Opakované gynekologické problémy

Anonymní
3.11.18 21:32

Opakované gyn. problémy

Ahoj dámy, nutně prosím o pomoc, fakt už nutně. Vše to začalo v lednu, kdy jsem musela použít akutní antikoncepci, neboli antinu po. Nejradši bych se za tu chybu s ex přítelem zabili (prasklý kondom), ale bohužel s tím ted už nic neudělám. Asi půl měsíce na to se objevily první problémy, zjištěný streptokok v pochvě. Od té doby pravidelně každý měsíc alespon dvakrát do měsíce problémy na střídačku s kvasinkama… pálení, svědění, špatný výtok atd… Gyndu už jsem vzdala. Byla jsem tam minimálně 10+, pokaždé mi dala něco co sice zabralo, ale za týden to bylo zpět. Doporučila mi probiotika do pochvy, opět neúspěšně, vše se jen zhoršilo. Změna stravy… nic, pohyb… tomu vůbec nepomáhá. Jsem už opravdu v koncích. Jestli existuje nějaká hodná duše co měla podobný nebo stejný problém jako já… moc prosím o radu. Je to jen chvíle co jsme se právě s bývalým přítelem, s kterým jsem byla dva roky, rozešli a tak chci jen dodat, že sex byl možný jen třeba párkrát do měsíce, s tím že jsme museli začít používat lubrikant, jinak bych umřela na bolest… jeden problém byl i to že moje tělo se přestalo „vlhčit“. Proto bych chtěla poprosit i pro bývalého přítele, ikdyž jsme spolu spali většinou s kondomem, nějakou mastičku nebo tak, kdyby byl jako přenašeč nebo tak nějak. Do předu moc děkuji za jakoukoliv radu!!! :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.11.18 21:41

Z vlastni zkusenosti: nech si udelat testy na vsechny pohlavne prenosne bakterie jako jsou chlamydie, ureaplasma, mykoplasma, gardnerella atd. Mela jsem uplne to samy a byly tam, mrchy, ureapl a gardnerella.
Oni to gyndr neradi delaji, protoze ty testy jsou drahe, radeji navstiv venerologa. Navic gyndari to moc neumi lecit, daji jedny antibiotika na 10 a tim konci. Me zabrala az lecba od venerologa, trojkombinace antibiotik 2 mesice nonstop brani. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1308
3.11.18 21:42

Ohledně kvasinek mi pomohl candivac a zobal ho i partner. Mela jsem velke problémy. Antibiotika, kvasinky zase antibiotika pak tyden klid a zase kvasinky.. a tak stale dokola. Jeden měsíc jsem vynechala všechno sladké. Sex nebyl vubec žádný asi dva měsíce. Ja měla ATB, pak hned jsem nasadila probiotika a okamzite candivac. Hlavně dodržovat davkovani. Od te doby mam klid.. a jak říkám, hlavně pořádně přeléčit partnera!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.18 21:43
@Anonymní píše:
Z vlastni zkusenosti: nech si udelat testy na vsechny pohlavne prenosne bakterie jako jsou chlamydie, ureaplasma, mykoplasma, gardnerella atd. Mela jsem uplne to samy a byly tam, mrchy, ureapl a gardnerella.
Oni to gyndr neradi delaji, protoze ty testy jsou drahe, radeji navstiv venerologa. Navic gyndari to moc neumi lecit, daji jedny antibiotika na 10 a tim konci. Me zabrala az lecba od venerologa, trojkombinace antibiotik 2 mesice nonstop brani. :cert:

A kolik to bude stát? 8o Určitě ych to zkusila :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 21:48

Nic. Venerolog je normalne na pojistovnu, takze jsem jen doplacela nejake drobne za ty antibiotika, na ty dva mesice doplatek asi 300.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 21:59
@Anonymní píše:
Nic. Venerolog je normalne na pojistovnu, takze jsem jen doplacela nejake drobne za ty antibiotika, na ty dva mesice doplatek asi 300.

Tak to je super, v pondělí se hned objednam, děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí