Reálné platy v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No a jaké máš vzdělání a co můžeš nabídnout? Pracuji ve státní správě, pořád jsou u nás vypsaná nějaká výběrová řízení a zájemců teda moc nechodí. Ale ty tabulkové platy ve státní správě by sis neměla moc idealizovat. Pokud nemáš praxi, tak se na těch 30 tisíc čistého dostaneš s odřenýma ušima. A to je tam požadavek vysokoškolského vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Mam vos - socialni praci, stredni skola - obchodni akademie, tam jsem mela ekonomicky smer. Anglictina na urovni B2 - umim mluvit, psat, krome odbornich terminu. Psat vsemi deseti, word a excel umim jako rodnou rec. Fakturace mi taky neni cizi.
Chapu, ze ani ta statni sprava neni terno co se platu tyce.
- Citovat
- Upravit
VS, anglictina c1, 8 let praxe, prace ve statnim, 30t cisteho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak záleží za co. Pokud jsi celý život seděla za kasou nebo uklízela (vůbec nic proti těm profesím, ale holt nemůžeš za ně čekat statisice), tak nemůžeš čekat plat vrcholovýho manažera ani účetní s dvacetiletou praxí. Rozmezí 30-45 tam bývá dle toho, kolik máš zkušeností (logicky někomu, koho budou do oboru zaučovat, dají méně než tomu, kdo to dělal posledních deset let, dostane půldenní povídání, jak to chodí u nás a jede na 100 %), někdy uvádějí vyšší plat, na který se dostaneš časem (po zkušebce, po odpracovaném roce…) no a nebo kolik si vzhledem ke své pozici dokážeš domluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
ted budu ošklivá, ale tohle není žádné terno co se týče vzdělání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si práci Datového Analytika, když ovladas excel jako rodnou řeč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka Ja nerikam ze je to nejake terno. Byl dotaz na vzdelani, tak jsem pouze odpovedela.
- Citovat
- Upravit
@Bubla Bůčková píše: Více
Na to jí jen excel stačit nebude, to bývalo tak před 10 lety a i tak by to byl dost problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná by pomohlo napsat, co konkrétně děláš, třeba se tu najde někdo s podobnou pozicí a napíše plat. Já nemůžu sloužit nedělám teď v Praze, ale za celý úvazek mi to přijde docela málo, i vzhledem k pražským nájmům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagwa Ano, vzhledem k drahym najmum a sluzbam je to velmi nizky plat. Pracuji momentalne jako terenni socialni pracovnik.
- Citovat
- Upravit
A co bys chtela delat? Socialni praci, nebo spis ten ekonomicky smer? Nebo neco uplne jineho? Jake mas dalsi zkusenosti? Od toho bych se odpichla.
Z toho, co pises, mi prijde, ze moc ochotna pracovat, ucit se nove veci a proste moc u prace premyslet nechces, chces se nekde zabetonovat a mit sve jiste „bez namahy“. A to je jeden z nejhorsich predpokladu pro vyssi plat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@starfish_at_night Nezlob se, ale podle ceho soudis, ze se nechci ucit nove veci, pracovat a premyslet u prace? To ti jako prijde normalni soudit takhle nadalku cloveka?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, hezky den.
Co si myslite o platu 30 cisteho v Praze? Je to malo, ze? Bydlim v najmu, vlastni nemam a pri dnesnich cenach nemovitosti asi ani nikdy nebudu. Najem mam relativne nizky. Koukam na pracovni nabidky s vyssi mzdou, ale vice mene tam vidim nabidky temer stejne jako mam ja a velke rozpeti jako treba 30 000 - 45 000 (nevim jak to chapat, rozdil 15 000). Pak jsou samozrejme i vyssi platy, ale to uz jsou pozice jako manager, prace v IT nebo nejake odbornejsi. Ve stastni sprave tabulkovy plat, tam se snazim dostat uz dva roky.