Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje gyndařka je docela „pro-HA“, takže tam se rady asi nedočkám…
Kámoška právě ten Pharmatex používala, tak o něm docela uvažuju. Četla jsem o něm hodně diskuzí, některé uživatelky byly hodně spokojené, jiné zas ne. Tak asi bud muset sama vyzkoušet ![]()
Plodný dny mám cca v oku, sice jsem si BT nikdy neměřila, ale poznám to podle děsnýho pnutí v prsou. Ale popravdě se mi na to zatím moc spolíhat nechce, mimčo bych sice klidně měla, ale teprve končím bc a nastupuju do práce, tak bych aspoň chvíli ráda pracovala ![]()
Jinak u nás je jedno, kdo kondom nasazuje, kdy ho nasazujeme- po dostatečné předehře nebo v průběhu samotnýho milování, prostě je po erekci v ten moment. A pokud ne úplně a je schopnej se ještě do mě dostat, tak se stejně neudělá, už je to takový „snažení na prázdno“… ![]()
Já tedy taky už HA nechci ani vidět.Po porodu jsm používali kondom,ale teď přerušovaná soulož a zatím v pohodě a to už takhle jedeme 2 roky ![]()
My provozujeme přerušovanou a když si chce přítel opravdu užít, tak dáme Pharmatex krém. HA mi zakázal a kondom nemůžeme, protože mě to pak 2 dny pálí. BT vůbec nekontroluju a za poslední rok, naprostá pohodička, bez problému.
Přítel se bál dalšího používání Pharmatexu, protože s předchozí partnerkou ho to pálilo. Ale pak jsme zjistili, že se šel umýt a použil mýdlo, takže příčina byla jasná.
Ale hlavně, s Pharmatexem je sranda
! Přítel vždycky nabije stříkačku, zahraje si na doktora, a pak jak to krásně čvachtá ![]()
Bobo, konečně jeden osvícenej a inteligentní chlap, kterej parnerce zakáže HA (teda pokud souhlasí ona)!
@ Eliška: Jelikož jsem nikdy nebrala HA pravidelně a bylo mi vždycky po ní mizerně, tak jsem to opravdu uvítala s nadšením. Přítel je o 10 let starší, takže má už rozum, narozdíl ode mě, pětadvacetileté puberťačky
![]()
Není přerušovaná pro chlapy trochu omezení zážitku? Nemám s tím zkušenost, nikdy jsme ji nepraktikovali.
Tak můj muž mě teda s kondomem taky „necítí“ a ani mě to není nějak příjemné… fungovali jsme a fungujeme jen přerušovanou souloží. Zatím se daří. ![]()
@Lynette píše:
Kamarád mi říkal že je pro chlapa velký rozdíl, kdo kondom nandavá. že prý když si ho nasazoval sám bylo po erekci ale když mu ho nasazovala ženská tak to nebyl problém. Myslím že na tom něco bude. I mé zkušenosti tomu odpovídají. Zkus mu dělat orál a pak mu ho nasadit. Neměl by spadnout.
jj, jeden můj bývalý říkal, že bych se nasazováním mohla živit
… Taky bych tohle doporučila.
Od známého jsem slyšela názor,že soulož s kondomem je pro něj jako sprchovat se v pláštěnce. ![]()
@Eliška píše:
Není přerušovaná pro chlapy trochu omezení zážitku? Nemám s tím zkušenost, nikdy jsme ji nepraktikovali.
Mě to taky až tak nevyhovuje, přítel jde ven raději dřív /ještě se mi nestalo, že by to nezvládl
/ a tím pádem se celý milování zkrátí o to závěrečný přirážení.. takže pro mě taky nic moc
![]()
Taormíno, tak bych to asi taky vnímala, díky jeho orgasmu mám vždycky ještě jeden na závěr a o ten bych nechtěla přijít
Nám naštěstí kondom maximálně vyhovuje.