Opakovaná kyretáž

8020
5.4.14 20:28

opakovana kyretaz

Ahoj zakladam sice casto diskuze, ale protoze furt neco je.
31.3 jsem byla na odstraneni obsahu dutiny delozni pro missed v 8tt plod max5-6.probehlo to ok odpol domu bolest minimalni krvaceni skoro zadne spis spineni.
Ale Vcera v 7h rano ukrutna bolest hlavy s nohou-panadol usnula jsem.
V pul9jsem si sla pichnout fraxik a kolaps
Spanek vzbudila jsem se cca ve 12 zimnice teplota 38,2 vse me bolelo.
Pritel me vezl hned do nemocnice mzitky pred ocima nevolnost brneni prstu cerno pred ocima zimnice.
Dojela jsem kdyz me videli hned postel a utz a dr rikal ze je to viroza a pak udelal utz a zjistil rezidum v deloze takze antibiotika asi zajistovaci a na sal.
Bricho me nebolelo jen od nej na dotek + vagin ultrazvuk.
Rekl mi ze je to divne ze me to nebolelo a ze nejspise diky chripce se na to prislo jinak to. mohlo skoncit poradnym zanetem delohy. vcera vecer zas.38 asi pri viroze. paralen a ok dnes uz nic
Dnes jsem po opakovanem vycisteni citim se uz dobre asi antibiotika zabrala i na virozu nebo co to bylo.
Zitra bych mohla domu.
Mam strach je nejake riziko kdyz byla dve cisteni? zazila to nektera z vas?
Kdy se znova pokouset?
Dekuji uz jsem z toho vseho na nerva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
930
5.4.14 21:29

Ahoj, nestresuj se, ja byla taky na revizi po zamlklem těhot. a 14dni na to znova, protože tam něco zustalo a otěhotněla jsem třetí cyklus poté…(dva jsme se snažili) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.4.14 21:35

Ahoj, ptáš se na rizika opakované revize. Tak pokud by byla druhá revize udělaná příliš razantně, což se může stát, ale nemusí, hrozí poškození spodní vrstvy děložní sliznice, což má za následek nedorůstání tý vrchní vrstvy (co roste a odchází s ms každý cyklus) a tudíž i problémy s dalším těhotenstvím. Projeví se slabým ms krvacením. Také se může stát, že se děložní dutina slepí - vzniknou nitroděložní srůsty - Ashermanův syndrom. https://www.emimino.cz/…ndrom-41255/ Promiň, jestli tě děsím, určitě bude u tebe vše v pořádku, ale kdyby náhodou ne, nemohla ti přijít ms, nebo byla hodně slabá, nebo bys měla problémy s dalším těhotenstvím, tak je dobrý vědět a netápat! Doktoři rádi tvrdí, že je to tak vzácný, že až nemožný, ale bohužel - stává se.
Ať se obejdeš bez problémů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.4.14 21:41

@luciekal taky jsem loni na jaře prodělala dvě revize a už mám u sebe náš třetí poklad. Povedla se nám na první pokus, dvě ms jsme vynechali kvůli atb léčbě, pak se zadařilo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.4.14 09:32

@gala-dali To je super:))
Chtěla jsem asi povzbudit děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.4.14 09:32

@tutinka To je super zpráva děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty