Týden po revizi, histologický nález

412
1.4.14 08:39

týden po revizi, histologický nál

Ahoj holky, třeba mi někdo pomůže. Před týdnem jsem prodělala revizi dělohy, zamklé těhotenství, srdíčko přestalo být v 9 týdnu. Byla jsem na kontrole, děloha ok, avšak podle histologického výsledku prý byl plod příliš agresivní. Rozumíte tomu někdo? nebo setkaly jste se s tím někdo? Musím na odebrání krve a pak uvidím, co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
1.4.14 08:48

Ahojky, já jsem tuhle zkušenost prodělala o víkendu. Revize pro inkompletní potrat v 9tt a masivní krvácení. To krvácení mě vyděsilo, zkusím na to založit téma, zda někdo nezažil něco podobného. Manžel, když to viděl, už se bojí dalšího pokusu - /můžeme jen ivf/. Na histologii budu čekat tři týdny. Důvod objasnění potratu je vždy obtížný, ale pokud máš z histologie zprávu, která alespoň něco naznačuješ, - ale nerozumím jí, - určitě bych se optala lékaře nebo zkus zadat dotaz třeba na www. porodnice.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.4.14 09:08

@Barborika děkuji…já šla hned na revizi, nechtěla jsem tohle zažít doma a ještě aby u toho byl přítel. Stačí nám se s tímhle vypořádávat psychicky. No já spíš jestli s tím nemá nějaká holka zkušenosti, doktor mě nechtěl strašit, asi se víc dozvím příští týden, v pondělí mi odebírají krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty