Opakované barvení vlasů v těhotenství

Anonymní
10.12.14 11:59

Opakované barvení vlasů v těhotenství

Ahoj holky,

mám takovou otázku.

Jsem „umělá“ blondýna :-) Před otěhotněním jsem si barvila vlasy doma cca 1× měsíčně. Teď jsem ve 23 tt, poprvé jsem byla u kadeřnice ve 11 tt s tím, že nechci žádný dryják a oznámila ji můj stav. Poté jsem se v 16 tt obarvila znovu doma a včera zas, akorát to dopadlo katastrofálně. Chci se zeptat, zda hodně vadí, když tam dnes plácnu nějaký lehký přeliv, bez amoniaku a těchto chemikálií. Samozřejmě větrám, jde mi to, jestli 2 dny za sebou nemůže barvení nějak uškodit. Můj porodník tvrdí, že barvy byly škodlivé před lety, dnes už tomu tak není a plod to neohrozí. Nejsem si ale jistá, zda v takovém množství. Samozřejmě už pak plánuji do porodu nebarvit.

Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.12.14 12:02

Max si zničíš vlasy, nic víc. V těhotenství barvy chytají blbě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 12:04
@martina.se píše:
Max si zničíš vlasy, nic víc. V těhotenství barvy chytají blbě :zed:

Celou dobu mi chytaly dobře, až včera. Kdybych je neměla šedomodrý, tak to neřeším, stejně jsem doma. Ale tohle je propadák :-) Ta to jsem moc ráda. Trošku mě z toho trápí svědomí, že kvůli mojí blbosti bych ohrozila mimčo.

• Citovat
  • Upravit
754
10.12.14 12:04

Ja bych takoveto veci vubec neresila… nejsme z cukru a decka taky ne… ze by ti neco z vlasu a pokozky hlavy pronikalo do krve a do tela a pres placentu k plodu a jeste ho to poskozovalo… barva na vlasy to nebude :) mam dve zdrave deti a cele tehotenstvi jsem se dle potreby barvila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
10.12.14 12:05

Pochybuju, že by to vadilo mimču. Jak psala Martina, spíš ty vlasy. Ale pokud to neděláš pravidelně, tak jednou to taky snesou. Už se mi stalo, že jsem barvila 2× za den. Jinak si v těhotenství barvím cca co 2 měsíce, barva mi chytá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.14 12:08
@Anonymní píše:
Celou dobu mi chytaly dobře, až včera. Kdybych je neměla šedomodrý, tak to neřeším, stejně jsem doma. Ale tohle je propadák :-) Ta to jsem moc ráda. Trošku mě z toho trápí svědomí, že kvůli mojí blbosti bych ohrozila mimčo.

neohrozíš, neboj.. mi to ke konci nechytalo vůbec  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 12:12

@MuffinkaM @soney Vlasy mám naštěstí nezničené. Tohle se mi teda nikdy nestalo, ale je fakt, že jsem včera chtěla vyzkoušet „novinku“ a dopadlo to bídně. Takže to nejspíš bude tou barvou, než těhotenstvím.

Taky si říkám, že žádná těhotná se celých 9 měsíců nestravuje jen zdravým jídlem, bez jakýchkoli éček a jiných čuňáren, tak ta barva snad nebude tak hrozná. Ve sprchových gelech jsou taky chemikálie a používáme je denně..

Holky, děkuju moc za pomoc, jsem klidnější :-)

• Citovat
  • Upravit
4425
10.12.14 12:15

Mně barva chytá naštěstí pořád stejně, já ani nevěděla, že by se neměly barvit vlasy. Prý ani gelové nehty - nic. Bych fakt musela sedět doma a čekat, až porodím, když se nic „nesmí“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.12.14 13:02

Hlavně pozor na barvy z drogerie, chytaj jinak než je na obrázku a můžou vyvolat alergie.. jinak v těhotenství se taky barvím, ale raději si zajdu ke kadeřnici, která má mnohem šetrnější barvy na vlasy než jsou nějaký paletka z drogerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
10.12.14 13:11

Jůůů.. já si barvím vlasy a gel. nehty mám také… :oops: To se fakt v trěhotenství nedoporučuje?

• Citovat
  • Upravit
233
10.12.14 14:16

Barvila jsem si vlasy před mesícem a pul a zustalo mi pár pramenů vlasů v ruce, byla to barva z drogerie a nikdy se mi nic předtím takového nestalo…zítra jdu proto ke kadeřnici a zkusím se s ní domluvit jen na nákých melírcích :)..podle mého je to individuální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.12.14 14:52

Ve škole jsme se učily, že by jsme se v těhotenství barvit neměly, ale která ženská by to vydržela se nebarvit 9 měsíců.. jen barvy z drogerie jsou prostě agresivnější než co používaj kadeřnice v salonech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí