Opakovaně nachlazené miminko

226
29.2.12 09:50

Opakovaně nachlazené miminko

Ahoj maminky,
vhtěla jsem se zeptat, jestli vám někomu mimi trpí opakovaně na nachlazení.
My máme už ted potřetí rýmu. Je nám sedm měsíců a od pátého měsíce stále posunujeme očkování. Malá je už potřetí nachlazená.
Ted byla dva týdny v pohodě, tak ji dr. dala 3. hexavakcínu a dnes je to 5 dnů od očkování a je opět hrozně protivná, pšiká a má 37.
Už jsem z toho taková zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9577
29.2.12 10:01

Ahoj, vůbec se tím netrap. My máme taky skoro sedmiměsíční miminko a týden po narození dostal rýmu a má ji skoro pořád… Doktorka říkala, že to nevadí, že je to u dětí normální. Byli jsme i na ORL a tam doktor taky říkal, že je důležité tu rýmu odsávat, aby nedostal zánět středního ucha… Takže odsáváme a odsáváme a radši neřešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
29.2.12 10:26

Ahojky, malá má půl roku a od měsíce je taky pořád nachlazená :( Očkování nemáme ještě žádné :( Už nevím, co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.2.12 13:18

Ahoj, u nás je to taky normál, zrovna dnes jsem potřetí odvolávala roční prohlídku s očkováním, prvních 8měsíců nebyl nemocný ani jednou, od září se to s náma vleče, kašel, rýma, angina, rýma, laryngitida, kašel, chřipka, teď opět tochu kašel a rýma. Období zimy je prostě na nic, musíme to vydržet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí