Jaký šamponek pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
29.2.12 14:08

Já peču často-minimálně 1× týdně,ale když to na mě přijde,tak něco koupím a už si čvachtám :D .Mě právě na tý kupovaný bábovce chutná to,jak je to našlehaný,lehoučký a jak to nahoře jakoby lepí :mrgreen: ,k tomu hrnek mléčka :dance: :dance::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.2.12 14:08
kvaček píše:
Ty jo, jak jste od novorozenců a jejich šamponů dostaly na bábovky :mrgreen:

Taky na to hledím :lol: to už je vrchol dámy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.2.12 14:09

Taky nad tím zrovna dumám,ale dobrý,né? Šampony vyřešený,tak tu máme další téma.. Žrádlóóó :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.2.12 14:10

vrchol drzosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.2.12 14:11
bufinda píše:
Gabčulinda píše:
Vera111 píše:
bufinda píše:
holky chutnali jste někdy bio zeleninu co prodavaji u nas v supermarketech :poblion:
neříkam v lete občas nakupuji na trzích ale určitě nelezu po všem co je bio
oni ty pesticidy zanechávají takovou lepší chuť ;) :mrgreen:
No právě :pankac: ..Já mám třeba radši kupovanou bábovku,než doma pečenou.. Mě tam asi chutnaj tý Éčka,nebo co :D Fakt…
přesně tak :-)… já si teda babovku upeču ale Éčka to je moje jak je to moc zdraví tak to neee-e :pankac:

však Éčka jsou vitamíny, tak to je snad v pořádku ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
29.2.12 14:11

A když jsme u té bábovky, tak nejraději mám domácí s kousky hořké čokolády, takový velký mufínek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 14:12
Hodaka píše:
bufinda píše:
Gabčulinda píše:
Vera111 píše:
bufinda píše:
holky chutnali jste někdy bio zeleninu co prodavaji u nas v supermarketech :poblion:
neříkam v lete občas nakupuji na trzích ale určitě nelezu po všem co je bio
oni ty pesticidy zanechávají takovou lepší chuť ;) :mrgreen:
No právě :pankac: ..Já mám třeba radši kupovanou bábovku,než doma pečenou.. Mě tam asi chutnaj tý Éčka,nebo co :D Fakt…
přesně tak :-)… já si teda babovku upeču ale Éčka to je moje jak je to moc zdraví tak to neee-e :pankac:
však Éčka jsou vitamíny, tak to je snad v pořádku ne? :lol:

no ale to bio by mělo být ještě lepší a přitom to je e-e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 14:13
Gabčulinda píše:
Taky nad tím zrovna dumám,ale dobrý,né? Šampony vyřešený,tak tu máme další téma.. Žrádlóóó :pankac: :pankac: :pankac:

žrádlo je věčný téma ale hezky jak jsme přešli od kosmetiky k jídlu to to bio :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.2.12 14:16

Tak proč né.. No a když spojíme kosmetiku a jídlo,vznikne z toho http://www.novinky.cz/…-tisice.html . Tak proč třeba neupéct bábovku z toho šamponu? :D :D To by bylo Hrnečku vař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 14:17
Gabčulinda píše:
Tak proč né.. No a když spojíme kosmetiku a jídlo,vznikne z toho http://www.novinky.cz/…-tisice.html . Tak proč třeba neupéct bábovku z toho šamponu? :D :D To by bylo Hrnečku vař :mrgreen:

když jí to chutna :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.2.12 14:18

já už jsem z toho jelen, srnec, daněk :zed: už se nebudu ani mýt ani jíst :think: všechno je špatně :zed:

• Citovat
  • Upravit
18223
29.2.12 14:18

:mrgreen: taky mám radši domácí bábovky. Kupovanou si ukousnu, dvakrát kousnu a nemám v puse nic :lol: :lol: A jsou na mě moc vláčný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.2.12 14:19
Gabčulinda píše:
Tak proč né.. No a když spojíme kosmetiku a jídlo,vznikne z toho http://www.novinky.cz/…-tisice.html . Tak proč třeba neupéct bábovku z toho šamponu? :D :D To by bylo Hrnečku vař :mrgreen:

Ty jo,tak to já mám doma stejně postižený dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.2.12 14:19
Nainuva píše: :mrgreen: taky mám radši domácí bábovky. Kupovanou si ukousnu, dvakrát kousnu a nemám v puse nic :lol: :lol: A jsou na mě moc vláčný :lol:

ale jsou dobry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.2.12 14:21
berry4 píše:
Gabčulinda píše:
Ty jo,tak to já mám doma stejně postižený dítě :roll:

Syn posledně v restauraci okusoval stůl,takže je to asi celkem běžný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí