7.25 21:15

Ahoj, já začala při md podnikat - vytvářím a prodávám digi produkty. Mam IČO a “reklamu” si dělám na ig, mam normálně e-shop.

Mam jeden účet, kde se věnuji určitému tématu a na to dané téma píšu ebooky apod. Pak mám ještě jeden, kde učím další holky, jak na to :) Je to fajn; baví mě to a fakt mam klid, staci mi chvilka denne (zezačátku je to samozřejmě časově těžší než ted, ale to je u všeho).

Ani bych se nemusela vracet do práce, měla jsem jít na 0,5 úvazku - jako půjdu, protože me práce baví, ale tohle by mi to pokrylo.

Kdybys chtěla tak mi písni sz, ráda ti pošlu treba odkaz na muj účet, nevim jestli to muzu takhle veřejně. Žádná šmelina, žádný nelegální, fakt všechno čistý legální podnikání :D často si lidi mysli že je to mlm nebo tak, to vubec: proste vytvářím nejaky ebooky který prodavam. Jednou vyrobím, 1000× prodam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat