Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, o covidu tu bylo receno hodne, ale vlastne mi tu schazi jedna vec. Trpim na post covid (long covid) i kdyz priznaky vrtsinou nemam.
Ale… nevim, jestli moje telo uz je tak zblbnute, ale mam pocit, ze mam covid snad kazdy druhy mesic. Nebo jinak, minimalne jednou mesicne jsem treba na tyden slaba a nemuzu delat nic nez sedet doma na zadku. Opakuje se to uz nekolikaty rok.
Vsechny testy negativni, dle mudr jsem zdrava, jak nikdo jiny. Delala testy snad na vsechno vcetne EB. Beru spoustu vitaminu, ktere trochu pomohly, ale neni to ono. Treba ted sedim, mam tlak na hrudi, nohy slabe, jak po teplote. Vim, ze to postupne behem par tydnu odezni, ale mezitim prijde dalsi viroza a ja jsem v tom vlastne porad. Me okoli uz mi neveri, ze mi neco jet.
Nejake moznosti, co jeste nebyly receny?
Mate to nekdo stejne?
Diky
Bud specializovane pracoviste na long covid nebo cinska medicina/homeo, nekdo fakt zkuseny.
Anebo mas potize z neceho jineho, co se jeste nenaslo.
Psychicke to neni, to jsem taky resila. Psychicky spatne na me pusobi jen to, ze slibim, ze nekam pujdu nebo pojedu a pak to musim zrusit, protoze jsem ko. Uz jsem prisla o par pratel, protoze nikam nejezdim. Nebo jedu, ale v 10 jdu spat a na vylete se vlecu jako 80ti leta babka. To pak ano, z toho jsme psycho.
Nemám zkušenosti, ale asi bych zkusila alternativní medicínu, začala bych akupunkturou
a přidala aromaterapie a homeopatika