Jaký šamponek pro novorozence

358
29.2.12 08:35

jaký šamponek pro novorozence

aho holky, jakým šamponkem umývat novorozence při koupání?co je šetrné k pokožce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
29.2.12 08:37

my od mala jedeme na kosmetice z Bübchenu :-) a spokojenost veliká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 08:39

protože mame trochu problémy s vyrážkou koupeme jen v čisté vodě a poté natřu kremem od chicca..sama doktorka říkala čím mín kosmetiky tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
29.2.12 08:39

Novorozeňátko jsem ničím nemydlila. Přišlo mi to jako zbytečná zátěž na citlivou pokožku. Měla jsem jen mýdlo na zadeček, jinak stačila čistá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
29.2.12 08:40
kasandra7 píše:
aho holky, jakým šamponkem umývat novorozence při koupání?co je šetrné k pokožce?

Ahojky,tak já jsem měla koupený mýdlo (kostku) od Sebamedu tím jsem malé umývala i vlásky.I doktorka nám řekla,že mýdlo na ty vlásky bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.2.12 08:42

Já jsem dlouho nemydlila a to ani vlásky, jen jsem přidávala Balneum Hermal, který nám doporučila lékařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.2.12 08:43

No nejlíp žádný :mrgreen: Koupila jsem mycí emulzi od cutishelp pro děti, ale využíváme minimálně, maximálně tak na špinavou prdku a podpaždí a občas hlavu, jinak ono se to mimino nějak extra neušpiní, tak neni potřeba ho mydlit každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.2.12 08:44

Žádný. Na co lít na malé dítě chemii :nevim: My jsme začali mýt vlasy šamponem až v osmi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.2.12 08:44

vlasy jsme šamponem umyli teprve nedávno - 14 měsíců, do té doby jenom vodou.
Jinak na tělo používáme sprchový gel od sebamedu a babylove. Dokud se nepohyboval, tak jsem nepoužívala při každém koupání. A po umytí natřu indulonou.

Příspěvek upraven 29.02.12 v 08:46

• Citovat
  • Upravit
2332
29.2.12 08:45

pouzivame clorane, umyvame tym ritku po pokakani a asi tak 3× do tyzdna cele telicko a hlavicku, mam s nim dobre skusenosti uz od dcerky, krasne vonia a nikdy ziadna neziaduca reakcia ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.2.12 08:48

není potřeba… Takhle malá miminka se skoro nepotí,takže stačí čistá voda.A když už se ti třeba zesranká až na vlásky(to se nám jednou stalo),tak Johnsons -žlutý,nebo jsem měla Bio Hipp. Když budeš šamponkovat zbytečně a nešetrnýma jebkama,tak mimču můžeš rozjet alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.2.12 08:52

Nějak nevim proč šampon pro miminko?
Nejlepší žádný :nevim: .Měla sem vlasáče a dávat mu šampon by mě nenapadlo.Dětem co nejméně chemie.Stačí voda,olejíček a ručník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.2.12 08:52

Taky jsem pro čistou vodu :pankac: Jinak my přidáváme do koupele Linolu Fett Ölbad (dá se koupit nebo napsat na recept)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
29.2.12 08:56

Taky jsem v ničem nemyla, asi do třech měsíců, pak jsem dávala emulzi od Babylove…Vlasy jsem začala šamponem mít až po roce věku, jak začal šermovat rukama s jídlem a šahat si do nich :mrgreen: . Na začátku to fakt nemá cenu, vždyť to miminko jenom leží. Jo, ale myla jsem teda poctivě zadeček - mýdlem od Babylove, hovínka jsou celkem držák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
29.2.12 09:09

co třeba difusil proti blechám?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie