Povinný teambuilding
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ve svém volném čase bych nejela. A takové akce úplně nesnáším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tvé situaci bych asi nejela.
Ale jinak na teambuding jezdím a nic proti nim nemám. Jsme velká firma, takže ty lidi kolikrát vidím jen 1× za rok protože jsou z jiného konce republiky. A nikdo tam nějaký problémy nedělá m, vycházíme slušně a je to vždycky sranda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to nemám ráda. Ráda vidím kolegy, které jsem dlouho neviděla, to jo. Firma na to obvykle pronajímá nějakou památku, zajišťuje i nějakou kulturu, takže potud dobré. Nikdy to taky nemáme o víkendu, ale vždy v pracovní dny. 8 hodin to samozřejmě není. Vadí mi ta nalejvárna, která k tomu patří a taky asi polovina honorace z centrály. Ale ti serou každého, takže si na ně zanadáváme a je nám líp. Ve svém volnu jet nemusíš, pokud tvůj nadřízený včas nezareaguje a volno ti nezruší min. 14 dní předem. Netýká se to schválené dovolené. Ke své oblíbenosti v kolektivu tím nepřispěješ, to je ti asi jasné. Ale chápu, taky nesnáším přetvařování.
- Citovat
- Upravit
@LiduNe píše: Více
Ja mam v ten den volno, ne dovolenou. Vim a pocitam s tim, ze k oblibe mi to neprida, ale zas ani neubere ![]()
Na druhy den bude zase vsechno stejne, zase pomluvy, delani schvalnosti jako male deti.
- Citovat
- Upravit
@Monchichik píše: Více
Taky, ani vanocni vecirky nemusim. Pokud bych mela normalni kolegy, bylo by to asi jine. Ale obetovat svuj volny cas nejakemu teambuildingu, kdyz muzu nekam vyrazit s manzelem, se mi moc nechce.
- Citovat
- Upravit
My máme celkem fajn tým, akorát já nerada spím mimo svou postel.
Na jednodenní akci bych šla.
Akorát nepiju alkohol, v restauraci si moc nevyberu, jsem introvert a tomu odpovídají zájmy ![]()
Také musím obstarat děti, tak to by byl po pracovní době problém.
My míváme v práci víkendové akce pro celé rodiny, tak tam jezdíme, děti mají program a dospělí si pokecají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych s kolektivem vycházela, tak bych se vědomě nevyčleňovala. Pokud do tý práce chodím jen protože musím a nemám zájem o žádný vazby s kolegy, tak bych nešla. Jestli člověk nezapadá, tak ho jedna společná akce nespasí a spíš si s ní uškodí, protože ho o to víc pak budou pomlouvat (co dělal, co řekl, co měl na sobě atd).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Co to je za teambuilding a kdy bude?
Mam si predstavit veslovani a bojovku v chatce o vikendu, nebo maraton prezentaci vedeni v pondeli rano? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Takto mozna ani nebude
nebo proste pujdete do hospody po praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teambuilding mimo pracovní dobu je pro mě důvodem k hledání nové práce.
Nemám to ráda, obvykle to dělá jen bordel v kolektivu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja se asi vyclenim z davu, ja mam teambuildingy rada. Na ucet firmy se někam podivat, najist, dat si noc a hotelovou snidani, proc ne?
Treba zrovna na tehle akci s kolegy najdes spolecnou řeč. Volno mas proč? Pokud mas jine plany, klidne bych to ohlasila, zase bych si nerušila svoje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jeste nic nevíš, ale už víš, ze to bude blbý ![]()
Co tomu dát šanci? Proto se tyhle věci dělají, abyste se sčuchli i mimo práci. Treba pujdete na místní bowling.
Me treba jisti kolegove taky k srdci neprirostli, ale na teambuildingu byla nakonec prča ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás teambuilding vymyslí tým mladých lidí, kteří si to vytváří podle sebe a svých preferencí/zajmů. Takže starší kolegové se toho vůbec neúčastní protože to je mimo jejich komfortní zónu nebo nemají zájem být vzhůru celou noc kvůli alkoholovému popíjení. Já byla loni taky loosera, že jsem šla před půlnoci už spát a neflámovala s nimi do rána ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracuji v menší organizaci a vedoucí vymyslela teambuilding. Uprimne, vubec tam nechci, nejsme jeden tym, pomlouvani, donaseni, kritizovani na dennim poradku. Navic je sefova s par lidmi kamoska, proto jim vic dovoli a neni na ne tolik prisna jako treba na me. Nemam chut si na neco hrat, navic mam v ten den volno.
Jely byste? Nebo ne? Jaky mate nazor na teambuildingy?